LabiGT Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Torej nc posebnega. Mi je pa Majes rekel, da bo mogu bit avto pri njih za 2 tedna (zaradi znane serijske napake na karoseriji - rja pa to...) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 Torej nc posebnega. Mi je pa Majes rekel, da bo mogu bit avto pri njih za 2 tedna (zaradi znane serijske napake na karoseriji - rja pa to...) Jaz sem pri svoji sedaj ze bivsi sestici dal to porihtat preden sem jo prodal... in je res trajalo dva tedna... oz. se skoraj raje kaksen dan vec ... So pa odlicno postimali rjo okoli blatnikov (menjava plocevine in barvanje)... Upam, da je novi lastnik zadovoljen z nakupom... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 30. november, 2008 Prijavi Napisano 30. november, 2008 ?e ti dajo nadomestnega je itak vseeno tud ?e traja ?e kaj ve? kot dva tedna. Citiraj
Allyssa Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 ?e jim sploh rata najdt nadomestnga Seronje. Res sm razo?arana nad gamo. Sploh pa nad Majesom Mislm,..a je tkoooo te?ko uzet v roke telefon in poklicat, ?e si oblubu da pokli?e?? O?itno jih ne gane kriza, ?e sklepamo po njihovi aroganci... :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Mazde rjavijo? ?e vpra?a?(bolj nova bolj gnila ), mojo so ?e zrihtal - upam da za ve? kot 4 leta. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2008 seveda rjavijo...ni to made in germany glede game pa z moje strani sam pohvale...so mi ponudili nadomestni avto ampak ga niti ne rabim bom pa sam peljal mojo tja zarad tega rjavenja pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 A to oni delajo pod garancijo, ne glede na letnik? Moja je 2003... :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2008 Garancija na karoserijo je 12 let (al neki podobnega) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Garancija na karoserijo je 12 let (al neki podobnega) Ok, ampak na "prerjavenje"... Torej je vse kar delajo sedaj njihova dobra volja? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Tich Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 JA...sam to je na prerjavenje - dokler ni luknje ni garancije, kolker jaz vem Citiraj
LabiGT Napisano 1. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2008 men je rekel da spada pod garancijo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Meni so to v garanciji zrihtal, pa ?e nekaterim. To ni prerjavenje ampak tovarni?ka napaka, ki seveda ima za rezultat prerjavenje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Meni so tudi zrihtali pod garancijo... Se pa to baje pojavlja samo pri sesticah izdelanih med 2002 in 2005 ... pa se to predvsem pri teh, ki so prodani preko Avstrijcev... Italijanske so pa baje OK ... Tako sem nekje zasledil... ali pa so rekli na tako na Gami... in na udaru so predvsem obrobe zadnjih blatnikov... ocitno so bili uporabljeni slabi materiali... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Allyssa Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Meni so tudi zrihtali pod garancijo... Se pa to baje pojavlja samo pri sesticah izdelanih med 2002 in 2005 ... pa se to predvsem pri teh, ki so prodani preko Avstrijcev... Italijanske so pa baje OK ... Tako sem nekje zasledil... ali pa so rekli na tako na Gami... in na udaru so predvsem obrobe zadnjih blatnikov... ocitno so bili uporabljeni slabi materiali... Samo baje ja Mislm, da je u?er Yavarye najdu mehur?ke tud na italjanski Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Jaz pa nekih mehur?kov nisem opazil, je pa kompletna karoserija polna mikro pikic Poliranje vabi... Pa italijanska je... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Tich Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Jst na svojih starej?ih mazdah nikol nisem imel problema z rjo na blatikih ali vidnim mestih (razen ?e je tam bila ?e zaletena). Se pa rada pojavi na bremz vodih, okoli rezervoarja za gorivo, zadnji most... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Blatniki niso nek hud problem vrata pa so. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jernic Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 a smo spet pri rji ? ja rjavijo mazde ,tu nekje sem objavil par fotk prav nemarne rje.. nisem pa povedal ,da sem dal zadevo zrihtat. in moram re?i ,da so to v enem tednu zelo v redu naredili. celo tako je naneslo ,da sem videl kako se dela lotijo, sem namre? klju?e od bajte v avtu pozabil, ko sem ga zjutraj oddal , moral sem sevede ponje, v istem dnevu jasno in avto je bil ?e tako podrt , da sem ga komaj spoznal.. ter tako videl ,da rja ni bila samo na blatnikih ,temve? tudi na zadnjih pragovih , pod okrasno plastiko in nekje not v kolotekih. vse so porihtal na garancijo kako se bo pa obneslo pa sevede ne bom vedel,se ?e skor pol leta z njim vozi nov lastnik. nadvse zadovoljen ,kolikor vem Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Activa Napisano 1. december, 2008 Prijavi Napisano 1. december, 2008 Jaz sem tudi na eni trojki videl rjo na zadnjem blatniku, pa so se mi na enem baje dobrem Mazdinem servisu smejali, ko sem jih vpra?al, kako je s to lisico. Mazda pa ?e nima rje, sem dobil odgovor od samega ?efa . Vem da ni bila razbita, mogla pa je biti ena od prvih letnikov. Citiraj
kowkele Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 Meni so tudi zrihtali pod garancijo... Se pa to baje pojavlja samo pri sesticah izdelanih med 2002 in 2005 ... pa se to predvsem pri teh, ki so prodani preko Avstrijcev... Italijanske so pa baje OK ... Moja je tudi iz italije, letnik 2003, pa zaenkrat tudi bi videti nikjer nobene rje..Upam, de je tudi nikoli ne bom.. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2008 Prijavi Napisano 2. december, 2008 Moja je tudi iz italije, letnik 2003, pa zaenkrat tudi bi videti nikjer nobene rje..Upam, de je tudi nikoli ne bom.. Upamo s tabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sipi Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Pri meni tudi ni ni? .Je pa iz Italije ter 04 letnik. Citiraj
LabiGT Napisano 3. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 3. december, 2008 sej pri meni na oko se nc ne opaz (jaz nisen nc videl) so pa na servisu vedli... tko da ne vem kako je s tem (al kaj moras tocno gledat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 3. december, 2008 Prijavi Napisano 3. december, 2008 Sej jaz tudi ni? nisem na moji videl-ker sploh nisem vedel,kaj moram iskati (2004) iz Italije. Pol pa je YavarYe v trdni temi na?el par pikic pri zadnjih vratih. Se pravi,da rje ni,ker jo ponavadi ne znamo najti. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.