BOJČ Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Evo, dragi moji, odpiram ?e eno, bolj "rumeno" temo . Razlog? Vsem se nam kdaj posre?i ujeti v objektiv kaj "zanimivega" in zabavnega. Od znanih in manj znanih ljudi. ?e je Mazda? ali "celebrity" pa sploh. U?ivajmo skupaj . Naj za?nem sam... Zadeva bolj spada v rubriko "saj ni res" ali pa celo v "znanstveno fantastiko" ali "mission impossible"... No, meni je uspel revolucionaren podvig brez primere . Zadevo bo zelooooo te?ko, verjetno celo nemogo?e ponoviti... Kdo je to...? Presodite sami... Aja, ?e nekaj... Zgodilo se je ta teden..., ne pred 6 leti... Je to res? Je to sploh lahko res? se to lahko zgodi? Morda je sre?en trenutek? Fotomonta?a...? Totalni odklop...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 -kak?na zmeda je zdej to? ...ni? ne razumem. Citiraj
uklopko Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Boss zgleda malo podvr?en alkoholnim hlapom samooo te?ko verjamem da bi blo res Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 To zihr ni res, sej so sami Fructali okoli Citiraj
qwerty Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 aaaaaaa Citiraj If in doubt, flat out...
BOJČ Napisano 23. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2008 Ej Boss..., naredi anketo Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Sirius Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Tu je en problem. ?e je Boss, se je maskiral s torto, oziroma torta ni njemu namenjena. :ne vem: :ne vem: ?e pa torta ni fasificirana, potem to ni Boss. Varianta II, nekdo Pokyju poklonil torto in se za eno leto zmotil, ali pa je nekdo Bossa ulovili pri Pokyjevi torti, ali pa pri neki drugi torti namenjeni pravem 33 letniku. Tako, da je zmeda popolna. :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
poky Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 Mene ne me?at tu zraven,jaz nimam ni? pri tem. Ni pa meni tudi ni? jasno,kaj je tak ?udnega na sliki,ker iz slike se ga ne navoha,?e je pil alko ali fruteke. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 jaz mislim, da je torto naredila allyssa in kot prava racunalniska geekinja je naredila torto glede na tole "Boss's real age is 33 years old. What is your real age?" boss zgleda pa res ko da je v globoki komi haha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 23. november, 2008 Prijavi Napisano 23. november, 2008 To kar si pogruntal,sn jaz tudi,samo ?e vseeno ne vem kaj je tak ?okantnega na tej sliki. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 24. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2008 jaz mislim, da je torto naredila allyssa in kot prava racunalniska geekinja je naredila torto glede na tole "Boss's real age is 33 years old. What is your real age?" boss zgleda pa res ko da je v globoki komi haha Bravo Labi Sedi 5 in mama naj pride v ?olo . No, sedaj je dilema samo ?e o Bossovem agregatnem stanju... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 jao,..?lovk spe?e 2,3 torte v lajfu in kr na 1x so vsi mnenja da so vse torte tvoje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2008 jao,..?lovk spe?e 2,3 torte v lajfu in kr na 1x so vsi mnenja da so vse torte tvoje Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 ja kaj nooooo,... Aja,..da ne pozabm,..Klopko je v soboto priznal, da je on Rambo s ?ivavo,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 24. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 24. november, 2008 ja kaj nooooo,... Aja,..da ne pozabm,..Klopko je v soboto priznal, da je on Rambo s ?ivavo,... BWAHAHAHAHAHAHA, bo nardila sis eno lepu frizuru za enga lepga fanta... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Iskreno povedano Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 On je itak premal iskren... Ne bo ?lo... :ne vem: Citiraj
poky Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 No,kaj zaj,bote povedli kaj ve? o alkoholiziranosti Bossa al ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 a ne pove slika ve? kot 1000 besed? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Ja no,tisto z o?mi se lahko vsakemu zgodi,?e ravno v trenutku slikanja trene z o?mi,da je malo rde? v faco je tudi ?ist normalno,?e je recimo malo pred tem pri?el iz mrzlega na toplo,tak da ja,o?ividci morte povedat,al je pil ali ne. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Expert v dolo?anju stopenj alkoholne omamljenosti Mater ?ist vse si zadel. Citiraj
poky Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.