Boos Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 bo ja nc skrbetjaz sem mel na zacetku 7.5 in ET 40 pa mi je strugalo samo zadaj levo in to samo po cestah srbije...ce mas 7 sirino, to pomeni, da je na obeh koncih .25incha (se pravi 0.64cm) in bo to dostkatere gume pa mas? Mam gume Dunlop fast response 205/55/16. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 mislim, da bos ok (pa pumpaj gume na ene 2.6bar) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 ?IV Mene pa zanima kaj to?no pomeni ET???? Nikjer ni napisano ali so to milimetri, in?i,.. oddaljenosti od pesta!Imam namre? problem pri Mazdi 6! Sedaj imam ET 38 (205/55/16) pa mi gume gledajo ven iz blatnikov. Prodajalec bo vzel feltne nazaj, mene pa zanima ?e bom vzel ET 40 ali bo to sploh kaj razlike?? Kaj priporo?ate?????? :ne vem: ET je oznaka za odmik felne od pesta vecji et je bolj je kolo pomaknjeno v notranjost blatnikov manjsi je bolj gleda ven,vsaka trgovina ki prodaja alu platisca ima za vsak model avta podatke koliko col ima predpisano in pravi et ce menjamo za vecje cole kolesa na avtu,ce pa damo ze gor platisca ki sploh niso predvidena pa malo pac kombiniras kaj je najboljse samo je pol ze tezko da homologacijo naredis Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2009 Povrh tega ?e ET ni pravi bolj trpijo kolesni le?aji in zato tud prej crknejo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 Jaz imam trenutno na 6-ki 7x16 ET 40 in gre guma glih za glih mimo blatnika. Zanima pa me a ima kdo na 6-ki feltne 17 col in kak?ne so kaj izku?nje predvsem trdota vo?nje, hrup in pa seveda izgled, ?e lahko kak?na slika mogo?e Razmi?ljam pa o takih Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 Jaz imam trenutno na 6-ki 7x16 ET 40 in gre guma glih za glih mimo blatnika.Zanima pa me a ima kdo na 6-ki feltne 17 col in kak?ne so kaj izku?nje predvsem trdota vo?nje, hrup in pa seveda izgled, ?e lahko kak?na slika mogo?e Razmi?ljam pa o takih http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=134185 2 strani nazaj trdota vo?nje je kar ob?utna napram 16", ampak tudi feedback s ceste je druga?en... bolj?i 16ke vozim pozimi... prvo sezono sem mel ?elezne 15" in hrenovke.... pa sem moral menjat, ker s 17" na 15" je JAOOO:... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 27. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. april, 2009 No pa smo spet pri alu plati??ih, nevem ?e je ravno tema za vpra?anje, ampak vseeno: Ali kdo ve kje se da ugodno naravnat alu plati?ce? Sem menal gume zadnji?, pa je majstr reku da je kriva fletna (se tudi sli?i pri vo?nji, vendar se na oko ne vidi da bi bila kaj druga?na kot ostale 3) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 27. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. april, 2009 http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=134185 2 strani nazaj trdota vo?nje je kar ob?utna napram 16", ampak tudi feedback s ceste je druga?en... bolj?i 16ke vozim pozimi... prvo sezono sem mel ?elezne 15" in hrenovke.... pa sem moral menjat, ker s 17" na 15" je JAOOO:... No jaz imam zimske 15 pa je vo?nja ti?ja in mehkej?a "ko na barki " verjetno zato ker je tudi mehkej?a guma od letne. A si ga kaj ni?al? Kako da se nisi odlo?il za 17'' -najstke? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 27. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. april, 2009 A si ga kaj ni?al? Kako da se nisi odlo?il za 17'' -najstke? Ni ni?an ?e ni?, 17-ke bodo kasnej, druga?e ja pa fajn imet ?e ene alu felge (v voznem stanju ) za zimake, ali pa za prodat! Lol, sam to je blo KAALman-u namenjen... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 Ni ni?an ?e ni?, 17-ke bodo kasnej, druga?e ja pa fajn imet ?e ene alu felge (v voznem stanju ) za zimake, ali pa za prodat! Lol, sam to je blo KAALman-u namenjen... No sej ?e se bom jaz odlo?il, kar bo v kratkem bom mel tudi 16'' za prodat Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 No jaz imam zimske 15 pa je vo?nja ti?ja in mehkej?a "ko na barki " verjetno zato ker je tudi mehkej?a guma od letne. A si ga kaj ni?al? Kako da se nisi odlo?il za 17'' -najstke? avto je EIBACH zni?an za cca 35mm... 17ke za zimake... hjah... ker sem hotel meti dvojne feltne, nabava ?e enih 17k ni pri?la v po?tev, pa gume so dra?je, te obstoje?e 17ke pa mi je zdaj, ko so prebarvane in obnovljene, ?koda za pozimi aja, pa ?e to, ZELO poceni sem dobil 16ke z gumami vred pa bolje dr?i ga nego lovi ga Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 avto je EIBACH zni?an za cca 35mm... 17ke za zimake... hjah... ker sem hotel meti dvojne feltne, nabava ?e enih 17k ni pri?la v po?tev, pa gume so dra?je, te obstoje?e 17ke pa mi je zdaj, ko so prebarvane in obnovljene, ?koda za pozimi aja, pa ?e to, ZELO poceni sem dobil 16ke z gumami vred pa bolje dr?i ga nego lovi ga KAALman kaj ima? ti potem 16'' ali 17'' gor za poleti? Kam si dal zrihtat feltne pa kolk te je pri?lo? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 KAALman kaj ima? ti potem 16'' ali 17'' gor za poleti? Kam si dal zrihtat feltne pa kolk te je pri?lo? pozimi 16" poleti 17"tak je blo, ko sem kupil avto: tak je pa zdaj: rihtal mi jih je Marjan iz Raven na Koro?kem (vsaj mislim da je od tam) je pa stalo okrog 200 EUR, ?al nimam ve? telefonske od tipa Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 rihtal mi jih je Marjan iz Raven na Koro?kem (vsaj mislim da je od tam) je pa stalo okrog 200 EUR, ?al nimam ve? telefonske od tipa Mogo?e kdo ve za Ljubljano?! Sem pa sli?al, da Sitar v (pri) Kamniku sestav feltno, tudi ?e je pol manka! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 pozimi 16" poleti 17"tak je blo, ko sem kupil avto: tak je pa zdaj: rihtal mi jih je Marjan iz Raven na Koro?kem (vsaj mislim da je od tam) je pa stalo okrog 200 EUR, ?al nimam ve? telefonske od tipa Katere gume ima? gor a 215/40 Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 Mogo?e kdo ve za Ljubljano?! Sem pa sli?al, da Sitar v (pri) Kamniku sestav feltno, tudi ?e je pol manka! Ali jih on tudi prebarva? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Turbo Lumpi Napisano 28. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. april, 2009 Ali jih on tudi prebarva? Ja , ?e so bolj normalne barve (?rna, alu-srebrna) pobarva, da se ne opazi, pri bolj fensi feltnah pa priporo?a obisk li?arja Tako mi je rekel frend, ki je dau popravit navadne alu felge. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 1. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2009 Katere gume ima? gor a 215/40 215/45R17 - trenutno FULDA CARAT EXCELERO pozimi pa 205/55R16 - Sava Eskimo S3 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 1. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2009 215/45R17 - trenutno FULDA CARAT EXCELERO pozimi pa 205/55R16 - Sava Eskimo S3 Ja vidim, da to?no tiste katere so homologirane. Ja jaz zdej ?e premi?ljujem ali naj pustim 16'' ali naj grem na 17''. Se veliko vozim na relaciji Ljubljana - Maribor, ko imam 15'' zimske je vo?nja udobna, ko dam gor 16'' letne je vo?nja tr?a, sli?i? in ?uti? veliko ve? neravnin tako, da me je zdej kar strah dati gor 17''. Glede izgleda je avto definitivno lep?i in bolj direktni volan, zdej sem pa za?el tehteti ali je vredno tega :ne vem: Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 1. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. maj, 2009 Ja vidim, da to?no tiste katere so homologirane. Ja jaz zdej ?e premi?ljujem ali naj pustim 16'' ali naj grem na 17''. Se veliko vozim na relaciji Ljubljana - Maribor, ko imam 15'' zimske je vo?nja udobna, ko dam gor 16'' letne je vo?nja tr?a, sli?i? in ?uti? veliko ve? neravnin tako, da me je zdej kar strah dati gor 17''. Glede izgleda je avto definitivno lep?i in bolj direktni volan, zdej sem pa za?el tehteti ali je vredno tega :ne vem: Na na?ih cestah-?e posebej na primorskem odseku,od cestninske proti Seno?e?am,so ?e 16-ke preve? ekstremne.Na neravninah,katere bi bolj pasale na kak?en va?ki odsek,te skoraj vr?e ven iz cesti??a.Na prehitevalnem je situacija malo bolj?a.Mogo?e je pa krivo to,da jih pumpam na 2,6-spredaj n zadaj?Niti pomsliti ne smem,kako izgleda vo?nja z 17-kami pa ?e da je spu??ena Mazdica 6. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
dravni Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2009 Na na?ih cestah-?e posebej na primorskem odseku,od cestninske proti Seno?e?am,so ?e 16-ke preve? ekstremne.Na neravninah,katere bi bolj pasale na kak?en va?ki odsek,te skoraj vr?e ven iz cesti??a.Na prehitevalnem je situacija malo bolj?a.Mogo?e je pa krivo to,da jih pumpam na 2,6-spredaj n zadaj?Niti pomsliti ne smem,kako izgleda vo?nja z 17-kami pa ?e da je spu??ena Mazdica 6. Ja, to je ta ?alostna resnica ceste, ceste, bi morala dr?ava oz. Dars sklent pogodbo oz. obratno izdelovalci plati?? bi morali sofinancirati za ceste, da bi kupovali 17 in ve? colske feltne Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2009 Sam sem pa relativno presene?en, da se da z 18" tudi udobno peljat al pa sem se v tega pol leta tud ?e navadil. ?eprav se mi zdi hecno, da nov Golf na 16" kolesih bolj potresava ?ez neravnine kot ?estka na dve coli ve?jih kolesih. Mo?no pa je tudi, da avto rabi kakih 10.000-15.000km, da se "ule?e" in da ni ve? tako trd. Vsaj pri Mazdi je bilo tako, da ko je bila nova se mi je zdela trda kot kak gokart, ampak zdaj pa mam ob?utek, da je ?e skoraj udobna saj so se zmeh?ali tako sede?i kot vzmetenje. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2009 Sam sem pa relativno presene?en, da se da z 18" tudi udobno peljat al pa sem se v tega pol leta tud ?e navadil. ?eprav se mi zdi hecno, da nov Golf na 16" kolesih bolj potresava ?ez neravnine kot ?estka na dve coli ve?jih kolesih. Mo?no pa je tudi, da avto rabi kakih 10.000-15.000km, da se "ule?e" in da ni ve? tako trd. Vsaj pri Mazdi je bilo tako, da ko je bila nova se mi je zdela trda kot kak gokart, ampak zdaj pa mam ob?utek, da je ?e skoraj udobna saj so se zmeh?ali tako sede?i kot vzmetenje. Sej "udobnost" je relativen pojem.V ne?akovem Audiju z 20-kami gor pa spu??enem do tilta se da tudi relativno udobno potovati...?e nisi preve? zahteven,med vo?njo ni? ne pije? ali je? in ima? manj kot 28 let. Boss,po mojem si se pa ti navadil na "udobnost" 18-ic in ne ,da so se sede?i zmeh?ali.Ker ?e bi se ?e sedajmeh?ali sede?i in fedri,pol bi bil po mojem hudi? ?ez kako leto. Kakorkoli,tudi sam bi vozil novo 6-ki pa ?etudi bi bile gor 19-ke. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 2. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. maj, 2009 Boss,po mojem si se pa ti navadil na "udobnost" 18-ic in ne ,da so se sede?i zmeh?ali.Ker ?e bi se ?e sedajmeh?ali sede?i in fedri,pol bi bil po mojem hudi? ?ez kako leto. Sej mogo?e sem se pa zredu pa mam zdele mal bolj oblo?eno rit pa se mi zdi vse skupi mehkej?e... hmmm, le kdo bi vedu :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2009 Ekola ?e mojeSo original mazdine,gume 205/50/17 ni? distan?nikov,ni? ni?an ?e ful hude feltne ma? jaz sem u?eraj dal nove feltne pa nove gume na mojo mazdo!!! O.Z. racing 15"col ter Toyo Proxes T1R 195/50 R15 82V!!!!!! ?ez ?as pa ka?ne 17"col Kak?ne dimenzije gum ma? ti??? Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.