Boss Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 ko najdem k?no jo bom uporabla do that, girl... Citiraj
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Cicifuji eni... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Mah,v dana?njih ?asih najde? uporabljene igle ?e skoraj povsod...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Cicifuji eni... Zakaj pa cicifuji? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Zakaj pa cicifuji? Samo zbadanje vam gre po glavi Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 ah kje,..to se teb sam zdi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 ah kje,..to se teb sam zdi japajade Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 A ti pa nena rad zbada?(ubada?) ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 no vi se kr norca delejte,..ampak mene pa ?e vedno glava boli in n? ne pomagaaaaaaaaa pa no?m k zdravnikuuuuuuuuuuu :( :( Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 A ti pa nena rad zbada?(ubada?) ne? Jaz sem se teh ostudnih in ogabnih gibov ?e zdavnaj naveli?al. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ja to bo ja.....in potem svizec zavije ?okolado..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ja to bo ja.....in potem svizec zavije ?okolado..... Ja sej jo, a se ne vid to lepo in nazorno tudi v reklami...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 no vi se kr norca delejte,..ampak mene pa ?e vedno glava boli in n? ne pomagaaaaaaaaa pa no?m k zdravnikuuuuuuuuuuu :( :( khm... moj nasvet ni tabletka, pa niti injekcija, ampak, mogo?e pa bo nehalo, ko se bo? za?ela zavedati, da te ni? pametnega ne boli... p/s: this post is classified as a JOKE, so do NOT take it too personaly Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 no vi se kr norca delejte,..ampak mene pa ?e vedno glava boli in n? ne pomagaaaaaaaaa pa no?m k zdravnikuuuuuuuuuuu :( :( Veliko vode pa 2 nalgesina naenkrat pa bo v pol urce mir Citiraj
LabiGT Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 napacni namigi jest moras..to je to, pol neha bolet Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Samo en hint,dva na1x ni tolk u?inkovito,kot pa en za drugim z parminutno razliko. Pa verjami,da je tudi to ?e probala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Veliko vode pa 2 nalgesina naenkrat pa bo v pol urce mir ne pomaga napacni namigijest moras..to je to, pol neha bolet ne neha Samo en hint,dva na1x ni tolk u?inkovito,kot pa en za drugim z parminutno razliko. Pa verjami,da je tudi to ?e probala. sm to?no to in je zdj ?e 2x huj?,..zdj mi je ?e slabo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ker si konzumatorka kave je to znak, da si zdaj ratala odvisnica in ti pomanjkanje kave povzro?a bole?ine na podstre?ju... Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ne kave nism n? kej zman?ala,..kve?em pove?ala,..zjutri spijem dvojno, pol pa ?e 2x obi?no z mlekom,.. Je pa res, da manj pokadim zadnje ?ase,...mogo?e je pa to to? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Lahk da te zarad koefina glava boli, to mor? bit ?e ?ist nadrogirana ob tej koli?ini...hehe. Druga?e ti pa ne preostane druzga kot bolni?ka pa izle?avanje Citiraj
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ja ?ist mo?no,da te od kofeina pol glava boli.Mene tudi,?e spijem preve? kave.Druga?e pa lahko proba? ?e z metodo EFT,malo pogooglaj kaj je to. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 a je mo?no da je kriva postla? Oz to da sm jo okol obrnla,..feng shui,..pa mi je dal zdj po p****? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Tudi mo?no ja.Zaj pa vidi?,da ni dobro vsakega ?in ?un ?anga resno jemat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 baje so me ?ivci in stres vrgl :ne vem: Al pa to da se mi ?e 3 dni ne da n? popoldne nardit,..bom dons kej spekla, pa kuhno do konca zglancala, pa ?e kopalnica me ?aka generalka,.. Pride kdo na ameri?ke krofke? sm kupla peka?, sam ne vem kdo jih bo pojedu ?e jih nardim,..anyone? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 baje so me ?ivci in stres vrgl :ne vem: Al pa to da se mi ?e 3 dni ne da n? popoldne nardit,..bom dons kej spekla, pa kuhno do konca zglancala, pa ?e kopalnica me ?aka generalka,..Pride kdo na ameri?ke krofke? sm kupla peka?, sam ne vem kdo jih bo pojedu ?e jih nardim,..anyone? Eeeemmmm.... A pono?i velja...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.