Ninja Napisano 15. november, 2008 Prijavi Napisano 15. november, 2008 Wiiiiiiiii, drevesa mi rastejo na mazdici hehe, mam potujo?i drevored.Je ?e komu ratalo tkole ro?ice vzgojit? Citiraj
Boss Napisano 15. november, 2008 Prijavi Napisano 15. november, 2008 Bravo Ninja... tvoja mazda je resni?no okolju prijazna Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2008 Prijavi Napisano 15. november, 2008 upam, da so ro?ce tut pognojene Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ninja Napisano 15. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2008 Premal se vozi? Mazda je vsak dan vozna. ?e ne z moje strani, pa s strani atimami upam, da so ro?ce tut pognojene Amm, sem razmi?ljala, da bi za?ela skrbet za njih Sam si morm gara?o zrihtat, da bojo na toplem. Edin ?e non stop zadnjo ?ipo ogrevam Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2008 Prijavi Napisano 15. november, 2008 ja pol pa hiter en rastlinjak postavt Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Catya Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Wiiiiiiiii, drevesa mi rastejo na mazdici hehe, mam potujo?i drevored.Je ?e komu ratalo tkole ro?ice vzgojit? thebest! )) lep kontrast Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
uklopko Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 oo hudo!! no tudi sam sem neko? bil lasnik BA mazde ki pa je vozila meni nevedo? polno nepovablenih potnikov. V levem sprednem koloteku sem imel namre? gnezdo zemelskih mravel,ki pa sem jih moral zaradi nepla?anih dolgov in najemnin izseliti Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
poky Napisano 16. november, 2008 Prijavi Napisano 16. november, 2008 Ma dobro,dokler so ?e samo take ro?ce in trava ?e gre,samo da nima? kake druge travce nasajene po avtu. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Moja BA mazda je bila tako ali tako cela zelena, tako da je bila okolju prijazna. In seveda, je sovpadala s travniki,gozdom ipd., dobra kamufla?a ?e je blo treba kam zavit zaradi tak?nih in druga?nih razlogov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.