ostraemaodin Napisano 20. februar, 2009 Prijavi Napisano 20. februar, 2009 Lep pozdrav! Sem lastnik mazde 6, s katero sem v glavnem zadovoljen. Imam pa rahlo te?avico s ?tevci. Ko dam kontakt in ko ga vzamem se ?tevci stresejo, za gorivo pa ob?asno ?teka in ob?asno dela. A kdo kaj ve za kak?no napako gre? Citiraj
IngvarL Napisano 21. februar, 2009 Prijavi Napisano 21. februar, 2009 Lep pozdrav!Sem lastnik mazde 6, s katero sem v glavnem zadovoljen.Imam pa rahlo te?avico s ?tevci. Ko dam kontakt in ko ga vzamem se ?tevci stresejo,za gorivo pa ob?asno ?teka in ob?asno dela. A kdo kaj ve za kak?no napako gre? Akumulator v izdihljajih? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2009 Prijavi Napisano 21. februar, 2009 Akumulator v izdihljajih? Najbolj verjetna napaka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ostraemaodin Napisano 21. februar, 2009 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2009 Smo probali z novim akumulatorjem, pa se ?tevci ?e vedno stresajo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.