jernic Napisano 1. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. februar, 2009 Jaz pa ne smu?am ve?, ?al.. se pa useen rad vozim po snegu.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 1. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. februar, 2009 Lepo,prava zima! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 1. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. februar, 2009 Waw, fenomenalno! Smem pra?at, kje je ta Sladkorni vrh? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 2. februar, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2009 Waw, fenomenalno! Smem pra?at, kje je ta Saldkorni vrh? Sevede sme? pra?at... Tole je kar na? dobri stari Krim..kako mora bit ?ele danes nobel...Bo treba it ?e dans pogledat.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOJČ Napisano 2. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2009 Sevede sme? pra?at... Tole je kar na? dobri stari Krim..kako mora bit ?ele danes nobel...Bo treba it ?e dans pogledat.. Bemu se mi je zdel, da svojo bajto vidm... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2009 Bemu se mi je zdel, da svojo bajto vidm... Sladkorni vrh je druga? 'cukr ?pic' pri ?entilju... hude fotke....Mazdo bi mogu postavit z liftom direktno v celca v sredino.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 2. februar, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2009 waa hudo dobre slikce Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jernic Napisano 2. februar, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 2. februar, 2009 O .hvala za pohvalo...ampak ?e je scena huda , tud fotk ni te?ko dobrih nardit.. Vili?ar ja..l Lahko bi avto kar zagonil v cel sneg... Sam pol bi pa res rabil vili?ar za ven ga dobit.. Sicer pa je po cesti na vsakem drugem oviku videt sledove izletov... Pa? eni radi mau driftajo od zg. Iga do Rakitne. Pa jim ne znese lih zmeri.. Jo toplo priporo?am v te namene vsem ,ki jih tovrstna zabava veseli.. Je samo splu?ena ,ni? posuta s peskom in soljo , ni prometa.. fajn . Tud jaz se kdaj z mojo mexi zapeljem ?ez.. napo?ez .... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99 Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.