Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej, sem lastnik Mazde 323BA-F letnik 96. Imam pa en velik problem. Iz pokrova motorja mi je za?elo te?i olje. Dvakrat sem ?e od?el na poobla??eni servis v Novo Gorico, dvakrat pa tudi k serviserju v Postojni. Torej naredijo pa vedno enako. Zamenjajo mi tesnila in re?ejo da bo sedaj vredu. Pa ni! ?e vedno mi te?e olje! Torej, zanima me, ?e morda kdo ve za kak?en dober servis in kak?ne ima izku?nje s servisom. Hvala in lep pozdrav!

Napisano

:hohoho: Zakaj te?e,najbr? zato ker je teko?e :D

Dj mal bol to?n povej iz kerega konca te?e?

Morda ta m pri frtajlerju(razdelilniku v?iga) ali te?e kar nekje izpod pokrova ventilov,al te?e pri strani kjer so semeringi glavne gredi ipd.?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

:hohoho: Zakaj te?e,najbr? zato ker je teko?e :D

Dj mal bol to?n povej iz kerega konca te?e?

Morda ta m pri frtajlerju(razdelilniku v?iga)

Ne na tesnilu pokrova ventilov.

Napisano

Lahko da je kriv pokrov glave in zato menjava tesnil ne pomaga?

Samo pomoje bi to na servisu morali vedeti oz. videti.

Mene samo zanima kateri servis priporo?ate.

Napisano

mazda servis BTC !

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Servis YavarYe. :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Servis YavarYe. :bravo:

No ja pa na tega sm pozabil :)

attachmentzbg1.gif

Napisano

Dvakrat sem ?e od?el na poobla??eni servis v Novo Gorico, dvakrat pa tudi k serviserju v Postojni. Torej naredijo pa vedno enako. Zamenjajo mi tesnila in re?ejo da bo sedaj vredu. Pa ni! ?e vedno mi te?e olje!

Definitivno zamenjati serviserja. Glede na to, da ti je Yavarye bli?e kot LJ predlagam njega. Bo vsaj res pogledal situacijo ne pa samo na hitrco zamenjal tesnilo pa vozi Mi?ko.

A je mogo?e, da niso dali dovolj tesnilne mase k dihtingi? Ko sem jaz menjal pokrov ventilov sem isto zasral potem ko sem temeljito zasilikoniral z maso je bilo pa dobro. :bravo:

Napisano

Hja zdaj ne vem ampak jaz sem pa? zamenjal ventildekl (redtop) in uporabil staro dihtungo, ki je mimogrede ?e prej imela gor nekaj tega "silikona" tako, da pomoje je to bolj za ziher. :P

Napisano

Silikon je re?itev, ko se ne da dobiti tesnila ali pa je predrag.

Zakaj pa niste reklamirali popravila, ?e se ponavlja?

Saj smo reklamirali... ni problem v tem, samo moti me, ker ni popravljeno ni?.... Pa lahko vpra?am samo ?e, kje je ta servis YavarYe?
Napisano

Po?lji mu zasebno sporo?ilo pa se bosta zmenla!

Je pa druga?e iz okolice ?kofja loke.

attachmentzbg1.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem za, jih priklopmo na vodo in elektriko, ampak, v tem procesu se tudi vse crne gradnje porusijo. Vseeno pa morjo tako kot vsi mi ostali, te stvari tudi placat, sj, mas pravico do vode, verjetno pa tudi dolznost placat dolocene stroske povezane s tem. Drugace ti pa noben ne brani da gres do najblizje reke, pa si jo nalijes v kantice
    • Nisem vedel kam bi dal..vceraj na placu v Vipavi  
    • Sm kmet an s hribu doma... ... ...   Kako so si zdaj teli to zamislili?   Amnesty International vlado pozval k zagotovitvi vode v vseh romskih naseljih | 24ur.com WWW.24UR.COM Predstavniki Amnesty International Slovenije, romskih organizacij in Romov so na novinarski konferenci v Ribnici opozorili, da v Sloveniji petina romskih naselij še vedno nima pitne vode, čeprav je pravica do...   Komunala je Cigane lep čas pozivala, da si uredijo merilna mesta in priključke. Pa si jih niso. Torej so kradli, pa čeprav vodo. In ker je bilo komunali dovolj, so jih odrezali. In zdaj cela kampanija, da morajo priklopit nazaj. Mislim, če smo že na tem: saj v Sloveniji jih je še zelo veliko, ki bi radi brezplačno vodo.    In, mimo grede, če so že tako zagnani - tudi mi še nimamo priklopa na vodovod (zbiramo deževnico in jo filtriramo) in kanalizacijo, čeprav dobivamo položnico in jo moramo tudi plačevati. Če je torej to po ustavi zagotovljena pravica...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.