jures Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Zdajle sem se spomnil, da sem na parkiri??u na letali??u Trst pustil na sede?u nekaj mamljivega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Kaj, da vem a se mi spla?a it v Trst Citiraj
jures Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Kaj, da vem a se mi spla?a it v Trst Ne ve?, ker bom vedu da si ti... ta staro motorolco (privat), sam dost da ma? ?talo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Za staro motorolo se pa ?e ne bom vozu v Trst Glede na to, da so men vlamljal v avto, ko ni bilo notri ni?esar imam ob?utek, da teb ne bojo konc koncev so italijanski vlomilci bolj profesionalni od na?ih đankijev. Citiraj
madmax Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 đanki je đanki....iz ust bi ti ?ingum ukradu ?e bi kej zanjga dobil Pa sej so parkiri??a okoli letali?? varovana, al kaj? Citiraj
jures Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Pa sej so parkiri??a okoli letali?? varovana, al kaj? ?e vedno je to Italija............ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Sm dans po dougm cajtu zamudu u slu?bo (po AC letu max. 90kmh)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 vceraj po sluzbi mi avto ni vzgal in sem mogu dat pot pod noge... vse skup je blo ksno urco pa pol hoje Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 vceraj po sluzbi mi avto ni vzgal in sem mogu dat pot pod noge... vse skup je blo ksno urco pa pol hoje Premium ni zalaufal, nemogo?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Premium ni zalaufal, nemogo?e. ?e neki cajta fura 17 let starga Polota! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 samo 15 let je star!!!!!! mogoce je mal pripomogl, k sem ga posodu kolegu/om za krog ali 2... Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Aja pa pozabu si povedat, neko prigodo s pivom (?e dobr d se ni polil po zicih)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 po zicih se ni polil, sam na pivo pa tud ne gre ocitno kako sploh clovek pride do ideje, da bi pivo nalil v tank??? Citiraj
Z M A J Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Pa kva vem, o?itno je do te re?itve pr?lo po sistemu - ve? glav, ve? ve in ko je nekdo sli?u da moj Reno na plin laufa, je o?itno pomislu, da bi znal pa Polo pa? jet na pir, ki ga je blo na dosegu roke v izobilju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 a ma kdo kdaj ob?utek, da je premalo pla?an za svoje delo... ob 16.00 sem ?el iz slu?be pa do sedaj nisem nehal telefonirati... Citiraj LP KAALman
adormi11 Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 a ma kdo kdaj ob?utek, da je premalo pla?an za svoje delo...ob 16.00 sem ?el iz slu?be pa do sedaj nisem nehal telefonirati... a ga kdo nima :ne vem: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 To je ?e vredu, ker lahko sklopi? telefon. Najhuje je ko ti v soboto popoldne ali pa v nedeljo zjutraj folk doma na zvonc se obes Citiraj
tauko Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 Jap, to je pa ?e zadnja faza: poro?en s ?ihtom Citiraj
Boss Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 Jaz pravim mobitelu "najkraj?a vrvica, ki jo ?e psu ne bi prvo??u" Citiraj
Alex Napisano 15. maj, 2010 Prijavi Napisano 15. maj, 2010 Ko pridem domov ne obstajajo "?udne" in neznane ?tevilke.Se ne javljam. Citiraj
jures Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Jaz pravim mobitelu "najkraj?a vrvica, ki jo ?e psu ne bi prvo??u" tud pes se zna strgat s ketne..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2010 Prijavi Napisano 16. maj, 2010 Js mam na telefonu en program?ek z imenom "call firewall", tam da? cifro na spisek in ko te kli?e si vedno zaseden,nedosegljiv,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Jz pa ?tudiram menjat cifro, ker jo mam objavljeno in se razni zavarovalni?ki "posiljevalci" na mojo cifro limajo, pa se jih kr ne losam pol, mamujimjebm! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 A ?e kurite doma? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.