Katjaa Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Lepi:) Moj naslednji pes bo tudi upam,da bolj vodni. Citiraj
damci Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 samo da vidi vodo pa je ze nor, ga ne spravis ven ce bi lahko bi po moje spal v njej, ceprav zanimivo da tusiranja pa ne mara Citiraj
Jest Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 samo da vidi vodo pa je ze nor, ga ne spravis ven ce bi lahko bi po moje spal v njej, ceprav zanimivo da tusiranja pa ne mara Sinov Chase je tudi nor na vodo... samo da jo vidi, je ze not... 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Katjaa Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Haha:) Dobra fotka. Kak?na pasma je tole? Citiraj
Jest Napisano 30. julij, 2015 Prijavi Napisano 30. julij, 2015 Haha:) Dobra fotka. Kak?na pasma je tole?Vi?la >> http://smrcek.si/7-fci-skupina-pticarji/kratkodlaki-madzarski-pticar-vizla-rovidszoru-magyar-vizsla-hungarian-short-haired-pointing-dog/ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Tako smo jo v?eraj peljali domov In je ?e na svojem mestu mali Gremlin 3 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 ha ha ha kera u?esa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Zato mu pravijo Metulj Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 pika?u Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Metulj?ek - Papillon [Epagneul nain Continental, Continental Toy Spaniel] Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 pasmo poznam. Veliko primerov epilepsije imajo, to je zaniivo, je pa fajn pes, miren, hi?ni, igriv... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Katjaa Napisano 31. julij, 2015 Prijavi Napisano 31. julij, 2015 Super pasma za druzinskega psicka.Sem tudi jaz gledala.So kar dragi kuzki:) Citiraj
dragana.stojiljk Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Metulj?ka sem mogo?e v 15 letih odkar sem v Mariboru videla enkrat Citiraj
Još šta Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Jst ga tut se vidu nism,je pa luskan ful slikica moje driske ko je bla se mala Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Kdaj bova midva parla.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 se mi zdi da je moja ze zamudila ta vlak je ze ful slaba,13 let stara Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Mraušk Mčk Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 se mi zdi da je moja ze zamudila ta vlak je ze ful slaba,13 let staraNe vem a je jures mislil psa... 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 se mi zdi da je moja ze zamudila ta vlak je ze ful slaba,13 let staraUf rispekt ti bo pa moj enga zrihtu nek Ne vem a je jures mislil psa... Pssssst! 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 ja res je boga ze.skos neki bruha,tut nikamor se ji ne da...zdej je sla na pocitnice na dolensk pa tm uziva no le glej da bo zrihtu kej Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
dragana.stojiljk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Tak pa se na?a dva cartata na morju ? Citiraj
mazdaman Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Super pasma za druzinskega psicka.Sem tudi jaz gledala.So kar dragi kuzki:)Mi smo vzeli sicer ?istokrvno samo je pa brez rodovnika, zato tudi cena 250. Je pa kar prijetna in se hitro u?i, danes je bila prva no?, da ni spustila sledov in je zjutraj takoj ?la lulu in kaka Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Katjaa Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Lu?tno.Jaz sem zbirala med tem in kavalirjem.No zmagal je kavalir:)Kolikor vem pes ni ?istokrven,?e ni rodovnika.Va?no pa je,da ma? kar ?eli?.Jaz mojega brez rodovnika zaradi deformacij sigurno nebi vzela. Citiraj
dragana.stojiljk Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Moja oba pudlja sta rodovni?ka. Oba iz Srbije. Psica iz Ni?a, pes iz Leskovca. Srbske rodovnike imam. Slovenskih nisem dala delat, ker se nisem imela namena ukvarjat s tem. A to pomeni, da moji psi niso ?istokrvni? Ne. ?e imajo star?i papirologijo, so mladi?i zame ?istokrvi.. vse kaj je dalje parjeno pa ne. To je moje mnenje.Nikdar nikakr?nih zdravstvenih te?av z njimi, niti "lukenj" v karakterju, niti te?av z uboganjem.. pa je psica ?e 6 leto z nami, pes pa 3. In ja.. vsepovsod sta z nama. Sploh pes se rad vozi, naslanja se na sredinski naslon in gleda ven na cesto. 1 Citiraj
Katjaa Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 Ej super Dragana.Povej kam hodite kaj na dopuste,da ni te?av.Gledam kak bolj ornk hotel prepovedano:(Letos smo bili v apartmaju in je celo brezplaco imel:) Citiraj
damci Napisano 3. avgust, 2015 Prijavi Napisano 3. avgust, 2015 jaz hodim zmeraj v apartmaje, lahko psa brez problema tudi zunaj pustim ce mu odgovarja 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.