nusyka*** Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 Hej! mam eno vpra?anje... 14 dni sm lastnica mazde 626, ki je 2 leti mlaj?a od mene (91 letnik), avto druga?e perfekten, brezhiben, zato sem se odlo?ila da se ji malce posvetim. zadaj na polici sem ?e montirala pioneer 2× 250w, zanima pa me, kak?ni bi pasal spredaj, namesto original, ki so ?e slabi? hvala in LP, Nu?a Citiraj Well behaved women rarely make history !
Marko_mx-3 Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 a ti to kar sama montira? Citiraj
nusyka*** Napisano 25. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2009 ?is sama ne no, skupi s kolegom. ampak JA, znam pa velik sama, se lahko kr pohvalim. a kak?ne zvo?nike bi lahko spredaj dala pa ne ve?? :ne vem: Citiraj Well behaved women rarely make history !
Marko_mx-3 Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 Nisem expert za 626, a to je ?e ?katlasta ali ?e lepo zaobljena Citiraj
nusyka*** Napisano 25. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2009 eeeej ni ?katlasta!!! je bolj ostrih oblik bi lahko temu rekli Citiraj Well behaved women rarely make history !
Don Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 a ti to kar sama montira? Bemti, iz posta v post presene?a? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
nusyka*** Napisano 25. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2009 Bemti, iz posta v post presene?a? ja hvala ampak ?e zmer mi ni noben povedu za SPREDNJE ZVO?NIKE hehe Citiraj Well behaved women rarely make history !
Don Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 ?ist odvisn kolk ma? placa oz. kolk bi lahko luknjo pove?ala. Po moje so original 16. Najbol? da kup? nekaj od DLS-a. Tako ti vsaj jst priporo?am. Na vrhu armaturke postavi? ?e dva Tweeterja in si zmagala ... http://caraudioempire.com/DLS-avtozvocniki...-zvocniki-c1030 Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
nusyka*** Napisano 25. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2009 Hvala Don Citiraj Well behaved women rarely make history !
Neyko Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 Nusyka, pozdravljena se z moje strani. tvoja 626 ma 16cm zvo?nike v vratih, jo je mel kolega v?asih, pa sva tud zvo?nike menjala Drga? pa tko k je Don reku, to je najbolj? kombinacija, da da? srednjetonce v vrata, visokotonce pa nekam na vrh armature ali v koti?ke na vratih, pri ?peglu. ?e misli? vse to, vklju?no s Pioneerji zadaj vezati direktno na radio ne preko oja?evalca, ne rabi? dajati prov mo?nih zvo?nikov, recimo nekje 50W RMS. Sprednji sistem je cenovno nekje okoli 80eur, pa ti bo zelo lepo igralo. Izbire ma? dosti, tko da choice is yours. ?e te pa ?e kej zanima pa kr vpra?aj. lp Nejc Citiraj
nusyka*** Napisano 25. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2009 hvala Nejc! ja sj ?e mal gledam za zvo?nike pa za te v armaturi bo ?lo, sam za te ki naj bi jih dala na armaturo ne vem ?e jih bom znala zmontirat bom ?e klicala na pomo? ko bom imela kupljene bo pa vse vezan direkt na radio ja, vsaj dokler si ne omislim oja?evalca Citiraj Well behaved women rarely make history !
ice Napisano 25. januar, 2009 Prijavi Napisano 25. januar, 2009 lahko pa tko probas http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4230&st=100 Citiraj smrt je dokaz da zivlenje cloveku skodi trevian tribal wars
Neyko Napisano 26. januar, 2009 Prijavi Napisano 26. januar, 2009 tweeterje na armaturi na problem zmontirat, sam kable okol napelje?, pa nekje rabi? ?e prostor za kretnice, taki majhni ?katlci, ki dolo?ajo razpon frekvence za dolo?ene zvo?nike. ?e pa rab? ?e kak?n info, pa kr re? lp Citiraj
zemir Napisano 27. januar, 2009 Prijavi Napisano 27. januar, 2009 Oj Nu?ika mislm pa da se midva poznava ane??? Pa naj ti avto?ek dolgo slu?i Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Martini Racing Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Napisano 17. marec, 2009 Sam imam v 626-ki slede? sistem: -radio Blaupunkt MP66 -4-kanalni oja?evalnik Blaupunkt GTA 460 -subwoofer + ohi?je Blaupunkt GTW 1200 -sprednji zvo?niki Blaupunkt THc 662 (lo?en sistem; nizkotonec + visokotonec) Zaenkrat zadovoljen, predvsem radio raztura Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Napisano 18. marec, 2009 ?e en "balupunktar". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Martini Racing Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Napisano 18. marec, 2009 A seveda! Tisti zvo?niki ki so bili v originalu spredaj v vratih so pa od premonta?e naprej v zadnjih vratih (prej so bili zadaj 5x7, sedaj so pa 9x7) Sprednji zvo?niki so vezani na oja?evalec, zadnje pa samo radio poganja Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.