milan Napisano 14. februar, 2009 Prijavi Napisano 14. februar, 2009 Kaj ima? mogo?e v stanovanju ??urke, da ve? kako trdovratni so?Ali so se ti slu?ajno zaredili v mazdici? V tem primeru jo bodo poleg rje pojedli ?e ??urki! Papki! PS: ?udno , da ne dobim ban-a, o?itno ste ?e za to nesposobni.Sicer pa me sploh ne presene?ate. In, je ?e komu zaropotalo skrupucalo(mazda)? Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2009 Prijavi Napisano 14. februar, 2009 No kakor ho?e?, ampak tale tema je totalno idiotska ?e od samega za?etka naprej, potem ko pa sem se v njo vklju?il ?e sam s svojimi "provokacijami" pa je sploh zgubila pomen, ker ste vsi planili kot podivjani psi in za?eli pljuvati ?ez alfe in podobne fore....Kje je bilo sploh govora o alfah? U glavnem vidim da vam je prav v?e? da malo provociram, ker se po tem zdru?ite in v en rog tulite kako so mazdice odli?ni, kaj odli?ni najbolj?i avtomobili, na drugi strani pa alfe najve?ji skret kar jih je gdaj videlo ?love?tvo... PS: Kak?nemu od vas ne bi ?kodil kak?en oddih v http://www.terme-banovci.si/home.php bi se mogo?e malo pomiril, ampak na koncu bom itak sam zadev vikend paket, glede na to kak?ni "pametnjakovi?i" ste. Nismo mi krivi da mu je atek kupil alfico....in potem tu najde obrise svojih sanj...saj nam je hudo zanj...sozalje. PS: Kak?nemu od vas ne bi ?kodil kak?en oddih v http://www.terme-banovci.si/home.php bi se mogo?e malo pomiril, ampak na koncu bom itak sam zadev vikend paket, glede na to kak?ni "pametnjakovi?i" ste. Poglej poglej nakljucje, ravno prisel iz atomskih ....in to z zaprtimi sipami... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
milan Napisano 14. februar, 2009 Prijavi Napisano 14. februar, 2009 Nisem ti jst kriv, ?e ti punca ne da! Da pol blebeta? u tri pi...! Drauga?e pa ja, ?e od malih nog sanjam o mazdi!(samo da me takrat tla?ijo more) Druga?e pa sej se je kar ql pogovarjat z vami, ste kar posre?eni! Se ju3 kej sli?imo, ?e ne bom slu?ajno na dopustu Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2009 Prijavi Napisano 14. februar, 2009 Nisem ti jst kriv, ?e ti punca ne da! Da pol blebeta? u tri pi...!Drauga?e pa ja, ?e od malih nog sanjam o mazdi!(samo da me takrat tla?ijo more) Druga?e pa sej se je kar ql pogovarjat z vami, ste kar posre?eni! Se ju3 kej sli?imo, ?e ne bom slu?ajno na dopustu Stari, to je zadnje od mene in sicer 'push the ignore button' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 14. februar, 2009 Prijavi Napisano 14. februar, 2009 Tis car! Si zdaj sre?en? In ja prav ima? v manjvrednem Japoncu so se naselili ??urki in ?e tisto malo pleha, ki ga ni po?rla rja so ga pa oni obdelali po svoje. ?aw?i baw?i pa ?e kaj lepega in konstruktivnega napi?i. Citiraj
rex99 Napisano 15. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2009 mene pa zanima ,a se je kdo lotil chip tuninga cx7 lep p. HALO FANTKI HVALA ZA ODGOVOR,V SLO SE ?E NOBEN NI POGLJABLJAV V CHIPANJE CX7, TAKO DA SEM GA PELJAV V AVSTRIJO . KAR SE PA TI?E MEHANSKIH DELOV IZPUHA ,INTERKULERJA,VE?JA SESALNA CEV IN FILTER SEM NARO?IL IZ USA ,IN S TO PREDELAVO IN OPTIMIZACIJO RA?UNALNIKA NA VALIH(ODSTRANITEV VSEH BLOKAD),IMA SEDAJ MOJ CX7 363HP KON?NA HITROST ZMERJENA PO NAVIGACIJI 269KMH POSPE?EK OD 0-100 SLABIH 6 SEKUND HA TRGA GATE SEVEDA SEM PREUREDIL TUDI ZAVORE IN PODVOZJE +OJA?ITVE KAROSARIJE,?PORTNA SKLOPKA CENA TE REKREACJE HM KR VISOKA 4900EUR -PREKO VEZ IN POZNANSTEV. NO SEDEJ PA MAL RASPRAVLJEJTE PA MAL SE KREGAJTE , NEKATERI OD ZAVISTI . PS.TALE MOJ CX7 LJUBI OVINKE HA Citiraj
wiperboy Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 HALO FANTKI HVALA ZA ODGOVOR,V SLO SE ?E NOBEN NI POGLJABLJAV V CHIPANJE CX7, TAKO DA SEM GA PELJAV V AVSTRIJO . KAR SE PA TI?E MEHANSKIH DELOV IZPUHA ,INTERKULERJA,VE?JA SESALNA CEV IN FILTER SEM NARO?IL IZ USA ,IN S TO PREDELAVO IN OPTIMIZACIJO RA?UNALNIKA NA VALIH(ODSTRANITEV VSEH BLOKAD),IMA SEDAJ MOJ CX7 363HP KON?NA HITROST ZMERJENA PO NAVIGACIJI 269KMH POSPE?EK OD 0-100 SLABIH 6 SEKUND HA TRGA GATE SEVEDA SEM PREUREDIL TUDI ZAVORE IN PODVOZJE +OJA?ITVE KAROSARIJE,?PORTNA SKLOPKA CENA TE REKREACJE HM KR VISOKA 4900EUR -PREKO VEZ IN POZNANSTEV. NO SEDEJ PA MAL RASPRAVLJEJTE PA MAL SE KREGAJTE , NEKATERI OD ZAVISTI .PS.TALE MOJ CX7 LJUBI OVINKE HA bravo rex99 se da zadevo kdaj videti, ker to je ultimativna ma?ina to priznavajo celo RENAULT vozniki. Citiraj gremo na?i.....
rex99 Napisano 15. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2009 LEP P. JA BOM JAZ MAL POSLIKOV SAM ?AKAM DA DOBIM ?E NOVO BENCINSKO ?RPALKO IN DOVODNE CEVI,OLNI FILTER VE?JI,PA SE PAR MALENKOSTI ,SEDAJ DELAM ?E MAL NA ZUNANJOSTI KO BO AVTO POPOVEN VAM RASKRIJEM TO MA?INO HA MESEC MAX 2M,SE POPRAJTAMO (NE BO PA KI?,AMPAK FUNKCIJONALNO NAREJEN ZA KRIVI) Citiraj
wiperboy Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 ded izklopi caps lock ... nisi nam zaupal od kod si? Citiraj gremo na?i.....
rex99 Napisano 15. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. februar, 2009 KR. PA TUT MEM MB SE TA MA?INA VOZI KER MAM TAM je izklopljen lep p. moram it cav Citiraj
Boss Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 tole bi bilo pa res lepo, da nam jo 1x pripelje? pokazat na kak?no Mazda sre?anje Citiraj
Symon Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 No in vendar se tudi nove Mazde tunajo. Citiraj
jures Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 HALO FANTKI HVALA ZA ODGOVOR,V SLO SE ?E NOBEN NI POGLJABLJAV V CHIPANJE CX7, TAKO DA SEM GA PELJAV V AVSTRIJO . KAR SE PA TI?E MEHANSKIH DELOV IZPUHA ,INTERKULERJA,VE?JA SESALNA CEV IN FILTER SEM NARO?IL IZ USA ,IN S TO PREDELAVO IN OPTIMIZACIJO RA?UNALNIKA NA VALIH(ODSTRANITEV VSEH BLOKAD),IMA SEDAJ MOJ CX7 363HP KON?NA HITROST ZMERJENA PO NAVIGACIJI 269KMH POSPE?EK OD 0-100 SLABIH 6 SEKUND HA TRGA GATE SEVEDA SEM PREUREDIL TUDI ZAVORE IN PODVOZJE +OJA?ITVE KAROSARIJE,?PORTNA SKLOPKA CENA TE REKREACJE HM KR VISOKA 4900EUR -PREKO VEZ IN POZNANSTEV. NO SEDEJ PA MAL RASPRAVLJEJTE PA MAL SE KREGAJTE , NEKATERI OD ZAVISTI .PS.TALE MOJ CX7 LJUBI OVINKE HA Moja pa ljubi zeno...in njeno mehko nogo... KR. PA TUT MEM MB SE TA MA?INA VOZI KER MAM TAM je izklopljen lep p. moram it cav Pa kje??? Ta crna ali rdeca iz bitenj?? Moja je z Drulovke!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 a smo spet koga v banovce poslal? Citiraj If in doubt, flat out...
wiperboy Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 ko bo? v MB pa se javi na gsm ?tevilka je v klubskem koti?ku Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 Wiper,kolko vem novi ?lani ?e nimajo dostopa do tja! Vsaj blo je tak. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
wiperboy Napisano 15. februar, 2009 Prijavi Napisano 15. februar, 2009 aja pozabo Citiraj gremo na?i.....
mazdaman Napisano 20. februar, 2009 Prijavi Napisano 20. februar, 2009 Samo naprej z takim delom!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 ?E vedno ?akamo slikce.... A je to druga? ta ?rna - registracija KR - RP? V Kranju imamo sedaj 5 CX-7ic...2 ?rni (druga je ummit) moja rdeca, modra iz Bitenj in se ena rdeca ki se proti straziscu vozi.... P.S. To je verjetno zaradi ceste na Jeprci.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rex99 Napisano 8. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2009 halloo jures a si ti iz drulovke iz novih blokov? ker ?e si iz tm si jo ?e vidu na dvori??u, ko si ?el v svojo fabr?ko cx7 nekaj iskat,jaz sem se pa ravno odpravljal od tam,?e pa si un, ko smo se sre?al v medvodah na kri?i??u ti si imel na strehi sivo trugo,je pa to ta ta?rna kr. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. november, 2009 Prijavi Napisano 8. november, 2009 halloo jures a si ti iz drulovke iz novih blokov? ker ?e si iz tm si jo ?e vidu na dvori??u, ko si ?el v svojo fabr?ko cx7 nekaj iskat,jaz sem se pa ravno odpravljal od tam,?e pa si un, ko smo se sre?al v medvodah na kri?i??u ti si imel na strehi sivo trugo,je pa to ta ta?rna kr. To je UMMIT !Jures je bil malo naprej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
peterrojec Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 A je ?e kdo naredil chip tuning na novih dizlih 163 km ali 185 km? Rezultat?? Citiraj
mazda_mx Napisano 14. november, 2009 Prijavi Napisano 14. november, 2009 Pripelji in se bo naredilo http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=6387 Citiraj
peterrojec Napisano 15. november, 2009 Prijavi Napisano 15. november, 2009 Pripelji in se bo naredilo http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=6387 Tam je za 140 KM. Mate tudi podatke za 163 oz 185 KM? V bistvu me najbolj me zanima 173 km CX 7, koliko pridobi??Ampak za to verjetno ?e nimate podatkov. Citiraj
mazda_mx Napisano 16. november, 2009 Prijavi Napisano 16. november, 2009 Ko bo kdo pripeljal kaksne avto za chipat se bo videlo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.