323BA-F96 Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Torej, sem lastnik Mazde 323BA-F letnik 96. Imam pa en velik problem. Iz pokrova motorja mi je za?elo te?i olje. Dvakrat sem ?e od?el na poobla??eni servis v Novo Gorico, dvakrat pa tudi k serviserju v Postojni. Torej naredijo pa vedno enako. Zamenjajo mi tesnila in re?ejo da bo sedaj vredu. Pa ni! ?e vedno mi te?e olje! Torej, zanima me, ?e morda kdo ve za kak?en dober servis in kak?ne ima izku?nje s servisom. Hvala in lep pozdrav! Citiraj
uklopko Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Zakaj te?e,najbr? zato ker je teko?e Dj mal bol to?n povej iz kerega konca te?e? Morda ta m pri frtajlerju(razdelilniku v?iga) ali te?e kar nekje izpod pokrova ventilov,al te?e pri strani kjer so semeringi glavne gredi ipd.? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
323BA-F96 Napisano 3. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Zakaj te?e,najbr? zato ker je teko?e Dj mal bol to?n povej iz kerega konca te?e?Morda ta m pri frtajlerju(razdelilniku v?iga) Ne na tesnilu pokrova ventilov. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Lahko da je kriv pokrov glave in zato menjava tesnil ne pomaga? Citiraj
323BA-F96 Napisano 3. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Lahko da je kriv pokrov glave in zato menjava tesnil ne pomaga? Samo pomoje bi to na servisu morali vedeti oz. videti. Mene samo zanima kateri servis priporo?ate. Citiraj
uklopko Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 mazda servis BTC ! lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Servis YavarYe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Servis YavarYe. No ja pa na tega sm pozabil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
zemir Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Servis YavarYe. Ta najtabolj Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Symon Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Dvakrat sem ?e od?el na poobla??eni servis v Novo Gorico, dvakrat pa tudi k serviserju v Postojni. Torej naredijo pa vedno enako. Zamenjajo mi tesnila in re?ejo da bo sedaj vredu. Pa ni! ?e vedno mi te?e olje! Definitivno zamenjati serviserja. Glede na to, da ti je Yavarye bli?e kot LJ predlagam njega. Bo vsaj res pogledal situacijo ne pa samo na hitrco zamenjal tesnilo pa vozi Mi?ko. A je mogo?e, da niso dali dovolj tesnilne mase k dihtingi? Ko sem jaz menjal pokrov ventilov sem isto zasral potem ko sem temeljito zasilikoniral z maso je bilo pa dobro. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Silikon je re?itev, ko se ne da dobiti tesnila ali pa je predrag. Zakaj pa niste reklamirali popravila, ?e se ponavlja? Citiraj
Symon Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Hja zdaj ne vem ampak jaz sem pa? zamenjal ventildekl (redtop) in uporabil staro dihtungo, ki je mimogrede ?e prej imela gor nekaj tega "silikona" tako, da pomoje je to bolj za ziher. Citiraj
323BA-F96 Napisano 6. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Silikon je re?itev, ko se ne da dobiti tesnila ali pa je predrag.Zakaj pa niste reklamirali popravila, ?e se ponavlja? Saj smo reklamirali... ni problem v tem, samo moti me, ker ni popravljeno ni?.... Pa lahko vpra?am samo ?e, kje je ta servis YavarYe? Citiraj
uklopko Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Po?lji mu zasebno sporo?ilo pa se bosta zmenla! Je pa druga?e iz okolice ?kofja loke. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.