STAJERC Napisano 20. januar, 2004 Prijavi Napisano 20. januar, 2004 Lep pozdrav vsem na forumu! Tudi jaz mam problem z iskanjem rabljenih delov za mazda 323F BA letnih 94 -98. Sm ?e videl va?e odgovore in tudi iskal po teh odpadih pa ni? pametnega. (?e njbolj? ka?e pri MAZDA MARKO v Lipnici, kjer dobijo vse rabljene dele od onega iz Gradza, vendar ceneje kot gre? sam direktno k njemu). A ima morda kdo za prodat sprednje lu?i in smerokaze? Klepar mi je svetoval, da naj ne kupujem ponaredkov, ker da ne pa?ejo vedno najbolj?. A ma mogo?e kdo izku?nje z temi neoriginalnimi lu?mi in smerokazi? Lep pozdrav! P.S. Pohvalno da ste tud v Sloveniji spravli skup mazda forum! Citiraj
mazda-mx3 Napisano 20. januar, 2004 Prijavi Napisano 20. januar, 2004 Ojla! Lepo pozdravljen na nasem in tudi tvojem forumu Upam da bos da bos nasel resitev za tvoj problem:) Mislim da ti bodo fantje znali kaj svetovat, jaz osebno pa vse kupujem v trgovini Tiros na ?kofijah, vem pa da trgovina Tecom v Izoli tudi dobavlja karoserijske in druge dele za avtomobile. LP Mazda-mx3 Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.