Skoči na vsebino

Nova mazda 3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 70
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

od strani mi malo vle?e na RX-8, sprednja hauba pa malo na Reno-je (ne vem prav katere). Druga?e pa sem ?e napisal, mala Mazda 6.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Ampak res spredaj mal na tanovo Laguno vle?e. Evo Mazda je zdaj Renault in ker je ta v ?lahti z Nissanom se pri tem najbolj smeji Symonu ;)

33112_1.png

Napisano

men je kr dobra..pa ziher bi jo mel raj? kokr pa golfovga fauweja B)

?e nebi blo heca nebi blo otrok

Napisano

Dovolil sem si zdru?it teme :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Matr je huda, bo treba ?ez kak?ne dve leti menjat staro za novo rabljeno, najraje po remaku ko bodo popravili morebitne porodne te?ave avtomobila :bravo: ?e bo osnovna res okoli 17t EUR, bo po mojem mnenju za kak?no s solidnim motorjem in solidno opremo od?teti okoli 20-22t EUR. :ne vem:

Napisano (urejeno)

moram rec, da mi je bolj vsec kot 6...

zdaj sam treba cakat da vidim kako se pelje...

aja pa jasno cakat na 4 vratno verzijo

Popravljeno od LabiGT

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Cool tale kratka verzija. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Mnogo prevelik ?rn flek na sprednji maski - a la Pi?o wanna be. Ni mi nekaj v?e?, ?al.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Napisano

poz!

Mater, ravno se ogrevam za menjavo mojga voza za MPS, pol pa mi to nardijo. Zgleda bom kar ?akal na konec naslednjega leta. mamicujimjebem.press

Imam pa ob?utek da bo morilska za videt. ?e ne pa bom ob prehodu v salonih iz stare na novo, probal dobit kak?no mps iz stare zaloge.

lp, Ale?.

mazda_banner.jpg
Napisano

Zadaj pa na aktualni model...... :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Notri je kar v?e?na, samo tista dvojna armaturka pa mi ni v?e?. Kaj sopotnike briga kolk voznik divja :D

a si ti kej pil... kje vidi? dvojno armaturko ?

33112_1.png

Napisano

Ma zgoraj ni ?tevcev ampak samo tisti displey, ki ti pove za klimo, postajo na radiju in BC.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.