Domače živali
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mene osebno ne moti, če me kdo objavi, ko naredim kakšen kiks… Nikoli pa ne izsiljujem prednosti… in ne vozim objestno… Tudi čez rumeno sem že kdaj zapeljal… toliko v rdeco kot tale pa se nikoli… Ravno danes spet celo dvakrat na istem mestu… V strnjenem naselju, kjer je ozka cesta, sem vozil po omejitvah … še 50 km/h, koliko je tam omejitev, je že skoraj preveč, ker je res ozko med hišami… In eden mi je bil takoj za ritjo, prav videlo se je, kako je živčen. Ko sem dal levi smerokaz, da bom zavil do frizerja, me je prehitel desno po makadamskem parkirišču tako, da so kamenčki kar leteli okoli … Ko sem čez kakšno urco šel po ženo, spet enaka situacija, le da je bil drug avto … Potem se pa čudimo, ko pride do nesreče… ko nekateri mislijo, da je cela cesta njihova in da lahko delajo kar hočejo… Glede teh zakonov in varovanja zasebnosti… ti so pa itak napisani tako, da bolj ščitijo tiste, ki delajo pizdarije …
-
Kdor noče, da se ga kjerkoli objavi naj izklopi internet in se zaklene v hišo.
-
Prijatelji, preden se preveč vznemerite. Vsakdo od nas je kdaj že prevozil rdečo in nikomur od nas ne bi bilo fajn, da se ga javno objavlja po youtubu. Tole kazanje s prstom pač ni v moji naravi.
-
Če si že pikolovski, od koga boš pa terjal odškodnino? Kdo je ''Jest''? Kako boš dokazal, kdo stoji za tem vzdevkom? (ne ti osebno, ampak kdorkoli bi se pritoževal)
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.