Z M A J Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Spet ga bom kidu, k zme?an, ?e prej pa bo treba u LJ o?istit koreto, da sploh lohk odrinem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Men je pa prav v?e?, ker ni ju?n in ni te?ak. Ga je fajn kidat, ?e bolj? se je pa vozit po njemu, ko vsenaokl ?prica Citiraj
Alex Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Eko,zdej je za?elo sne?it ?e tukaj na obali.Segrevanje in to. Citiraj
enej_46 Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 ja maje ?e nehalo, brezveze, sm mislu da jutri nebom u slu?bo ?el, ma... :/ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
daSKAn Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Donst ?e 3-kat ?istil vagn, pa ?e enkrat bo treba. Zdej pa to ne vem aje za pojambrat al ne... ko sem se vozil proti Idriji, bi takoj ledvico prodal, ?e bi mi en zapru cesto za ves promet. Bi ga driftal ko nor do Idrije pa nazaj. Cesta je bla glih prov zasne?ena, da bi bil najve?ji ?pas evah!!! Citiraj
eye Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 kaj ta folk pocne na cesti ... mal sneg zapade pa se pelje 10km/h ... wtf ? Citiraj
canyon Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 ja no ... eni so ?ist pacjenti ... za popizdt ... dele se lahko ?ist normalno pel? ... sam mor? bit pa mal bl previdn pa dobre zimske gume mor? met pa sploh ni panike ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
LabiGT Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 ok nocem izpast kot lojz ampak... se zdi da je vse kul ce je "mal" snega, ampak ko moras na hitro zavirat, pol 10km/h kar naenkrat ni tok pocas... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 dan je popoln Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 dan je popoln Kaj je bilo to z ?ipo? Citiraj
icewoman12 Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Strgalo? Citiraj Icewoman is here!
jures Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 srecanje z vijakom od rora za prezracevanje....previsok avto mam..videlo se ni nic, sivo v temni garazi z umazano sajbo. Po?ilo je pa tako da smo si roke v luft dali... Kaj je najhuje? Vsulo se je V prtljaznik...pancarje, smuci, bunde.......... :mi pijemoo: Klical MES, so takoj najdli 8km stran Mazda servis. Avto je sedaj pri njih notri, ker je brez ?ipe 'self service' varianta... jutri i??ejo ?ipo....avta pa ne dajo ker ni okvara avta ... P.s. CX-7 dizel 2.2 entry model tukaj stane 39.800?!!! Mazda 6 crd 2.0 oprema ala tx 27.900!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 mam ?e pol kufer tega kidanja in ?i??enja avtomobilov, doma na ?ihtu... Citiraj
Z M A J Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 Mah pa folk kok je smotan po cest, za popizdt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 danes je ?la... kilometri naj ji bodo udobni in varni... vrne se nikoli ve?.... ?la je v Ra?e pri MB... adijo 323F BJ ! Citiraj LP KAALman
Marko_mx-3 Napisano 11. februar, 2010 Prijavi Napisano 11. februar, 2010 A se komu sanja, kje bi dobil HS1 ?arnico Citiraj
Z M A J Napisano 12. februar, 2010 Prijavi Napisano 12. februar, 2010 Matr, ob teh sne?nih razmerah najdt parking u LJ, je totalna muka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 14. februar, 2010 Prijavi Napisano 14. februar, 2010 prokleti turisti sonce in ze so tle u portorozu :/ guzva na cestiii!!!!!!!!!!!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
LabiGT Napisano 14. februar, 2010 Prijavi Napisano 14. februar, 2010 prokleti turisti sonce in ze so tle u portorozu :/ guzva na cestiii!!!!!!!!!!!! to ni nc, danes sem bil v benetkah...tam je blo tko kot v istanbulski trznici...pa 10 stopinj pa sonce Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 14. februar, 2010 Prijavi Napisano 14. februar, 2010 to ni nc, danes sem bil v benetkah...tam je blo tko kot v istanbulski trznici...pa 10 stopinj pa sonce a ti tud... pa sej si nor, da hodi? v tisto gu?vo... Citiraj
LabiGT Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 ok to ni nc v primerjavi s porabo: mercedes s500, tankal cca. 70litrov, prisel nazaj s skoraj praznim tankom...jao Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 matr je danes mehek sneg....(jamram namest Petre) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 matr je danes mehek sneg....(jamram namest Petre) Aha,res. Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Jebemosunce - ?im zalaufam voz, pa pr?gem radio, mi ?e za?ini dan famozni zvok Frenka Nove (kdor pozna tega virtuoza ve o ?em govorim)! Je za?vrgolel ko slav?ek! Aja u?eri sta mi pa smuka?a po?teno moralo zbila, je pa presenetu Perko, ki je mel ?al total gnilo ?tartno ?t., no pol Kri?aja so pa itak prekinil sred fure, res majka - sanjski razplet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.