igorml Napisano 4. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2009 to "?i??enje" mi je nekam znano.Na dolgi rok ne funkcionira. Bomo vidli koliko ?asa bo vredu. Citiraj
SpEkTr Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Bomo vidli koliko ?asa bo vredu. Moja mazdica ima iste simptome s tem cukanjem pri cirka 2000 vrtljajih. Danes grem na servis. Kot sem zaenkrat uspel izvedeti, naj bi mi nastavili dize. Poro?am.. Citiraj
Jest Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Moja mazdica ima iste simptome s tem cukanjem pri cirka 2000 vrtljajih. Danes grem na servis. Kot sem zaenkrat uspel izvedeti, naj bi mi nastavili dize. Poro?am.. Jaz sem bil pred dobrim tednom na Gami in so neki nastavljali sobe ali dize ali kaj jaz vem kaj (bilo jih je treba naucit... verjetno lepega obnasanja ) ... V glavnem... je priklopil kabel pod volanom, zalaufal racunalnik... 15, 20 minut, pa je bilo gotovo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Jaz sem bil pred dobrim tednom na Gami in so neki nastavljali sobe ali dize ali kaj jaz vem kaj... V glavnem... je priklopil kabel pod volanom, zalaufal racunalnik... 15, 20 minut, pa je bilo gotovo ... Pa je sedaj ok? Citiraj
Jest Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Pa je sedaj ok? Ja... ze takoj, ko sem se odpeljal, sem cutil, da motor lepse laufa... Pa tudi ko je bil racunalnik prikljopljen je mehanik rekel, da moram nogo iz sklopke dat cist dol, ker ce je noga tudi samo naslonjena, racunalnik to zazna, kot da je sklopka stisnjena... in potem nekaj napacno racuna neka prestavna razmerja... Prevec strokovna razlaga za mojo laicno znanje o avtomobilih Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 29. april, 2009 Prijavi Napisano 29. april, 2009 Ja... ze takoj, ko sem se odpeljal, sem cutil, da motor lepse laufa... Pa tudi ko je bil racunalnik prikljopljen je mehanik rekel, da moram nogo iz sklopke dat cist dol, ker ce je noga tudi samo naslonjena, racunalnik to zazna, kot da je sklopka stisnjena... in potem nekaj napacno racuna neka prestavna razmerja... Prevec strokovna razlaga za mojo laicno znanje o avtomobilih Aja, ok samo ti ma? novi model Citiraj
SpEkTr Napisano 19. maj, 2009 Prijavi Napisano 19. maj, 2009 Igor, a ti ma? kateri letnik? 2006? Citiraj
igorml Napisano 20. maj, 2009 Avtor Prijavi Napisano 20. maj, 2009 Igor, a ti ma? kateri letnik? 2006? Ja, letnik 07/2006 Citiraj
SpEkTr Napisano 20. maj, 2009 Prijavi Napisano 20. maj, 2009 Ok, potem imava isti letnik, jaz imam iste simptome kot ti. Bom poskusil s?istit EGR ventil. Citiraj
sdspecy Napisano 25. maj, 2009 Prijavi Napisano 25. maj, 2009 Ok, potem imava isti letnik, jaz imam iste simptome kot ti. Bom poskusil s?istit EGR ventil. Men (1. gen.) pa ni tisto "kalibriranje" n? kej nucal Je blo pa zanimiov gledat, kok ena ?katla (PC) ukazuje makini, kako nej "govori" lp PS: Tale EGR bi blo pa vseen pametn pre?ekirat, se mi zdi, da bo pr men ?e tud kr zasvinjan, vsaj po znakih na njegovi luknji Pozdravljeni,sem re?u problem z cukanjem pri vzdr?evanju hitrosti. Problem je bil EGR ventil. V?eraj smo ga ??istili in sedaj je vredu. Bomo vidli koliko ?asa. Lp Igor, na kak na?in ste ga pa s?istli, EGR? Citiraj Lp, D
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2009 Prijavi Napisano 26. maj, 2009 Men (1. gen.) pa ni tisto "kalibriranje" n? kej nucal Je blo pa zanimiov gledat, kok ena ?katla (PC) ukazuje makini, kako nej "govori" lp PS: Tale EGR bi blo pa vseen pametn pre?ekirat, se mi zdi, da bo pr men ?e tud kr zasvinjan, vsaj po znakih na njegovi luknji Igor, na kak na?in ste ga pa s?istli, EGR? Motor z 120 in 136 konji ima drugje in druga?en EGR kot 143 konjska, tako da to ni enako, enega odpira podtlak drugega pa kora?ni motor, tako da .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 26. maj, 2009 Prijavi Napisano 26. maj, 2009 Dobr, mojga odpira podtlak, kolk sm uspel na?tudirat Ampak, Ajvar, a misli? da bo ?kodl, ?e ga "pogledamo" od znotraj Citiraj Lp, D
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2009 Prijavi Napisano 26. maj, 2009 Dobr, mojga odpira podtlak, kolk sm uspel na?tudirat Ampak, Ajvar, a misli? da bo ?kodl, ?e ga "pogledamo" od znotraj Pomoje ne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.