jernic Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 Nobene Mazde, samo staro ?elezje.Toda lepo obdelano. ?e koga zanima, moj pogled na linku http://picasaweb.google.si/marjan.jerina/V...key=wPkSE5DBbn0 Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
BOJČ Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 Uau, zelo lepe fotografije Tokrat je pa bilo kaj videti. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 prednik ali vsaj daljnji sorodnik mazde RX ?istokrvni Wankel ! Citiraj LP KAALman
poky Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 Lepi avtki. Samo ne vem,na ?isto spodnji desni sliki,kaj pa je to za en avto? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 Lepi avtki. Samo ne vem,na ?isto spodnji desni sliki,kaj pa je to za en avto? Jaz sem se tudi ustavil na zadnji slikici :ne vem: Druga? pa lep kos zgodovine (avti, ne bejba, da ne bo pomote) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 prednik ali vsaj daljnji sorodnik mazde RX ?istokrvni Wankel ! slikce ne delajo? Citiraj
jernic Napisano 2. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 slikce ne delajo? Hmmm...kaj pa vem... iz Picase se nekako ne da prilo?it slike v forum ..Sem sam enkrat hotel nekaj takole napopat iz picase v en drug forum pa tud ni?lo.Sem moral fotke nalo?it na drug portal ,pol pa brez te?av.. nevem zakaj tako.?e kdo ve ,naj me prosim razsvetli.. Tista tazadnja z biksenonkami ,je pa za ?ankom stregla.Nisem se mogel upret ,da je nebi fehtal za en lep poged.. Upravi?eno,anede..? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
BOJČ Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 Tista tazadnja z biksenonkami ,je pa za ?ankom stregla.Nisem se mogel upret ,da je nebi fehtal za en lep poged.. Upravi?eno,anede..? Zeloooooo upravi?eno Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 2. oktober, 2008 Prijavi Napisano 2. oktober, 2008 Te razumemo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.