Gorjup13 Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 Moja mati so mi zatrdili da jih nikoli ne bo k meni domov na ve?erjo, ka?e v malo ve? kot letu odkar jo imam ni niti vidla le ob?asno upra?a ?e je ?e ?iv ?e bo? mel kdaj ?eljo po tem da bi se ukvarjou z njim povj pa vaju predstavim (vabilo ni omejeno na deeyana) Citiraj
Deeyan Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 Moja mati so mi zatrdili da jih nikoli ne bo k meni domov na ve?erjo, ka?e v malo ve? kot letu odkar jo imam ni niti vidla le ob?asno upra?a ?e je ?e ?iv ?e bo? mel kdaj ?eljo po tem da bi se ukvarjou z njim povj pa vaju predstavim (vabilo ni omejeno na deeyana) zakon, ?e ko sm ?e hodu v O? sm mel stik s takim Go?em v ?ivalskim vrtu, se mi je ?e takrat full dopadu. Naslednji? ga prpel s seboj na meet Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gorjup13 Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 zakon, ?e ko sm ?e hodu v O? sm mel stik s takim Go?em v ?ivalskim vrtu, se mi je ?e takrat full dopadu. Naslednji? ga prpel s seboj na meet amm no go je hladnokrvna ?ival in na mrazu se nep lih dobr po?itu tko da to odpade, kot re?eno se ga pa lahko pride pogledat v njegovo ''naravno'' okolje(lasten terarij) Citiraj
uklopko Napisano 24. november, 2010 Prijavi Napisano 24. november, 2010 hehe latni terarij.........halo v gajbi bi ga te?ko mel Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Allyssa Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 A kdo ve zakaj se re?e, da je ka?a pi?la nekoga, ?e pa v bistvu ugrizne? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 25. november, 2010 Prijavi Napisano 25. november, 2010 A kdo ve zakaj se re?e, da je ka?a pi?la nekoga, ?e pa v bistvu ugrizne? :ne vem: Pomoje to ljudstvo zaradi jezika misli. K sika in ga skoz ka?e in je sme?ne oblike. ?eprou potem bi blo bolj realno, ?e bi rekli, da te je ka?a polizala Citiraj
uklopko Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 A kdo ve zakaj se re?e, da je ka?a pi?la nekoga, ?e pa v bistvu ugrizne? :ne vem: Napa?na predstava o ?ivali predvsem pa nepoznanje in pa verjetje na govorice------''ve? da je mojga soseda ka?a pi?la'' itd enako govorijo za pajke!Pa? veliko ljudi ni imelo ka?e ali pajka v rokah ker je to itak golazen Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 26. november, 2010 Prijavi Napisano 26. november, 2010 Napa?na predstava o ?ivali predvsem pa nepoznanje in pa verjetje na govorice------''ve? da je mojga soseda ka?a pi?la'' itd enako govorijo za pajke!Pa? veliko ljudi ni imelo ka?e ali pajka v rokah ker je to itak golazen ?e posebej udava.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 29. november, 2010 Prijavi Napisano 29. november, 2010 Moja se rada igra z mojim piton?kom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
wildcat Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Ugotavljam, da sploh nimam teme za mojo miata-ma?ko, pa bom kar tukaj objavila pseta Neli & Maj aka Bonnie & Clyde Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
uklopko Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Ugotavljam, da sploh nimam teme za mojo miata-ma?ko, pa bom kar tukaj objavila pseta Neli & Maj aka Bonnie & Clyde dobre fotke mam pa pra?anje a ima dalmatinec ?e kak?no piko ve? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Kaj sta dobra "med vo?njo"! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
wildcat Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 mam pa pra?anje a ima dalmatinec ?e kak?no piko ve? ziher ne folgam ?tet Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
jures Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 ziher ne folgam ?tet klopko misli to, kot na drevesne letnice, vsako leto ena ve? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
wildcat Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Kaj sta dobra "med vo?njo"! Sej se ve?inoma furamo v troje klopko misli to, kot na drevesne letnice, vsako leto ena ve? ?e je pa skor tak Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Allyssa Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Dons sm se ful navdu?la nad ameri?ko progasto veverco in resno razmi?lam da bi jo kupla. A jo ma kdo doma al pa pozna koga k jo ma? Predvsem me zanima ?e ma kdo izku?njo kako je v isti hi?i z drugimi ?ivalmi? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Ugotavljam, da sploh nimam teme za mojo miata-ma?ko, pa bom kar tukaj objavila pseta Neli & Maj aka Bonnie & Clyde legende Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 1. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2011 ?uj wildcat... ti ma? tole LED trakove na ?to?tangi? v odbojni plastiki... PS: Lepe mrcine Citiraj If in doubt, flat out...
wildcat Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 V odbija?u misli?? Navadne ledike z lakiranim okvir?kom, tukaj se bolje vidi:http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry189865 Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Allyssa Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 A je mogo?e kdo kandidat, da bi posvojil ma?ka? Al pa pozna koga primernga? Muc je potepuh oz. se je ustalil pr nas v slu?bi, kjer ga s sodelovcem hranva, zdj so se pa odlo?il da ga bojo "odstranl" ker baje dela ?kodo ko se hod gret na ene cevi in je strgu izolacijo. Nimam pojma na ka?en na?in se ga ho?jo znebit, ampak nimam prou dobrga ob?utka. Sej bi ga uzela js, ker je res lep ma?kon, ?rno-bele barve, star ka?no leto (po moji oceni), se ne spoznam na ma?ke ampak bi rekla da je zdrav, ampak sej veste ka?na je moja doma?a situacija in kaj bi blo z muckom pr men. Trenutno mu je ime Gorazd, ampak se ga da spremenit Pusti se ujet brez problema in je prou prjazn. Upam pa da se bom spomnla jutr da ga slikam in nalimam ?e slikco. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 A je mogo?e kdo kandidat, da bi posvojil ma?ka? Al pa pozna koga primernga? Muc je potepuh oz. se je ustalil pr nas v slu?bi, kjer ga s sodelovcem hranva, zdj so se pa odlo?il da ga bojo "odstranl" ker baje dela ?kodo ko se hod gret na ene cevi in je strgu izolacijo. Nimam pojma na ka?en na?in se ga ho?jo znebit, ampak nimam prou dobrga ob?utka.Sej bi ga uzela js, ker je res lep ma?kon, ?rno-bele barve, star ka?no leto (po moji oceni), se ne spoznam na ma?ke ampak bi rekla da je zdrav, ampak sej veste ka?na je moja doma?a situacija in kaj bi blo z muckom pr men. Trenutno mu je ime Gorazd, ampak se ga da spremenit Pusti se ujet brez problema in je prou prjazn. Upam pa da se bom spomnla jutr da ga slikam in nalimam ?e slikco. I take your Gorazd, and I raise you one kitten Mushi, yellow fat Garfield and a preagnant tiger cat Jola o?itno je sezona spu??anja ma?k v neznano...jih pa ne futramo, ker potem je konec - samo sedijo zunaj in bulijo not, ta mali po moje v ?olnu ?ivi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 A je mogo?e kdo kandidat, da bi posvojil ma?ka? Al pa pozna koga primernga? Muc je potepuh oz. se je ustalil pr nas v slu?bi, kjer ga s sodelovcem hranva, zdj so se pa odlo?il da ga bojo "odstranl" ker baje dela ?kodo ko se hod gret na ene cevi in je strgu izolacijo. Nimam pojma na ka?en na?in se ga ho?jo znebit, ampak nimam prou dobrga ob?utka.Sej bi ga uzela js, ker je res lep ma?kon, ?rno-bele barve, star ka?no leto (po moji oceni), se ne spoznam na ma?ke ampak bi rekla da je zdrav, ampak sej veste ka?na je moja doma?a situacija in kaj bi blo z muckom pr men. Trenutno mu je ime Gorazd, ampak se ga da spremenit Pusti se ujet brez problema in je prou prjazn. Upam pa da se bom spomnla jutr da ga slikam in nalimam ?e slikco. mamo kmetijo duma, se da zment Citiraj
canyon Napisano 14. december, 2011 Prijavi Napisano 14. december, 2011 evo da ?e na?ga scrklanca vidte Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Allyssa Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 mamo kmetijo duma, se da zment Res? Kdaj bi blo pa izvedljivo? Sicer sem dons zvedla da mu je baje dala ?e kuhna ime Tiger Woods,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
wildcat Napisano 15. december, 2011 Prijavi Napisano 15. december, 2011 Kje se pa nahaja muc? Druga?e je treba take najden?ke prijavit na zaveti??e oz. ob?ino da se uredi kastracija/sterilizacija, da se ne razmno?ujejo ?e dodatno, saj jih je ponavadi tudi na kmetijah preve? oz. ratajo "potro?ni material" in pogosto ne do?ivijo niti 2. leto Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.