Marko_mx-3 Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Lahko je kak senzor ali napeljava v stiku. Akumulator je dober? Ker tudi zarad nihanj napetosti v njem se lahko vklaplja. Citiraj
jstdoma Napisano 19. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2008 Lahko je kak senzor ali napeljava v stiku. Akumulator je dober? Ker tudi zarad nihanj napetosti v njem se lahko vklaplja. Akumulator naj bi bil menjan lansko leto - avto v?iga normalno.?e je pa kaj z napeljavo bo pa te?ko ugotovit najbr?! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Po moje najbolje, bi bilo odklopit vse kontakte za senzorje in potem naprej ugotavljati kako in kaj. Pa po?akajmo ?e na nasvet koga drugega, ?e ima kak?en bolj?i na?in Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. november, 2008 Prijavi Napisano 19. november, 2008 Kako stikalo na spredni havbi ti ne dela oziroma ti prebija in alarm se potem spro?i ker misli da nekdo odpira havbo ali pa vrata. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mitja mx6 Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 oj. bodi previden da ima? zaprta vsa okna in ?ibedah, ko zaklepa? avto, saj v nasprotnem primeru se ti lahko zaradi kakr?negakoli zvoka vklju?i alarm. pa ?e to ?e pu??a? telefon v avtu ga imej na tiho. dogajalo se mi je isto. L.P. Mitja Citiraj
ice Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 kolega je imel sibedah odprt pa mu je listje notr padal pa se mu je kr naprej prozu. joj kolk je blo smeha v pabu Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
qwerty Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 kolega je imel sibedah odprt pa mu je listje notr padal pa se mu je kr naprej prozu. joj kolk je blo smeha v pabu a so se stavl kdajs e bo spet spro?o? Citiraj If in doubt, flat out...
jstdoma Napisano 5. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2009 ?e nekaj slikc z 15 colskimi zimskimi gumami!!! Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2009 Prijavi Napisano 5. januar, 2009 Lepa je, pohvalno. Ali imate doma kakega ma?ka?? Meni je alarm na 5ki stalno tulil, ampak samo pri starsih. Imata 9 kilskega( :ne vem: ) ma?ka!! in kadar je gospod sel gret rit je vse tulilo.... Drugace pa bodi vesel da imas nekaj za sravfati na novem avtu....da ga ne bos samo gledal. Pa ponavadi so (in se imajo) mazde na kljucu knof za odklop alarma, takoj ko zaklenes pritisnes se tega in je brez alarma Mal se pohecej....drugace pa lep stroj!!!!!!! Kako bo kak fri?en nemec pogledal, ko bo tole mimo padlo....:) Povecaj napis Xedos, ker 18 letni mul?ki v atijevih BMWjih ne vedo kaj to je... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kowkele Napisano 5. januar, 2009 Prijavi Napisano 5. januar, 2009 Kako stikalo na spredni havbi ti ne dela oziroma ti prebija in alarm se potem spro?i ker misli da nekdo odpira havbo ali pa vrata. In kaj naredi?? Zamenja?? Ali je dovolj, da ga malo o?iti? pa zmiga?? Ker tudi meni se je sadaj od silvestrovega naprej ?e ene petkrat spro?il alarm. In ni fajn pono?i iz postelje hodit deaktivirat... Imam pa naknadno vgrajenega... LP Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2009 Prijavi Napisano 5. januar, 2009 In kaj naredi?? Zamenja?? Ali je dovolj, da ga malo o?iti? pa zmiga?? Ker tudi meni se je sadaj od silvestrovega naprej ?e ene petkrat spro?il alarm. In ni fajn pono?i iz postelje hodit deaktivirat... Imam pa naknadno vgrajenega...LP Malo razmisli, ce zelis vsakic gruntat ali se je sprozil al res vlamlajo...ce je naknadno vgrajen je lahko tud ze zje*** Ven vrzi pa mirna bosna.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mitja MX6&T Napisano 5. januar, 2009 Prijavi Napisano 5. januar, 2009 Jaz mislim, da alarma ne more?, odklopit saj ima model z 25 motorjem ?e v orginalu vgrajen alarm, rezen seveda ?e ima kak?no nadgradnjo alarma. Kot so ?e povedali, preveri stikalo pod haubo. (ima? ga spredaj desno) L.P. Mitja Citiraj
jstdoma Napisano 5. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2009 Odklopil sem "ultrazvo?ni" senzor v avtu - na stropu pri stre?nem oknu in odklopil tudi hupo! To ?e ene 2-3 tedne nazaj. Od takrat nisem opazu da bi se uklopil alarm - itak bi utripali vsi ?tirje smerniki - tko da ne vem ?e je bil kriv senzor! Bom priklopu hupo nazaj enkrat pa bom "sli?al" kaj bo!! Stikalo pod haubo pa je tak kot nov vidit! Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 5. januar, 2009 Prijavi Napisano 5. januar, 2009 ?e bo? probal druge senzorje mi re?i jih imam. Citiraj
Don Napisano 5. januar, 2009 Prijavi Napisano 5. januar, 2009 Mogo?e ma? preve? ob?utljivo nastavljenga. Meni se je v?asih vklopu ?e ?e se je tovornjak mimo peljal. Mimo grede. Proda? avtoradio? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jstdoma Napisano 6. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2009 Mimo grede. Proda? avtoradio? Pioneer FH-P80BT Pioneer Citiraj
uklopko Napisano 5. marec, 2009 Prijavi Napisano 5. marec, 2009 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 5. marec, 2009 Prijavi Napisano 5. marec, 2009 tak star, pa ?e vedno tak lep ! Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 5. marec, 2009 Prijavi Napisano 5. marec, 2009 Zakon za notranjost pa tud Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 5. marec, 2009 Prijavi Napisano 5. marec, 2009 Mene pa sam zanima, katera klasa je tale 9-ka, razred npr. A6 al A8 oz. serija E ali S, al ?e re?emo druga?e 5-ka ali 7ka? :ne vem: Hvala za pojasnilo! Sicer pa je stroj, samo konjenica pa za tako te?ko ma?inco niti ni neka stra?na, ?e npr. pogledamo k premijskim znamkam! A v telih avtih je samo tale motor al je celo ?e kak?en ?vohnej?i? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 5. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 5. marec, 2009 Mene pa sam zanima, katera klasa je tale 9-ka, razred npr. A6 al A8 oz. serija E ali S, al ?e re?emo druga?e 5-ka ali 7ka? :ne vem: Hvala za pojasnilo! Sicer pa je stroj, samo konjenica pa za tako te?ko ma?inco niti ni neka stra?na, ?e npr. pogledamo k premijskim znamkam! A v telih avtih je samo tale motor al je celo ?e kak?en ?vohnej?i? Nej bi bla razred BMW 5 oz. Mercedes E. Nism pa ?ist sigurn. Motor pa je ?e 2.0 V6. Info o Xedos 9! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Napisano 6. marec, 2009 Sicer pa je stroj, samo konjenica pa za tako te?ko ma?inco niti ni neka stra?na, ?e npr. pogledamo k premijskim znamkam! A v telih avtih je samo tale motor al je celo ?e kak?en ?vohnej?i? Moj ima 2.3 motor, pa ni V(Mater jim) pa ma clo 1ga konja manj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Napisano 6. marec, 2009 Ja ?koda da res ni ve? V motorjev v novej?ih mazdojcih! Mi je pa tale timeline zanimiv za mazdurine: http://en.wikipedia.org/wiki/Mazda_Mx-6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Napisano 6. marec, 2009 He he, zato se pa kupi 16 let staro Xedosko....prede prrrrprrrr je pa huda tale 9ka, se malo pa bomo 6ticarje prehtel... Pioneer FH-P80BT Pioneer http://www.mimovrste.com/artikel/130005641...ioneer-fh-p80bt Se 20ojro ceneje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.