Skoči na vsebino

Domače živali

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 503
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Z ovratnico je bolje, oprsnice imamo za laufat. Odpoklic na razdaljo deluje?

Nekaj ratuje, ampak zunaj ga ?e marsikaj zanima. Sva bla 1x v ?oli in imam ga to?no 14 dni :) 8mese?nega kavalirja - lih v puberteti.

Napisano

?e na?a nova carteka :)

:) Kak?na u?eska lu?tna. Sem tudi sama imela zaj?ka ene 10 let in sem ga ven peljala na travo tako, kot ma?ko:)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Evo na? Xendo je ?e prijatelj s samojedko. Da bi pa takole bil s kavk?ako bo pa ?e trajalo, trajalo ali pa nikoli ne bo pri?lo do tega....kdo ?e kak?ne nasvete, izku?nje, ideje kar se tega ti?e? Smo ene 2x mese?no cel vikend pri star?ih od mojga in bi blo fajn jih vsaj pribli?no navadit. Zdej so pa? lo?eni in non-stop pod nadzorom. No s samojedko ni nobenih problemov ve?. Kavka?ga pa bi ga raztrgala. No, ?e jo ima fotr pod kontrolo niti ne zaren?i. Druga?e pa takoj poka?e zobe. Smo sicer mislili, da bo ?e huj?e. Spet drugi? ga pa totalno ignorira. V pasji ?oli nisem dobila nobenega nasveta razen pa? po?asi privajat in vedno bli?je spu??at...Na? mali king pa strahu nobenega. Ne ?ljivi, ?e una popadljivo ren?i skozi ?ipo na njega.

post-8021-0-36550000-1428229849_thumb.jpg

Napisano

Da ?e jaz predstavim en del na?ih ?ivali...poleg labradorca, zajcev, so moje najljub?e ?ivali in seveda moj najljub?i hobi tole:

post-7744-0-22807400-1428230863_thumb.jpg

post-7744-0-01841700-1428230959_thumb.jpg

post-7744-0-72029600-1428231041_thumb.jpg

post-7744-0-55233500-1428230962_thumb.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Ta ma?ek je car! Glej do konca.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

no comment

post-2637-0-10904600-1434311375_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Tja sem ?e poslal povpra?evanje je pa to ena in ista psarna

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Aha.Mislim,da imamo na Jesenicah enega takega ku?ka pa jih pra?am od kod je,?e jih vidim:) Druga?e gre? pa mogo?e na kak?no razstavo in dobi? info.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
    • Pa kaj vam je ljudje. Rusija ima pravico do samoobrambe. Res pa, da je pri tem sila nespretna - za samoobrambo pobije precej manj otrok in žensk kot to za samoobrambo uspeva judovki državi. V opravičilo, vodkarji za pobijanje pač nimajo na razpolago superiornega ameriškega orožja, kot ga imajo židje. 
    • Ah dej no, pišeš kot, da se je zgodovina začela 24.2.2022. Enostavno, če bi Ukrajina, ostala nevtralna in bi normalno priznavala manjšine kot vse normalne demokracije, se nič od tega ne bi zgodilo. Torej dejmo nehat pisat o ozemeljskih težnjah, ker to je tak BS. Zasedba ozemlja je le posledica, ker težko zaščitiš ljudi, če nimaš ozemlja, kjer ti živijo, pod nadzorom. Pa sej je vse dokumentirano, kaj se je dogajalo v obdobju dveh desetletij pred tem nesrečnim datumom. Al je boljš pač mižat in se delat neumne ter trobit, da se je vse zgodilo brez vzroka in povoda.
    • Cene so še bolj podivjane, kot pri gumaxu.   Jaz čakam svoje iz novegume.si  
    • Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.