nisde Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Spredi mi deluje k pe?o/ford (mogo?e zarad barve), zadi pa k kratka verzija nove akordke Stara fejsliftana je lep?a, usaj zame. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Marko_mx-3 Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Ma zgoraj ni ?tevcev ampak samo tisti displey, ki ti pove za klimo, postajo na radiju in BC. Sam vseeno je ?udno, mogo?e bo v ?ivo malo druga?e :ne vem: Citiraj
Jest Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Tam je displej navigacije in ze znani displej radia, klime,... Click for full size Meni izgleda notranjost vsecna... bo treba pa v zivo videti... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Grega_ Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Evole ?e malo ve? slikic, kot sem prebral bo naj?ibkej?i motor 1.6 (105 konjev) - verjetno enak kot v starih trojkah, za?etna cena pa bo 17.000,00 EUR. Citiraj
BOJČ Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Ja, kar lepa je, sploh zadek so za moj okus lepo izpeljali. Ne vem, a me ob?utek vara ali ima ledice v prednjih ?arometih (tako nekako v trikotnik) :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Carr Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Mater, res je spredi kot en Peugeot. Sploh tista ogromna odrtina za zrak. Pa lu?i tudi mal. Moram re?t, da so mi ble tiste slike (monta?e...) z za?etka te teme bistveno bolj v?e?. Znotraj je lepa, ?eprav me tud tista "streha" nad sredinsko konzolo moti. Displej (ne tisti za navigacijo) bo pa o?itno malo ve?ji oziroma vi?ji, kar je "strokovne" ocenjevalce pri starem motilo ?e nekaj ?asa (tud pri novi ?estki). Zadaj je pa res kot dvojka. V celoti je avto OK, ?eprav je mogo?e malo premalo tiste Mazdine ?potnosti... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
Allyssa Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Lu?tna je,..sam barva pa ni posre?ena,..cilam na tole krneki plavo,.. Mislm, da bi s k?no drugo barvo velik bol pr?la do izraza :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Meni bi bila verjetno bela super. ?e od nekdaj so mi beli avtomobili v?e? in v preteklosti sta dva tudi bila. Ali pa kak?na specialna, morda bakrena...? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 hm,...mene tud zadnje ?ase vle?e na ?rno in belo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 hm,...mene tud zadnje ?ase vle?e na ?rno in belo :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Mazda 6 nova - bela CX-7 - ?rna Ajde nej bo trojka siva Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Mazda 6 nova - belaCX-7 - ?rna Ajde nej bo trojka siva Yap, nova bela 6ka je res lepa, pa bela CX7 tudi Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 N? ne re?em,..ampak je ?rna za moje pojme ?e bolj ubita?na,..sploh v kombinaciji z dotz feltnami Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 N? ne re?em,..ampak je ?rna za moje pojme ?e bolj ubita?na,..sploh v kombinaciji z dotz feltnami Aham, bela z Dotzkami Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Ok,..ti belo, js ?rno,..rabva ?e enga k bi mel sivo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 hm,...mene tud zadnje ?ase vle?e na ?rno in belo koko?ji dre+ je ?rno bel ?rni avti so itak lepi, beli pa se mi dopadejo ?e so limuzine.... temu HBju pa bi kaka rde?a pasala... Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 19. december, 2008 Prijavi Napisano 19. december, 2008 Limuzine? Une extra dolge? Ja ma? prou,..rde?o bi blo tud treba vidt Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 3. februar, 2009 Prijavi Napisano 3. februar, 2009 http://www.autoweek.nl/nieuws.php?id=10880 Citiraj
uklopko Napisano 3. februar, 2009 Prijavi Napisano 3. februar, 2009 meni pa ne potegne tole-ampak mel bi pa jo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Carr Napisano 3. februar, 2009 Prijavi Napisano 3. februar, 2009 To je to. Rde?a Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
poky Napisano 3. februar, 2009 Prijavi Napisano 3. februar, 2009 Dobra je. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.