MPV Napisano 16. januar, 2009 Prijavi Napisano 16. januar, 2009 ko zaklenem avto se mi po 5 minutah vklopi alarm sam od sebe..zakaj? a kdo ve? Citiraj
uklopko Napisano 17. januar, 2009 Prijavi Napisano 17. januar, 2009 ko zaklenem avto se mi po 5 minutah vklopi alarm sam od sebe..zakaj? a kdo ve? Za ka?en alarem gre!Tu je lahko veliko vzrokov.Morebitne po?kotbe kakega stikala,morda ka?en padec napetosti ki ga dela kak porabnik, kak nepridipravi stik na ?icah,-veliko je vzrokov lahko! Preveri postopoma vsaka vrata posebaj mmorda pa je sama napaka na alarmu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
qwerty Napisano 17. januar, 2009 Prijavi Napisano 17. januar, 2009 avto te pogre?a mazda ma du?o no Citiraj If in doubt, flat out...
MPV Napisano 18. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2009 hvala vam za odgovore.. smo varovalko vn vzeli ..itak ima kodno varovan v?ig motorja Citiraj
uklopko Napisano 18. januar, 2009 Prijavi Napisano 18. januar, 2009 to pa je lepa re?itev Dej pa ne bo ve? viuuuuuuuviuuuuuuuuu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Alex Napisano 18. januar, 2009 Prijavi Napisano 18. januar, 2009 hvala vam za odgovore.. smo varovalko vn vzeli ..itak ima kodno varovan v?ig motorja Preprosto in enostavno si to re?il.Ve?ino elektronike se da "re?it" na ta na?in. Citiraj
qwerty Napisano 18. januar, 2009 Prijavi Napisano 18. januar, 2009 hvala vam za odgovore.. smo varovalko vn vzeli ..itak ima kodno varovan v?ig motorja Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2009 Prijavi Napisano 19. januar, 2009 hvala vam za odgovore.. smo varovalko vn vzeli ..itak ima kodno varovan v?ig motorja ?uden alarm, da ne dela brez varovalke, moj dela brez akumulatorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 19. januar, 2009 Prijavi Napisano 19. januar, 2009 ?uden alarm, da ne dela brez varovalke, moj dela brez akumulatorja. Tapoceni alarmi nimajo lastnega napajanja ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 19. januar, 2009 Prijavi Napisano 19. januar, 2009 Saj vem, đouk. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.