jures Napisano 30. januar, 2009 Prijavi Napisano 30. januar, 2009 Takole, za vse, ki nam je dovolj USB podalj?kov in odpiranja predala.... Potrebujemo: 1. USB slot adapter - cena 6?2. USB kabel primerno dolg, na eni strani s standardnim USB priklju?kom, ki pa?e v USB port Xcarlinka, medtem ko je drugi del pogre?ljiv3. Odlo?itev kam ga bomo vgradili je stvar posameznika, pazimo le da po vgradnji na del ohi?ja ne 'nasede' na kak drug del, oziroma ga zakriviMoja odlo?itev, plasti?ni panel okoli ro?ke menjalnika, ker je tudi v skladni barvi4. Razdrimo USB port adapter in snamemo pine iz plasti?nega konektorja5. Spajknemo oba odrezana konca, pomo?nik za?eljen6. Primerno izoliramo in kabel je kon?an7. Z ostankom slot adapterja zari?emo ?ablono za odprtino 8. V narejeno luknjo montiramo vgradno ti?nico sneto z adapterja9. Et voila10. Dokon?amo finese11. Buta Buta Aplavz prosim, in veselo na delo. P.S. Ne me ku...ce spraskate armaturko, po?asi in po pameti! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 30. januar, 2009 Prijavi Napisano 30. januar, 2009 Super si tole naredu skoraj zgleda kot original. Mogo?e bi se sam odlo?il za lepljenje s kak?nim industrijskim lepilom namesto vijakov ampak tud takole zgleda super. Mogo?e edino ?e kot dodaten namig, ?e bo kdo to ponovil. Pri podalj?anih kablih se zna zgoditi, da pride zaradi enosmerne napetosti, do izgub na kablu in kak?en klju?ek potem ne bo deloval. Da ne bi kdo prehitro obupal, ampak je treba probat z ve? razli?nimi klju?ki. Citiraj
jures Napisano 30. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2009 Super si tole naredu skoraj zgleda kot original. Mogo?e bi se sam odlo?il za lepljenje s kak?nim industrijskim lepilom namesto vijakov ampak tud takole zgleda super. Mogo?e edino ?e kot dodaten namig, ?e bo kdo to ponovil. Pri podalj?anih kablih se zna zgoditi, da pride zaradi enosmerne napetosti, do izgub na kablu in kak?en klju?ek potem ne bo deloval. Da ne bi kdo prehitro obupal, ampak je treba probat z ve? razli?nimi klju?ki. Sem razmisljal o limu, samo nisem preprican ce bi vzdrzal stalna natikanja.... Je pa tako, v vsakem primeru ostane izum v avtu, ni poti nazaj..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 30. januar, 2009 Prijavi Napisano 30. januar, 2009 Seveda je pot nazaj... sam drugo blendo kupi? pa je spet original Citiraj
Jest Napisano 30. januar, 2009 Prijavi Napisano 30. januar, 2009 Seveda je pot nazaj... sam drugo blendo kupi? pa je spet original Pa ta blenda potem pride drazje kot nov Xcarlink Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 30. januar, 2009 Prijavi Napisano 30. januar, 2009 Pohvalno-tudi sam sem imel v mislih monta?o usb kar na ?elno stran!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
eye Napisano 31. januar, 2009 Prijavi Napisano 31. januar, 2009 js bi pa uporabu sam drugo vrsto vijakov in pa pobarvu glavo vijakov v barvi "plastike" (za lepsi izgled) Citiraj
MK_R1 Napisano 31. januar, 2009 Prijavi Napisano 31. januar, 2009 Lahko tebi, ker ima? takega pomo?nika Citiraj
jures Napisano 31. januar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2009 Lahko tebi, ker ima? takega pomo?nika Cool, a pa ve? da je stalno treba gledat da vro?ga ne prime, sicer se opro??am da tole ni v DIY....pozabu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
MK_R1 Napisano 1. februar, 2009 Prijavi Napisano 1. februar, 2009 Vem sam imel 8 let takega klovna doma ! ?e ne pomaga pa uni?uje. Citiraj
jures Napisano 1. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2009 Vem sam imel 8 let takega klovna doma ! ?e ne pomaga pa uni?uje. Na? je 8,5...hrbtenica ga daje, drugace pa se vedno trapast Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 5. marec, 2009 Prijavi Napisano 5. marec, 2009 Tud jst sem "predelal" USB priklju?ek na radiu! Med stikaloma za gretje sede?ev je bil prazen prostor. Citiraj
sdspecy Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Napisano 6. marec, 2009 Tud jst sem "predelal" USB priklju?ek na radiu! Med stikaloma za gretje sede?ev je bil prazen prostor. Ka ma? pa to za eno ?udo od Pioneerja Se n? ne boji?, da si ga kdo "sposodi" Citiraj Lp, D
qwerty Napisano 6. marec, 2009 Prijavi Napisano 6. marec, 2009 Ka ma? pa to za eno ?udo od Pioneerja Se n? ne boji?, da si ga kdo "sposodi" to bo pa mal te?ko odnesel Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 7. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2009 Moja predelava je bila se v 5ki, sedaj mam tud jest Xedosa - 6, pa sem gruntal o tem radiu ker ima 2 DIN tako lepo pripravljeno....sam sem vzel pol malega Pioneerja ki ima usb na prednji strani, pa se policko za telefon mam..., uni z navigacijo so pa svinjsko dragi kako se obnese tsale velka zival? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 7. marec, 2009 Prijavi Napisano 7. marec, 2009 Sej radio ni n? posebnga - edin ?e bluetooth ma za prostoro?no telefoniranje. Je pa fajn ker glih not pa?e. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.