spigi Napisano 27. oktober, 2008 Prijavi Napisano 27. oktober, 2008 Sve naj! Sretan rođendan! :mi pijemoo: Citiraj
Catya Napisano 27. oktober, 2008 Prijavi Napisano 27. oktober, 2008 O lej jo bejba je stara ?etrt stoletja. Vse naj pa ?e ena veganska tortica zate (mmm zdaj sem pa jaz la?ek, ko jo gledam ) waaaaaaaaa ?ist huda! tnxx**** Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Catya Napisano 27. oktober, 2008 Prijavi Napisano 27. oktober, 2008 + hvala vsem ostalim ?e za ?estitke ?lovek bi se kar vsak dan staral, ?e bi tok lepih misli vsak dan prejel Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
zemir Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 Mal pozen sam vse naj naj Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
poky Napisano 28. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 ?lovek bi se kar vsak dan staral, ?e bi tok lepih misli vsak dan prejel ?ak,a ti se ne stara? iz dneva v dan?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 ?ak,a ti se ne stara? iz dneva v dan?? ja seveda se, hmm ja mal sm se narobe izrazrla- praznovala bi vsak dan tole staranje...feels nice Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
poky Napisano 29. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 E vidi?,to pa bi reko ja. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazdacon3 Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 Velik dan za majhno dekle...vse naj Caty Citiraj
iceman22 Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 vse nj naj catya..upam da nisem prepozen.. Citiraj www.trziskisladoled.si
BOJČ Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 Ma?kaaaaaaaaaaaaaaaaa, vse najnaj Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 V?eraj se nas je par oglasilo na katjini zabavi za RD. Slike bodo povedale ve? kot besede. Pa ?e njeno darilce. Tisti ki so bli v skot?u takrat bodo ?e vedl za kaj gre. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Kabl so ji zrihtal, kabl! Citiraj
uklopko Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 fino blo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
icewoman12 Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: vse najbolj?e Citiraj Icewoman is here!
Catya Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 hvala ?e 1x hvala za obisk Bo?tjan, madona tele fotke so fajn, sam so pa ene sam za cenzurirat! vas vse pa ?aka ?e tortica, samo da mi na kako sre?anje uspe prit! zbiram pa prijave-sadna/?okoladna? p.s. darilo je pa res najbolj originalno, dobi ?astno mesto na Hru?ici 200!* Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Slike so kot ponavadi ?ist povpre?ne ostale pa ?e dobi? na email. ?OKOLADNA ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 obe prosim Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 ?OKOLADNA ! 2x Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 16. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. november, 2008 He he,vidim,da ste ga orenk zapili. Pa super darilo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Catya Napisano 17. november, 2008 Prijavi Napisano 17. november, 2008 bosta kar 2 razli?ni praznovanje pa fajn, good vibezz all over the place darilo pa TOP! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.