Mazda323 Napisano 24. januar, 2005 Prijavi Napisano 24. januar, 2005 Jupii kon?no je za?elo sne?it tudi v Mariboru, kaj pa drugje ?e tudi sne?i? Pri nam se ga je kar lepo ?e nabralo pa ga ?e bo kar precej do jutra, kako mo?no sne?i!! Ena slikca slabo se vidi ker je tema Citiraj
Japanac Napisano 24. januar, 2005 Prijavi Napisano 24. januar, 2005 U Zagrebu pada celi dan... zdaj ga je vec 5 cm Citiraj One day you are born, The next big milestone you discover go zoom-zoom you can't get enough!
KAALman Napisano 25. januar, 2005 Prijavi Napisano 25. januar, 2005 padlol je toliko, da je vsralo ceste, a jaz brez zimakov... tako moja MX-a danes po?iva ob snegu btw... sovra?im muhe letnih ?asov.... Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2005 Prijavi Napisano 25. januar, 2005 Na gorenjskem pa trenutno sije sonce in ni? na ka?e na sneg. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 26. januar, 2005 Prijavi Napisano 26. januar, 2005 V ljubljanskem kotlu pa ni ne duha ne sluha o kakr?nem snegu, da bi lahko ?el mal driftat , bilo ga je samo za vzorec pa ?e to samo zjutraj! LP! Marko Citiraj
LabiGT Napisano 3. februar, 2005 Prijavi Napisano 3. februar, 2005 Evo se moj prispevek za temo. Pa lep pozdrav vsem s Kosova (slike so bolj bedne ker so telefonske) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mazda323 Napisano 3. februar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2005 Kaj snega si se prebil skozi? Koliko cm ga je pribli?no? Pri nam tudi ?e celi dan sne?i sne?i pa se nabira! Citiraj
RX - 8 Napisano 3. februar, 2005 Prijavi Napisano 3. februar, 2005 Tuki pa da, ko na vem kaj. 10 cm ga je Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.