Matej Napisano 4. februar, 2005 Prijavi Napisano 4. februar, 2005 najprej en lep pozdrav, imam pa en kup vpra?anj okoli Mazde 323F DITD letnik 2000. Torej odlo?am se za nakup tega avtomobil?ka, pa vas prosim, ?e lahko lastniki poveste ?im ve? izku?enj (dobrih/slabih)z tem modelom. Predvsem me zanima kak?en je ta dizelski motor? Poraba? Hibe? Kako je na splo?no z avtom? Kaj vas moti v njem? +/-? Kak?na je lega na cesti? Morda info koliko pride zavarovanje in cestnina tega dizla napram 1.5 ali 1.4 modelu? ?e vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore! LP Matej Citiraj
vuk Napisano 4. februar, 2005 Prijavi Napisano 4. februar, 2005 Jaz ti lahko napi?em samo nekaj o motorju,ki je identi?en(skoraj) tistem v Premacy-ju...pri tebi bo poraba po mojem okoli 6 l,ker je le la?ji in manj?i, predvsem pa ni?ji avto,motor ni najbolj uglajen in tih v leru,medtem ko med vo?njo prede kot ma?ka...jaz mam porabo med 6 in 7 litri,odvisno pa? od moje noge...Za kak?ne posebne hibe pa jaz ne bi vedel. Mogo?e ?e proba? na www.mazda-community.de, tam je kr nekaj lastnikov DITDjev. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
KAALman Napisano 4. februar, 2005 Prijavi Napisano 4. februar, 2005 Morda info koliko pride zavarovanje in cestnina tega dizla napram 1.5 ali 1.4 modelu? za osnovno zavarovanje poglej tule: www.amzs.si zgoraj desno ma? slikco registracija... cestnina za 1.5 je okrog 18 jurjev, za 2.0 pa 25 jurjevza 1.4 (se mi zdi da ma 1324 ccm) je pa ?e manj aja...a tudi to je na amzsju vse gor... si lahko vse variante prera?una? Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 7. februar, 2005 Prijavi Napisano 7. februar, 2005 + Lega, podvozje + menjalnik + Lega za volanom + udobni sede?i - slaba izolacija vozila - glasen ventilator prezra?evanja - premalo stranskega oprijema na sede?ih Trenutno pa se ne spomnim kaj ve?! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.