LabiGT Napisano 27. december, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2008 kaj pa kaj takega (meni osebno ful lepe) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 27. december, 2008 Prijavi Deli Napisano 27. december, 2008 kaj pa kaj takega (meni osebno ful lepe) Ja sej je lepa ampak, premal krakov pa ?im bolj ravna mora biti, ?e te katere imam so mal izbo?ene, pa ne pa?e glih vsaj meni ne. Tiste gor katero sem predstavil bi sedle na 6-tko kot ata na .... Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 28. december, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2008 No potem bi pri?lo nekako takole ?e zna kdo na ra?unalniku narediti bolje naj izvoli) Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 28. december, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2008 No potem bi pri?lo nekako takole ?e zna kdo na ra?unalniku narediti bolje naj izvoli) Ja,nekako ja.Samo,da na drugi sliki si mu "pove?al" feltne na 19-ke. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 28. december, 2008 Prijavi Deli Napisano 28. december, 2008 Ja,nekako ja.Samo,da na drugi sliki si mu "pove?al" feltne na 19-ke. Ja sej bi take feltne vzel 17' ali pa 18' Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 28. januar, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. januar, 2009 Uf ..ob takelem dizajnu vedno pomislim.... nobel, nobel...toda.. Kdo bo to pucal... ? Dobi? zraven ?e kak komplet posebej oblikovanih krta?k? Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 2. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2009 Uf ..ob takelem dizajnu vedno pomislim....nobel, nobel...toda.. Kdo bo to pucal... ? Dobi? zraven ?e kak komplet posebej oblikovanih krta?k? Ja to je pa res problem. Ne krta?o si pa mora? kar sam narest Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdaman Napisano 20. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2009 Tu je pa ?e moja ko sem imel platu??a od M6 GT gor zdaj se moram zadovoljiti z 16 col M6 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 20. februar, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 20. februar, 2009 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. marec, 2009 jst pa mam take gor na mazdi 323f 200 letnik=) ka?no razmerje pa ma mazda 323f letnik 2002???? Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Da nebom nove teme odperal, kako bi kaj pasale feltne 205/xx/17 na mazdo 323f ba? ima kdo kaj podobnega? (govorimo o 1.5 razli?ici motorja z razmakom 4x100) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Da nebom nove teme odperal, kako bi kaj pasale feltne 205/xx/17 na mazdo 323f ba? ima kdo kaj podobnega? (govorimo o 1.5 razli?ici motorja z razmakom 4x100) ka?no vi?ino gume pa bi mel??? Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 ka?no vi?ino gume pa bi mel??? ja nevem to?no, ker nevem kako bi najbolje zgledalo. kaj priporo?ate za 17'' pa 205 ?irino, ?e je sploh vredu, da ne ru?i ob blatnik al kaj podobnega... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 katero dimenzijo imas predpisano za tvoj avto? lahko ti potem tocno povem kater 17 col grejo v tvojga (se mi pa zdi, da je to 205/40 17) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boos Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 ?IV Mene pa zanima kaj to?no pomeni ET???? Nikjer ni napisano ali so to milimetri, in?i,.. oddaljenosti od pesta! Imam namre? problem pri Mazdi 6! Sedaj imam ET 38 (205/55/16) pa mi gume gledajo ven iz blatnikov. Prodajalec bo vzel feltne nazaj, mene pa zanima ?e bom vzel ET 40 ali bo to sploh kaj razlike?? Kaj priporo?ate?????? :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 Razlika bo samo ET ?e vedni nebo pravi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 ?IV Mene pa zanima kaj to?no pomeni ET???? Nikjer ni napisano ali so to milimetri, in?i,.. oddaljenosti od pesta!Imam namre? problem pri Mazdi 6! Sedaj imam ET 38 (205/55/16) pa mi gume gledajo ven iz blatnikov. Prodajalec bo vzel feltne nazaj, mene pa zanima ?e bom vzel ET 40 ali bo to sploh kaj razlike?? Kaj priporo?ate?????? :ne vem: et pomeni extraterrestrial Einpress Tiefe (v anglescini je pa offset), vedno v milimetrih ce bos vzel ET 40mm in je sirina 7, potem bo ok, ce bo sirina 7.5 bos se vedno mel probleme zadaj za sirino 7.5, ET45 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boos Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 et pomeni extraterrestrial Einpress Tiefe (v anglescini je pa offset), vedno v milimetrih ce bos vzel ET 40mm in je sirina 7, potem bo ok, ce bo sirina 7.5 bos se vedno mel probleme zadaj za sirino 7.5, ET45 Ja, ?irina je 7", samo to je samo 2 mm razlike, tako da ne vem ?e bo to vredu! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 Ja, ?irina je 7", samo to je samo 2 mm razlike, tako da ne vem ?e bo to vredu! bo ja nc skrbetjaz sem mel na zacetku 7.5 in ET 40 pa mi je strugalo samo zadaj levo in to samo po cestah srbije...ce mas 7 sirino, to pomeni, da je na obeh koncih .25incha (se pravi 0.64cm) in bo to dost katere gume pa mas? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 katero dimenzijo imas predpisano za tvoj avto?lahko ti potem tocno povem kater 17 col grejo v tvojga(se mi pa zdi, da je to 205/40 17) Sklepam, da je predpisana dimenzija v homol. karton?u, katerega pa nimam (sem bral da so imeli tudi drugi te?ave s karton?kom), druga?e imam pa zdaj 185/65/14 za ve?je felge moram pa ?e homolo. baje. ?e to kaj pomaga... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 po moje lahk da? 205 45 (odstopanja od 185 65 14 je dobre 3%, kar je ?e ok), ?e pa 215 pa 40 (odstopanja 1,5%)...pa homolomo bo tud treba Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 po moje lahk da? 205 45 (odstopanja od 185 65 14 je dobre 3%, kar je ?e ok), ?e pa 215 pa 40 (odstopanja 1,5%)...pa homolomo bo tud treba ou jea, beyba mi svetuje pr gumah hvala, zdej je ?e mal bolj razjasnen... ?e pa ima kdo 205/45/17 feltne+gume vi?ka, se priporo?am! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 185/65 14 pravilna 17 col s sirino 205 je, kot sem napisal, 205/40 17 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 Aha, jasno zdaj! Skrbi me ?e, da nebojo 205-ke gledale ?ez blatnik? ?e ve?, oz. ?e kdo ve? Opa?am namre?, da so na ve?ini 323f-k (1.5) 195-ke... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 pravi ET (35) pa bo, a ne Labi? http://goodyear.tiremanager.eu/si_sl/Tunin...amp;RadNr=16516spodaj desno so dimenzije plati??.... ruga? pa dim 195 40 17 je full redka na avto.net mi je vrglo ven en zadetek http://www.avto.net/2004/pnevmatike/zadetki.asp tak da 195 je bol 16 al pa 15 col... Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.