poky Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 He he Qwerty,jaz sn ga tudi v soboto gledal,res je svetovna risanka. A si gledal 3D? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 @Ninja evo sam zate Waaaaa, tomideli Hvala Joj cukr cukr, ?oh?oh?oh Bolta bi pa tut jest gledala... Sam se ne upam sinhro. Bom ?e mal po?akala na dvdrip. (ne omenjam nelegalnosti ) Citiraj
poky Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 Naj te ne bo strah,je kr dobro uspela sinhronizacija. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 8. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2009 ful dobra sinhronizacija ?e ne najbolj?a od vseh kar sem sinhroniziranih gledal... @poky: navadnega sem ?el ker sm 3 froce ko niso ?li na sestanek za RAAM pelal BOLT-a gledat in morem re?t sam se zamisli? ?e ?ival res tolko ?uti do gospodarja Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 Ma se mi smo bli tudi s froci,pa smo u?ivali v 3D u?inkih. Druga?e pa itaq ?ivali ?utijo,kolko jih ma kdo rad in tudi kdo jih sovra?i. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 8. februar, 2009 Prijavi Napisano 8. februar, 2009 Bolta bi pa tut jest gledala... Sam se ne upam sinhro. Bom ?e mal po?akala na dvdrip. (ne omenjam nelegalnosti ) Tud jaz lahko potrdim, da je sinhro odli?en... kar ne morem verjet, da imamo v slo take mojstre sinhronizacije. Sem prvih 10 minut malo bolj opazoval ampak ni bilo napak tako, da me je pol sam ?e risanka prtegnila. In ja, kar nekaj salv smeha je povzro?ila, ker nekateri ?tosi so res odli?ni in ravno prav je pocukrana, da je gledljiva tudi za tiste, ki smo mal starej?ega letnika izdelave. Citiraj
poky Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 V bistvu se mi zdi,da so te risanke z enimi forami ?e ?ist prete?ke za razumet za otroke. Tako kot v tej risanki,sn mel ta ob?utek tudi pri Madagaskarju 2,ko smo se v kinu smejali le starej?i gledalci,medtem,ko so nas otroci malo ?udno gledali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Tudi jaz imam ob?utek, da so vse te novodobne risanke resni?no delane bolj za "odrasle otroke"... Hehehe, ni? nimam proti Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 9. februar, 2009 Prijavi Napisano 9. februar, 2009 Zgleda, da mora bit tako, ker otroci gledajo nekaj drugega kot odrasli in ?e ho?ejo, da odrasli sploh pripeljejo otroke v kino morajo biti risanke zanimive tudi za njih. Se prav razni Nodiji in podobna krama pa? odpade Citiraj
qwerty Napisano 15. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2009 Tudi jaz imam ob?utek, da so vse te novodobne risanke resni?no delane bolj za "odrasle otroke"... Hehehe, ni? nimam proti jz tut ne drga? na to temo je bil dober film tut avtomobili sam so pa precej OFF TOPIC za?li Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 The Cars Strela McQueen Pa vse risanke so zakon, nima? kej Citiraj
Don Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 Ta me zmer doma po?aka .. za koga druzga to ne morm re?t Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Zuna Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 BOSS, slikano u 7. mjesecu pro?le godine kad je imao 8 mjeseci. Sad je malo veći! Citiraj
qwerty Napisano 17. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2009 The Cars Strela McQueen Pa vse risanke so zakon, nima? kej haha welcome to the club Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 haha welcome to the club Cars fan club! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 My name is Flip, only Flip.... Drugace imamo pa se 2 doma?e ?ivali vsak dan: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Jures, boxija ma??! :aaaaa: Lep je. Pa blazno mo?en mi deluje Jest sem ?ist usekana na boxerje druga?. Ampak res. ?ist. Kaj ko bi ga kdaj na kak?no sre?anje pripeljal? Citiraj
jures Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Jures, boxija ma??! :aaaaa: Lep je. Pa blazno mo?en mi deluje Jest sem ?ist usekana na boxerje druga?. Ampak res. ?ist.Kaj ko bi ga kdaj na kak?no sre?anje pripeljal? prides tud ti? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 prides tud ti? ?e pride boxi priska?em po trepalnicah pa ploskam z ritjo Citiraj
jures Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 ?e pride boxi priska?em po trepalnicah pa ploskam z ritjo Vse se da zment, sam na? ata je star ?e dobrih 8 let in ga ze mal zateguje v kri?u... P.S. Pa kva je z vami bejbe in temi psi? Ko je bil ce puppy me zena sama ni spustila z njim na sprehod... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 17. februar, 2009 Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Opa, tole so pa ?e kar lepa leta Sam da miga z ritko ?e zmer, pa je vse kul! P.S.: poglej kak?no slikco malega malega Flipa, pa ti bo takoj jasno Citiraj
qwerty Napisano 17. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2009 Cars fan club! you like em too? Citiraj If in doubt, flat out...
Allyssa Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Pasja banda Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
qwerty Napisano 18. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2009 ally tvoj oz. tvoja je tak cuker Citiraj If in doubt, flat out...
Ninja Napisano 18. februar, 2009 Prijavi Napisano 18. februar, 2009 Luna rulz! Kok ma sexy kuro Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.