Skoči na vsebino

Prazni?na kuhinja,..

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo,..veseli december na vi?ku,..in ker mamo na forumu baje kup gurmanov in kuharjev,.. :P

Me zanima kaj se dogaja pr vas v teh dneh,..Torej drage dame in gospodje,..kaj se kuha in pe?e pri vas v teh dneh,..

Za vse, ki niso ve??i v kuhini bomo zadovoljni z odgovori, kaj prpravlajo bolj?e polovice, mame, babice, tete,..

Torej kako zgleda bo?i?na ve?erja oz. predbo?i?na,..jo sploh mate,..potica,..ja, ne,..kak?na,..pi?kotki,..peciva, tortice,....Da vas sli?mo oz. beremo :)

Idejo za to temo pa pripisujem Boj?u, ki je baje ravno zdle FUL la?en :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

Evo,..veseli december na vi?ku,..in ker mamo na forumu baje kup gurmanov in kuharjev,.. :P

Me zanima kaj se dogaja pr vas v teh dneh,..Torej drage dame in gospodje,..kaj se kuha in pe?e pri vas v teh dneh,..

Za vse, ki niso ve??i v kuhini bomo zadovoljni z odgovori, kaj prpravlajo bolj?e polovice, mame, babice, tete,..

Torej kako zgleda bo?i?na ve?erja oz. predbo?i?na,..jo sploh mate,..potica,..ja, ne,..kak?na,..pi?kotki,..peciva, tortice,....Da vas sli?mo oz. beremo :)

Idejo za to temo pa pripisujem Boj?u, ki je baje ravno zdle FUL la?en :P

?lehta!!!!

Brruuuhhhhhh... N? nisem la?en... Sem ravno z ene pogostitve... :wacko:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

evo... sladki so, dobri so... :)

pred eno uro iz pe?ice ... sve?i so :)

post-11-1230042068_thumb.jpg

post-11-1230042077_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano
  je Allyssa napisal:

?epki z marmelado in medenjaki? Pohvalno :)

Si sam peku al je bla k?na pomo?? :)

re? da si sam peko :hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Na? jedilnik za jutri:

For?pajze:

- krekerji s kaviarjem in lososom + ?ampanjec

For?pajze 2.:

- Kurje-goveja ?upca s knedel?ki ali vlivanci ali nudel?ki

Haupt?pajze:

- filana tele?ja prsa

- zelenjava, zelenjava, zelenjava

- tatarska omaka, za zraven zelenjave :D

- emmm, mogo?e ?e kej?

Nach?pajze:

- ?okoladna fotana z: banana, kivi, vanilija kaki, ananas, mandarina... Emmm, mogo?e ?e kej?

- potica (kupljena, mi sami je ne pe?emo)

- pi?koooootki samo moji moji

To je to, se mi zdi. Mogo?e ?e kej? :P

Napisano
  je Allyssa napisal:

?epki z marmelado in medenjaki? Pohvalno :)

Si sam peku al je bla k?na pomo?? :)

peku je ?porhet :) pripravila pa v.d. ta??a :)

jaz sam res ?e dolgo nisem pekel, ob?asno kako pico skup vr?em... peciva pa ?e dolgo nisem, ?eprav to ne pomeni, da ne znam :)

sem pa delu tiramisu, sam s kupljeno kremo, ker doma?o sem samo 1x probal... pa je suxalo <_<

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

No mene je kon?no po 3h dneh minil lenoritis in sm spekla koruzen kruh z dodatki, pa ?okoladne mafine,..jutr dobijo ?e okras iz smetanove vrtnce na ?okoladnem prelivu, so pa za darilo za eno ?okoholi?arko s certifikatom :)

In pol sm experimentirala eno pecivo z imenom bo?i?ne kocke,..pa ne vem ?e so se najbol posre?le,..preizku?evalka prav, da so dobre, js jih ?e nism probala,.. Namen sem jih mela nardit od septembra,..ampak seveda ?akam zadn dan,..standard,..

Pa nardila sm ?e testo za medeno hi?ko, ampak to nadaljujem jutr,..kar bo vi?ka testa bojo pa ratale smrekce, tud za darila,..

?aka me pa jutr ?e kokosova potica, pa bo?i?ne smrekce iz biskvita,..

V ?etrtk mi bo pa itak dolg?as in bom spekla ene 3,4 vrste pi?kotov,..bomo ?e vidl,..

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ah,..?ala mala :)

Prej?n tedn sm od sobote - petka napekla 15kg pi?kotov pa dve torte, oz. ?e sm bl natan?na pi?kote sm od sobote - pondelka, torte pa od srede - petka,.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je KAALman napisal:

evo... sladki so, dobri so... :)

pred eno uro iz pe?ice ... sve?i so :)

post-11-1230042068_thumb.jpg

post-11-1230042077_thumb.jpg

He, he, si kot moja mama... Pozabil si napisati ?e doma?i in zdravi :D:hohoho:

Napisano
  je Allyssa napisal:

Prej?n tedn sm od sobote - petka napekla 15kg pi?kotov pa dve torte, oz. ?e sm bl natan?na pi?kote sm od sobote - pondelka, torte pa od srede - petka,.

A ti to prodaja? pi?kote ker 15kg je veeeelikoooo cookejev :)

Napisano
  je Allyssa napisal:

A bej? no da je velik kukijev? Sploh nism opazla :hohoho:

Sej, sedaj se upa? tolk pe?t, ko je novo leto in povsod lu?ke utripajo... Tako tam v Vodicah folk sploh ne opazi, da je s ?tromom nekaj narobe... in od kje :lol::ph34r:

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho: Itak :D

Sej sta dve pe?ice v uporabi,..pa reve? od Bosch MUM-a sploh nima ?anse da se ohladi k skoz dela :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano
  je Allyssa napisal:

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho: Itak :D

Sej sta dve pe?ice v uporabi,..pa reve? od Bosch MUM-a sploh nima ?anse da se ohladi k skoz dela :D

Evo vam narod razlog za 2. blok JEK... B) . So odgovorni pogruntali, da je bolje 2. blok zgradit, kakor pa se z na?o Ally preklat... :hohoho::hohoho:

Napisano

post-642-1230289080_thumb.jpg

Tako kot vsako leto, se je s svojimi odli?nimi pi?kotki izkazala tudi letos... Moja ta??a :rozico::danzoman::ouje:

Napisano
  je BOJ? napisal:

post-642-1230289080_thumb.jpg

Tako kot vsako leto, se je s svojimi odli?nimi pi?kotki izkazala tudi letos... Moja ta??a :rozico::danzoman::ouje:

Uuu,lepe gobice. :bravo: Upam,da so strupeno dobre.

Napisano
  je Alex napisal:

Uuu,lepe gobice. :bravo: Upam,da so strupeno dobre.

Ma te gobice so res zakon :bravo: . Steblo je dober pi?kot, bet pa.... Njami, napolnjen z rumovim nadevom in oblit s ?okolado... :rispekt:

Ne vem samo, zakaj jih tako hitro zmanjka... :ne vem: :(

Napisano
  je qwerty napisal:

najbolj gre jabou?ni ?trudl by moja babi :bravo: pa sarma do pomoje za kosilo danes :danzoman:

Kaj si pa tako vesel sarm??? A si ga pil ?zmeden? ?

Napisano
  je BOJ? napisal:

Kaj si pa tako vesel sarm??? A si ga pil ?zmeden? ?

vpra?anje je na mestu...

Qwerty, a so ti res tolk v?e? sarme? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Men so polnjene paprike po?anske, pri sarmi se mi pa vse obrne :ne vem:

Zakaj je tako ne vem, ampak po moje je mela JLA, kr dost prstov vmes :P

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Mojstri, dajte vsaj prebrat, kaj napišem, če vam že vsebina ni všeč.   @Boss: Po AC sem vozil 110 km/h ali več. In ne 100, kot si kar "iz riti" zdaj privlekel v debato.   @Slivka: Lepo sem napisal, da je bilo vsaj tri ure vožnje tipa "spelji, naredi 1 do 3 metre, ustavi" in to ponavljaj "v neskončnost". Niti malo ni spominjalo na "pelješ", kaj šele na nizkih obratih.   + Šel sem na Lovčen, pa mimo Nikšiča do najbolj slavne ortodoksne cerkve ... Kdor je bil tam, ve kakšni bregovi in ceste so. Enkrat sem vsaj 500 m vozil vzvratno okoli treh ovinkov v hrib, da sta me lahko dva avtobusa, ki sta prišla nasproti, obšla. In ja, v vseh teh situacijah se EV bolje obnese. Tudi sredi najbolj strmega hriba se ustavi in spelje, kot da ni nič, ozr. kot močan 4x4 ICE.   Lahko pa gre naslednjič kdo z Mazda foruma s svojim ICE vozilom zraven, da bo realno sodil o vožnji, porabi, udobju itd.
    • Hey   Zanima me kako bi lahko predvajal glasbo preko youtube posnetkov na android avtu. Avto je Mazda CX-5 2023 letnik.
    • Ne seri klamf...   Prav tam sem šel z BTjcem, ki je imel zadaj kamp-prikolico pripeto. Pa sem dobil žulje edino na riti, ker je že od trajekta v Kamenarih šlo vse skupaj bolj po polžje pa vse do tistega "slavnega" mejnega prehoda Karasovići al kaj že je... Na rokah nisem dobil žuljev, ker sem imel tri otroke v avtu in si ga nisem mogel d***t med vožnjo, na podplatih tudi nisem dobil žuljev, ker nisem pešačil ampak sem se peljal, sklopke pa tudi nisem vohal. Pri dizel navoru se lahko pelješ tudi pri majhnih obratih, pa čeprav je v hrib in imaš 1300 kg težko kamp prikolico zadaj...
    • Tole ne bo držalo, ker gola fizika tega ne dovoli. Razlika med 100km/h in 130km/h je nekoliko več kot 60% višjs poraba. 90% energije v EV se uporablja za premagovanje zračnega upora in ker vemo, da se upor povečuje s kvadratom hitrosti to pomeni za 69% večji upor, ampak ker gre "le" 90% energije za premagovanje tega upora to pomeni cca 62% višjo porabo pri 130km/h kot pri 100km/h. V praksi to pomeni, da če EV pri 100km/h porablja 15kWh/100km, je poraba pri 130km/h preko 24kWh/100km. A vidiš razliko?   Ostalo pa ne bom komentiral, ker je vse v stilu "eye of the beholder".
    • Nisem zagovornik ne enega ne drugega, mi je pa zanimivo spremljat to temo in nekako te izgovore/skrbi/negativnosti/...   - Aja 100 eur ... bencin bi bil 200 ... to pa ni tok razlike  - Aha ok ... ampak vozis lahko pa samo 97 - Aha ... samo ker mas kabelj v prtlaznjiku ne mores gajbe pira not dat - Ja, ja ... sam ... a je kak elektricni v premium rdeci barvi - Kaj pa ce, ne pridem 2500km delec z enim tankom ker to delam 3* na dan. - Pa sami jajcki so jaz pa skoz minimalno 8 ljudi prevazam. - ...   Pac tko karkoli nekdo omeni, je takoj neka kontra  Pocasi me vse skupaj spominja na  mojo 13 letno hcer, ko vedno proba nek izgovor najt, ko ji kaj ukazes (se ucim, moram sobo pospravt, zakaj pa ti vcer nisi, ....) 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.