Grega_ Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Mislim da je tole pri vseh mazdicah, tudi ?e ugasne? ventilator bo pihljalo. malo spreminjaj smer pihanja in mogo?e pri kateri nastavitvi ne piha iz stranskih, samo dvomim, mogo?e ?e je usmerjeno samo na noge ti iz stranskih nebi pihljalo, najbolje je da poklopi? re?o in ne bo pihljalo Druga?e pa vidim da ima? malo smole pri avtu, namre? kaj tak?nega se nikakor nebi smelo zgoditi, niti od lu?i niti do kon?nikov, upam da vse porihta? v garanciji. Je bil to mogo?e testni avto prej ali si ga dobila s par prevo?enimi kilometri? Citiraj
spayk Napisano 21. maj, 2009 Prijavi Napisano 21. maj, 2009 Kaj naj re?em,... 13255 km v slabih 3 mesecih in brez enega samega problema! Samo gorivo dotakam in to je to!ponosen lastnik m2 =) lp,damjan Citiraj
tj@š@ Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 evo me nazai po vseh popravljenih napakah na moji mazdi2 se moj mi?ko prodaja...bili so le?aji serijska napaka tako da nisem imela problemov z zamenjavo...naredila sm v pol leta 20000 km tako da smo pri?li z rednega servisa nobenih problemov sedaj se prodaja...ker sem v pri?akovanju novega dru?inskega ?lana sem se odlo?la za nakup nove mazde 3 sport... ali ?e ima kdo novo mazdo 3 sport???kak?no je mnenje... Citiraj
KAALman Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 ene dve ali tri so ?e na forumu, upam da bojo lastniki kaj ve? povedali... Taubek mislim da je kupil eno... meni osebno se zdi utesnjena, placa je manj v njej kot v stari 323F BJ je pa LEPA in skoraj kot ulita na voznika... Citiraj LP KAALman
maki84 Napisano 11. avgust, 2009 Prijavi Napisano 11. avgust, 2009 poraba -pozimi povpre?na 6,5 l ob povpre?ni ve?inoma zmerni vo?nji (130km/h) po AC. Ne vem pa tudi ali je normalno, da mi piha iz stranskih re? (tiste ob strani na armaturi). Razmi?ljamo o nakupu mazde21.3i TE PRO Koliko pa je sedaj povpre?na poraba??e piha skozi "re?e"? edit:zdaj sem videl da je ful odgovorov...kaka oblika izpisa na forumo te to je?! Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2009 Prijavi Napisano 11. avgust, 2009 Razmi?ljamo o nakupu mazde21.3i TE PRO Koliko pa je sedaj povpre?na poraba??e piha skozi "re?e"? edit:zdaj sem videl da je ful odgovorov...kaka oblika izpisa na forumo te to je?! klikni switch to obi?ajno... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tj@š@ Napisano 20. avgust, 2009 Prijavi Napisano 20. avgust, 2009 Razmi?ljamo o nakupu mazde21.3i TE PRO Koliko pa je sedaj povpre?na poraba??e piha skozi "re?e"? edit:zdaj sem videl da je ful odgovorov...kaka oblika izpisa na forumo te to je?! povpre?na poraba je odvisna od vo?nje same...piha skozi re?e ..to je samo tko ko enkrat avto osvoji? te ne moti ni? ve?...mene kot punco je na za?etku to vse motil a zdj sploh ne registriram ve? teh stvari... jaz zaradi nara??aja ki prihaja januarja prodam svojo mazdo 2 te pro plus...ima kdo ?eljo po nakupu... Citiraj
Activa Napisano 20. avgust, 2009 Prijavi Napisano 20. avgust, 2009 Pihanje ?ez re?o ni ni? posebnega, saj se s tem zagotavlja pretok zraka skozi kabino ?e se avto pelje in je ventilator ugasnjen. S tem se prepre?uje tudi ro?enje stekel. Citiraj
vid007 Napisano 20. avgust, 2009 Prijavi Napisano 20. avgust, 2009 No iz prve roke ti lahko potrdim, da na tistih 6,5 povpre?ne porabe kar pozabi, sploh ?e zraven ra?una? AC, pri meni pri MAZDI2 TE je tam med 7,00 do 7,5, se zgodi kdaj tuid malo ?ez, kaj dosti pod 7 pa mi ?e ni uspelo, kljub temu, da imam avto ?e dobrega pol leta in ima dobrih 13.000km. Kar se ti?e pihanja skozi re?e, jaz tega niti neopazim, je res tako blago, da ti sedaj poleti sploh ni? ne pomaga, je vro?ina vseeno premo?na, druga?e pa saj si lahko to pihanje regulira? z ventilacijo, ki jo lahko nastavi? na ro?no, ?e te moti, mene ne, zato imam lepo vse na avomatik in zadeva funcjonira prav super. Citiraj
peo Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 de ne bom nove teme odpiral zakaj ima ta mazda tolko ni?jo ceno:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2870903&show=1 je to varianta ?erne in gre ta avto papirnato skozi goro slamnatih podjetij, na koncu je sporen iz dav?nega vidika itd. ali je kaj drugega... ker ogla?uje se kot nov avto, ceno pa ima ve? kot 1000? ni?jo hvala za odgovore Citiraj mazda 323 karavan honda civic 1.6 130hp
Grega_ Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Tole je pa res poceni, lahko da se je zmotil v ceni (pi?e spodaj glede to?nosti podatkov), lahko da DDV ni pla?an. Glede davka lahko preveri? na internetu ?e je pla?an (mislm da se ?e da). Citiraj
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 de ne bom nove teme odpiral zakaj ima ta mazda tolko ni?jo ceno:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2870903&show=1 je to varianta ?erne in gre ta avto papirnato skozi goro slamnatih podjetij, na koncu je sporen iz dav?nega vidika itd. ali je kaj drugega... ker ogla?uje se kot nov avto, ceno pa ima ve? kot 1000? ni?jo hvala za odgovore mogoce mu gre za nohte in se ga hoce znebiti :ne vem: Ta je ze prodana, pise spodaj samo se srebrna.... Vsekakor pa je potrebno najti poreklo - avto je (ce mene vprasas iz tujine), zakaj bi nek kvazi avtoprodajalec nove mazde prodajal??? Mogoce so bile poskodovane pri prevozu ali pa testne... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 mogoce mu gre za nohte in se ga hoce znebiti :ne vem: Ta je ze prodana, pise spodaj samo se srebrna.... Vsekakor pa je potrebno najti poreklo - avto je (ce mene vprasas iz tujine), zakaj bi nek kvazi avtoprodajalec nove mazde prodajal??? Mogoce so bile poskodovane pri prevozu ali pa testne... Vsaj siva je od Cosmosa, vidi? po prvi pomo?i, pa tudi tale obesek na klju?u je od Cosmosa, sem ga dobil pri srebrni Mazdi zraven ki je bila prav tako kupljena pri Cosmosu. Tako da uvo?en ne more biti, prav tako se pa to da pogledati ?e na prometni. Testni tudi ne ker je skoraj ni? prevo?enih. Res zanimivo. Citiraj
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Vsaj siva je od Cosmosa, vidi? po prvi pomo?i, pa tudi tale obesek na klju?u je od Cosmosa, sem ga dobil pri srebrni Mazdi zraven ki je bila prav tako kupljena pri Cosmosu. Tako da uvo?en ne more biti, prav tako se pa to da pogledati ?e na prometni. Testni tudi ne ker je skoraj ni? prevo?enih. Res zanimivo. KMje se da priredit....pa ?e je prva pomo? od uvoznika se ne pomeni da je tudi avto a ne, ne bit naivni...?katlo se flikne not (ali pa gre na obisk v salon : ) ?udno mi je da bi dal Cosmos nekomu nove prodajat - in to za tako ceno Razen ce je sedaj res BMW glaven, pa mora mazda ven Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Sam to je res, sklepati po obesku za klju?e - matr tak folk se da ?e dobr "scat pelat" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Sam to je res, sklepati po obesku za klju?e - matr tak folk se da ?e dobr "scat pelat" V bistvu je takole da sta to dve re?i ki jih dejansko dobi? ob nakupu nove Mazde na Cosmosu, razen ?e je pa res tak?en mutivoda in si je oboje pridobil sam. Mogo?e je pa ?lo za kak?no komezacijo, kaj pa ve?. Razen ce je sedaj res BMW glaven, pa mora mazda ven Je Mazda ?e vedno glavna, ven je ?el Citroen in trgovina z rezervnimi deli. Citiraj
Z M A J Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 Hja, ?e se nekdo odlo?i, da ?imbolj zakrije sledi natega, je vse mo?no! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Civic Napisano 3. oktober, 2016 Prijavi Napisano 3. oktober, 2016 Mazda snimila novu reklamu u aerodromu ?eljava kod Biha?aali v prevodu: "Mazda je snemala novo reklamo na aerodromu ?eljava pri Biha?u" http://auto.blog.rs/blog/auto/vesti/2016/10/02/mazda-snimila-novu-reklamu-u-aerodromu-zeljava-kod-bihaca Citiraj
Baho Napisano 21. februar, 2017 Prijavi Napisano 21. februar, 2017 Prvo en lep pozdrav s Tajkse, kjer pohajkujem ?e dobre tri tedne in opa?am izredno veliko ?tevilo Mazd skoraj v vseh regijah. Prednja?ijo trojka sedan&hatch ter CX3&X5 v Bangkoku, na severu v mestih predvsen dvojkice in BT 50 PRO na pode?elju in otokih... najbolj mi pa seveda pade v o?i tisto, kar ne vidim doma in to je Mazda 2 sedan .. presenetljivo lu?kan avto ... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.