theBill Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Ne zlato, srebro - saj se tudi Boscheva linija akumulatorjev imenuje Silver Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Mraušk Mčk Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Boschovo srebro se po ADACovih testih ne sveti najbolje, jih banner ?i?a. http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...rcePageId=31895 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Boschovo srebro se po ADACovih testih ne sveti najbolje, jih banner ?i?a. http://www.adac.de/infotestrat/tests/autoz...rcePageId=31895 Sem ?e omenil,da jaz na te t.i "neodvisne" teste ne dam niti po?enega gro?a.To sranje od bannerja sem imel zdaj noter in nikoli ve?.Prodajalec, ki mi je prodal ta sednji filigramski bosch je povedal, da ne prodaja ve? bannerjev ,ker je imel cel kup reklamacij. Pa tudi meni je po dobrih treh letih ?kripnil.Sem pa naletel v eni reviji na mnenja kupcev in zadovoljstvo in je bil krepko na prvem mestu ravno tale Bosch,banner pa na solidnem petem mestu. Citiraj
Aws3nicK Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 A original Mazdini, od Yuase ali Panasonica pa niso vredu? Citiraj
Alex Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 A original Mazdini, od Yuase ali Panasonica pa niso vredu? Po mojem so.Kaj pa zasoljena cena? Citiraj
Aws3nicK Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Kakor vidim si dal po vezah za BOSCH-a 135?, jaz sem dal danes za original 140?, kar pa? ni nevem kak?na razlika. Pa gre zadeva direkt v podno?je in ?e fajn se po?utim, ker je original... Vredno tistih 5? razlike Citiraj
srobert Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Kje pa si kupil original akumulator po konkuren?ni ceni? Citiraj
Aws3nicK Napisano 15. maj, 2012 Prijavi Napisano 15. maj, 2012 Sem klical v biv?o Gamo v BTC in na A-Cosmos na Celov?ko. Pri obojih so rekli, da imajo akumulatorje celo na zalogi (v?as si mogu predhodno naro?it). In ker je bil Cosmos tudi po 16.uri odprt sem ?el tja iskat. Uradna cena je 139,60?. Ti lahko tudi ra?un pofotkam, ?e mi kdo ne bo verjel Citiraj
mazdaman Napisano 17. maj, 2012 Prijavi Napisano 17. maj, 2012 Nazadnje ko sem kupoval 100A Akumulator (pred dvema tednoma) sem dal za njega 100?. Je pa od TABa ne vem pa ?e mere ?timajo za mazdo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Pozdravljeni, meni je pa danes kot ka?e umrl akumulator na M6 CD89kW, letnik 2007. Akumulator je letnik december 2008. Zjutraj sem pri?el v avto pa so mi ?isto narahlo svetile utripalke in pozicijske lu?i (WTF?) avto sem dal na kable res na malega bencinarja in ni niti muksnil. ?udi me, kaj mu je ker sem v?eraj naredil 400 km v kosu torej bi moral biti akumulator poln. Res pa sem puastil vtaknjeno navigacijo ampak itak ko vzame? kontakt ni ni? ?troma v naviju, se prav mi ga ni navi spumpal. Akumulator je pri serviserju, poskusil ga bo spravit k sebi. Sicer pravi da je pri njemu topla 136? in bosch 150 ? :( :( imamo kako cenej?o varianto? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
schurda Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Preveri, da pa?e dimenzija. Kolikor imam v spominu, ne. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Preveri, da pa?e dimenzija. Kolikor imam v spominu, ne. ?e mi nekdo proda akumulator z besedo, da je za M6 mu to tud verjamem. ?e pridem domov in ne pa?e notr grem nazaj in mu ga vr?em v bu?o. sploh pa nimam namena dati 136? zanj, ?e se le da..... Zato i??em cenej?o varianto. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 kolk Ah je? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 kolk Ah je? 95..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 95..... tak akumolator mor? dobit nekje okrog 100? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 http://www.akumulator.si/index.aspx?source...id=A1%2017%2095 Iste cene so na Petrolu se mi zdi -5? za starega sicer je pa tako, da ?e ?tarta? s klem, mora? vsaj 10 minut ?akati na klemah s pri?ganim drugim avtom, da dobi tvoj akomulator zagonski tok, takoj ne bo palil nikoli. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Gustav, predlagam da pokli?e? trgovino Fermi d.o.o., tam garant najde? kej ugodnej?ega, pa ?e na gotovino dobi? par % popusta. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 http://www.akumulator.si/index.aspx?source...id=A1%2017%2095 Iste cene so na Petrolu se mi zdi -5? za starega sicer je pa tako, da ?e ?tarta? s klem, mora? vsaj 10 minut ?akati na klemah s pri?ganim drugim avtom, da dobi tvoj akomulator zagonski tok, takoj ne bo palil nikoli. No ja.... sem ?e precej upehanih avtov s kabli v?gal, vsi so kresnili takoj ko sem kable priklju?il. Seveda pa je bil avto, ki je pri?igal, vedno moj 95Ah ki je zelo mo?an, ve?ina so vsi manj mo?ni. tak akumolator mor? dobit nekje okrog 100? Hudo. Kje pa? doslej preklical ?e precej, cene so od 136 do 160. Original M je 153?. popousta ne dajo. Jim ni treba. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 trenutno vodi Juresov Velog Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
LabiGT Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 sej ce sem pravilno razumel, serivisiras na uradnem servisu poklici MES in pol placas le akumulator... jaz sem tko naredil pri stari 6-ki...za teh 10-20 eur pa ne bo konc sveta, ti se ne bos matral niti mal ce pa nisi vec na uradnem, pol vse to kar pisem je kr neki in sem brezveze izgubil 30 sekund Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 sej ce sem pravilno razumel, serivisiras na uradnem servisupoklici MES in pol placas le akumulator... jaz sem tko naredil pri stari 6-ki...za teh 10-20 eur pa ne bo konc sveta, ti se ne bos matral niti mal ce pa nisi vec na uradnem, pol vse to kar pisem je kr neki in sem brezveze izgubil 30 sekund Nisem na ve? uradnem. Hvala vseeno. Sem pa vpra?al kok stane original in tudi izvedel. LP;S Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Mogo?e ima pa petrol na te diamantne pike kako akcijo? Jaz jih ?e nisem koristil nikoli.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gustav Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Mogo?e ima pa petrol na te diamantne pike kako akcijo? Jaz jih ?e nisem koristil nikoli.... Mah tam je vse dra?je kot ?e pride? brez vsega v obi?no trgovino. Tipi?no puljenje naroda. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 evo 90Ah 116? http://www.euroton.si/avtodeli/ah90-d-720a...or-p-29510.aspx Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 13. december, 2012 Prijavi Napisano 13. december, 2012 Pred nakupom se je treba strogo pozanimati, ?e gre v mazdo 6, ker imamo ?udno dimenzijo akomulatorjev; jaz sem na?el edino od Boscha (100ah) in je bil 130?.Od Bannerja pa ga ne vzamem nikoli ve?, ker mi je zdr?al niti ne polna tri leta. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.