jures Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 a je drgac tale psk drag ful? drga? je kar od 800 naprej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 pri vama pa ne vidim podobnosti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 pri vama pa ne vidim podobnosti Citiraj
Allyssa Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Na?e pasje varu?ke,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
uklopko Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 oooo cute! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
DARiAN_M Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Jst pa moja sva 1let nazaj prodajala boxerja za 300? Citiraj
jures Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Jst pa moja sva 1let nazaj prodajala boxerja za 300? Prodajala? Fotr nasega je prvak slovenije Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 dubu je cimra, sosedov ma?ek se pono?i vseli v njegovo ko?o.............kaj delata ne vem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 ta lev je bud spencer Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 ta lev je bud spencer Buda Specnerka! Od sterilizacije se kar grdo redi. Citiraj
Lava Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 K enooki jack dobi za jest drug se mu pa re?i Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
DARiAN_M Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 Prodajala? Fotr nasega je prvak slovenije Prodajala sva ga ja....lahko potem pri?akujemo naslednjega prvaka slovenije ?ez par let? ) Citiraj
jures Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 Prodajala sva ga ja....lahko potem pri?akujemo naslednjega prvaka slovenije ?ez par let? ) nimam psa za razstavo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 A zdj mate dva? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Ja, ?e kar nekaj ?asa. "Bud Spencerko" smo dobili ker so se lastniki selili v blok. Pa na za?etku je bila res uboga prestra?ena (v bistvu je imela pomoje slabe izku?nje s prej?njimi lastniki? ), zdaj je pa ?isto doma?a pa res prijazna, crkljiva... Citiraj
Allyssa Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Zna bit,..na? Bu?ko je ?e zdj ves bogi, pa je bil samo 5 dni pr "novih lastnikih". Enim bi blo res treba prepovedat met ?ivali :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Zna bit,..na? Bu?ko je ?e zdj ves bogi, pa je bil samo 5 dni pr "novih lastnikih". Enim bi blo res treba prepovedat met ?ivali :ne vem: Ne vem, pri unih sem dobil ob?utek da jih imajo res samo zato da mlade prodajajo, da bi jih pa kaj rihtali pa ne. Pa ?e za ene vem, ne bi jim kure pustil imeti v takih razmerah. Na za?etku je bila res pla?na in se je vsega bala, ?e hrano je vsa prestra?ena jedla. Zdaj je pa ?isto druga, prav vidi se ji da je spoznala, da ljudje znajo biti tudi prijazni. Citiraj
Još šta Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 skor jo zgubu...se mi skrila med odpadlo listje...ti ti ti Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 skor jo zgubu...se mi skrila med odpadlo listje...ti ti ti oooo ti tud? ja pol se morta pa res dobiti nekje ob Savi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 ona bi se itak kr prselila tm ce bi blo mogoce nisva bla zdej en cajt ze...bomo se namenil enkat Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 na savski mivki se na?mu odtrga....danes bi pa ?e laik videl kje je soto?je - sora rjava, sava zeleno modra... Danes bi pa Flip imel 12 let....RIP Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
DARiAN_M Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Sami boxer?ki :)norci Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.