Friday 13 Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Po?tovani ljubitelji Mazdi, Molim vas da mi pomognete, ne mogu na?i nigdje na netu adrese svih Mazdinih servisa u Sloveniji. Ako netko ima volje da mi napi?e ili po?alje link, bio bi mu stvarno zahvalan. Prvenstveno me zanima da li ima u Bre?icama ovla?teni servis Mazdi?! Srda?an pozdrav. Citiraj Mazda 6, 2.0 CDTE, 2004g. karavan
KAALman Napisano 23. december, 2008 Prijavi Napisano 23. december, 2008 Po?tovani ljubitelji Mazdi, Molim vas da mi pomognete, ne mogu na?i nigdje na netu adrese svih Mazdinih servisa u Sloveniji. Ako netko ima volje da mi napi?e ili po?alje link, bio bi mu stvarno zahvalan. Prvenstveno me zanima da li ima u Bre?icama ovla?teni servis Mazdi?! Srda?an pozdrav. http://www.mazda.si/kupujem-mazdo/trgovska-mreza Citiraj LP KAALman
Friday 13 Napisano 23. december, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2008 Tnx KAALman! Citiraj Mazda 6, 2.0 CDTE, 2004g. karavan
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.