upwind7 Napisano 30. december, 2008 Prijavi Napisano 30. december, 2008 (urejeno) Mogo?e ?e koga zanima in mu prav pride. Jaz si bom naro?il, ni tak?ne hude cene, pride pa prav. ?e bi ?e kdo imel to naj mi javi, lahko naro?imo poleg. LINK Popravljeno 16. januar, 2009 od Marko_mx-3 Citiraj
upwind7 Napisano 15. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2009 ?e koga zanima in ima namen to kupiti mu toplo priporo?am. Jaz sem jih dobil prej?nji teden in se tako lepo prilegajo prtlja?niku, kot bi v njega vlil vro?o plastiko. Resni?no dobro narejeno in uporabno. Citiraj
uklopko Napisano 15. januar, 2009 Prijavi Napisano 15. januar, 2009 Sam ?e imam to gumasto korito za prtla?nik-priporo?am vsaj ?e vozite kaj v prtla?niku! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
grasales Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 ?e koga zanima in ima namen to kupiti mu toplo priporo?am. Jaz sem jih dobil prej?nji teden in se tako lepo prilegajo prtlja?niku, kot bi v njega vlil vro?o plastiko. Resni?no dobro narejeno in uporabno. kolk si pa dal s po?tnino in vsem? lp, Ale?. Citiraj
upwind7 Napisano 16. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2009 kolk si pa dal s po?tnino in vsem?lp, Ale?. Za dva komada in po?tnino je bilo 49?. Citiraj
OOTBOXZY Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Kako pa zgleda, ko podres zice? A se rob banjice lahko zvije, da imas raven poden, ali pa je pretrd za kaj takega? Citiraj LP OOTBOXZY
upwind7 Napisano 16. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Kako pa zgleda, ko podres zice? A se rob banjice lahko zvije, da imas raven poden, ali pa je pretrd za kaj takega? Ne, se zelo dobro zvije. Ni plasti?no trd, bolj gumjasto, ?eprav je poleg seveda tudi plastika. ?e te bolj zanima lahko danes poslikam in nalimam sem gor. Citiraj
Boss Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Sorry za OFF, sam jaz ta naslov teme vedno preberem "Babnica za v prtlja?nik" pol pa hitim odpirat, da vidim kako to zgleda Citiraj
LabiGT Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Sorry za OFF, sam jaz ta naslov teme vedno preberem "Babnica za v prtlja?nik" pol pa hitim odpirat, da vidim kako to zgleda uff, pol nisem edini Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
upwind7 Napisano 16. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2009 uff, pol nisem edini No, tudi avtorju te teme se zgodi, da vidi isto p.s. Kako lahko popravim naslov teme? p.p.s Tudi babnico za v prtlja?nik lahko nalimamo Citiraj
grasales Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Evo, da bo tema popolna lp, Ale?. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Sem popravil, druga?e pa v va? prvi post v temi in gumb Uredi in full, potem je pa zgoraj naslov teme in podnaslov Citiraj
Alex Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 Sorry za OFF, sam jaz ta naslov teme vedno preberem "Babnica za v prtlja?nik" pol pa hitim odpirat, da vidim kako to zgleda Ha,ha,kako sem se od srca nasmejal zdej. Citiraj
OOTBOXZY Napisano 24. januar, 2009 Prijavi Napisano 24. januar, 2009 Mene bi sicer bolj zanimala tale zadeva: http://www.kofferraumwannen.de/shop/artike...CTOR--PVC-.htmlAmpak cena je pa mal previsoka. Ali mogoce kdo ve za kaj podobnega, ampak cenajsega? Citiraj LP OOTBOXZY
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.