Vozi stari dedek avto malo sem, malo tja, pa ga ustavi policist in zahteva vozniško dovoljenje.
- "Jaz sem dovolj star, da ne potrebujem več vozniške."
- "Od kod pa ta ideja?"
- "Bil sem na pregledu pri zdravniku, pa me je po pregledu vprašal, če še imam vozniško. Ko sem mu ga dal, je vzel škarje, ga razrezal in rekel: 'Tega ne boste več potrebovali'. Pa sem se mu zahvalil in odšel..."
Jp, tudi to drži,ko gre za zavarovanja, če nimaš kaska za avto tudi ne dobiš nič....
Če govorimo pa o nadomestnih gradnjah iz naslova državne-evropske pomoči pa so že skoraj vsi dobili denar razen tisti, ki so šli v spor z državo in še rešujejo odškodninske zahtevke. Marsikdo pravi, da je na boljšem čeprav je bilo zelo hudo in stresno.... 🥴
Ogrevalna turistična fura potrjena - Andaluzija 8.4.2025 - 22.4.2025
budget za 2 osebi na enem motorju - bencin, hoteli, trajekt (Civitavechia) = cca 2.200€, ostalo pa odvisno kok poješ, popiješ....ogledaš
Tole je iz skavtinga (v glavnem ceste, ker sem bil sam) drugače bo pa ful ogledov in postankov
Miatarjem ogled priporočan v prisotnost psihologa. Dubenga nikjer nje...
Andaluzija 2024 - Google Photos
PHOTOS.APP.GOO.GL
175 new items added to shared album
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.