KAALman Napisano 21. februar, 2005 Prijavi Napisano 21. februar, 2005 evo.. danes dobil, ?e bo vse po sre?i, jutri montiramo se pa dajo dobiti za mazdo 2,3,6 pred dvemi tedni zvedel za tele... naro?il, in dobil, zaenkrat bodo ok, bomo videli kako boojo na avtu zgledali Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 21. februar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 21. februar, 2005 mounted... Citiraj LP KAALman
Cyb3r Napisano 21. februar, 2005 Prijavi Napisano 21. februar, 2005 Sliko od blizu in iz ve?ih kotov prosim. Od dale? pa prav bomba izgleda. Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com
b mx-6 Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 Kolk pa nanesejo tak?ni ?migov?ki, ?e ni skrivnost, pa jaz bi jih rabil za mx-6? Citiraj Mazda 6 CD 136Audi A8 3.0TDI Quattro
KAALman Napisano 22. februar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2005 tile so stali 7 jurjev... samo nisem ziher, ?e se jih da spasat tud na mx-6 ker ne vem kake ma? trenutne ?e ma? koga, ki ma M3 ali pa M6 npr, lahko proba? tistega zraven dat, pa vidi?, jaz sn tele mogo na eni strani, kjer so u?esca za zataknit, skraj?ati za 3mm, pa zdaj grejo not. Ne sedejo glih tak kot originalni, vendar je zadovoljivo upam da bom danes uredil (zatesnil in priklopil) zadeevo... Citiraj LP KAALman
vuk Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 Uff...tile so ?e lep?i kot moji;Golf IV style,ko je z kapico skrita ?arnica...fuuul lepo zgledajo,dobro si to na?el...le pazi da jih dobro zadihta?,bi blo ?koda,da bi mel poplavo v njih. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
323f speed Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 LEP POZDRAV ZANIMA ME ?E TE ?MIGAVCI PA?EJO TUDI ZA MAZDO 626 LETNIK 94!! Citiraj
KAALman Napisano 22. februar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2005 LEP POZDRAV ZANIMA ME ?E TE ?MIGAVCI PA?EJO TUDI ZA MAZDO 626 LETNIK 94!! @323f speed: ne vsaj ne da bi jaz vedel.... @all & Cyb3r: evo slikce od blizu Citiraj LP KAALman
323f speed Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 kaj pa za 323f bi pasal al pa se da dobit za njo kej Citiraj
KAALman Napisano 22. februar, 2005 Avtor Prijavi Napisano 22. februar, 2005 tele so za 323 S od 95-97 ?e pa 100% pa?ejo pa vuk ma nekaj podobnega, ?e bi njegovi pasali... mogo?e lahko s kom sproba? premacijeve... ?e ti ggrejo na avto... Citiraj LP KAALman
Cyb3r Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 Slin Citiraj http://cyb3rjev.blogspot.com
vuk Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 Ej Seba, fenomenalni blinkeri so...bolj?e ne bi mogel dobit... Mislim, da bi na 626ko morali pasat isti ?migavci kot na 323 BJ,323F-BA(Lantisa),323 BA,MX-6, RX-7 in na Premacy-ja... ?e kdo ho?e probat ?e mu pa?ejo ti ?migavci ki jih mam jaz pa se naj kr javi in lahko probamo- lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
323f speed Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 LAhko sam povej iz kje si pa bomo probal pridt.Kok pa pridejo ? Citiraj
Mazda323 Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 Ej Seba, fenomenalni blinkeri so...bolj?e ne bi mogel dobit...Mislim, da bi na 626ko morali pasat isti ?migavci kot na 323 BJ,323F-BA(Lantisa),323 BA,MX-6, RX-7 in na Premacy-ja...?e kdo ho?e probat ?e mu pa?ejo ti ?migavci ki jih mam jaz pa se naj kr javi in lahko probamo-lp vukHej Vuk, samo ne pozabi lepo dati tvojih novih ?migavcev ven ?e jih bo? ?e daval da ne bo po?lo ( saj ve? kje ), ker jih je ?koda ?e ne pa jih segrej!! KAALman ?migavci pa so prva liga!! Citiraj
Bosti Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 tele so za 323 S od 95-97 ?e pa 100% pa?ejo pa vuk ma nekaj podobnega, ?e bi njegovi pasali... mogo?e lahko s kom sproba? premacijeve... ?e ti ggrejo na avto... Tole je pol zame!! Kje naro?im, kolk stanejo? Citiraj
vuk Napisano 22. februar, 2005 Prijavi Napisano 22. februar, 2005 @323f speed - v Maribor mora? prit...proba? lahko pa samo oran?ne,ki so itak isti razen zunanjega dela,ki je potem bel ali pa klarglas. @Mazda323 - glede na najine izku?nje ne bom tikalm?migavcev, dokler ne bo res kaj narobe @Virage - MTS carstyling...jaz sem jih naro?il preko Ebaya....skupaj z po?tnino 26 EUR. Zgledajo pa takole: Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 23. februar, 2005 Prijavi Napisano 23. februar, 2005 Samo ?e ima 323F (Lantis) so enake kot pa da mu da? ti oran?ne za probat, saj mislim da ima on tudi oran?ne na avtu pa ?e enako oblike so kot na Premaciyu, 323BJ... Pasale bi 100% razen ?e se ne bi zapletlo pri konektorju pa podno?ju, ?e ?e pa je treba preuredit! Zato 323f speed bi blo dobro da bi dal tvoje ven pa jih slikal od znotraj konektor pa podno?je kak?ne oblike je pa da vidimo! Citiraj
vuk Napisano 23. februar, 2005 Prijavi Napisano 23. februar, 2005 ?e ma Lantisa pol mu ziher pa?ejo tvoji in moji ?migavci...MTS ma tudi bele v ponudbi. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
pierce Napisano 23. februar, 2005 Prijavi Napisano 23. februar, 2005 Vuk: jaz ?e 3 tedne gledam na ebay za mts bele/prozorne ?migavce, pa jih ?e zdaj nimajo gor, gledam pod ebay mts shop Ostali: jaz sem za kak group buy, glede na to, da ?migavci pa?ejo na ve?ino mazd, jaz mam 323f, letnik 96, pa ?e pol leta kupujem to zadevo, pa se ?e zdaj nisem orenk spravil tega narest (samo glede na to, da bo kmal ?as za lite feltne in ostali styling, je ?e skrajni ?as) lp, pierce Citiraj
vuk Napisano 23. februar, 2005 Prijavi Napisano 23. februar, 2005 Bele sem ?e videl pred parimi dnevi,prozornih pa res nimajo;sem se s tem stricem pri MTS takrat pogovarjal,pa je rekel,da so omejeni glede koli?ine,tako,da verjetno ?akajo kak?no po?iljko. So pa tile ?migavci vsekakor bolj kvalitetni kot od InPro-ja...lp vukTu ma? link do ebaya...iskal sem pod Premacy in jih na?el:EBAY - Klik!!! Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
pierce Napisano 23. februar, 2005 Prijavi Napisano 23. februar, 2005 Hvala ti za link, videti so prav v?e?ni, ?e je ?e kdo, se mi lahko pridru?i pri nakupu, je lepo specificirano na katere mazde pa?e, zaenkrat je samo te?ava, ker nimam pojma nem?ko, tako da ne vem kako je z dostavo v Slo, pa tudi glede pla?ila, nikjer ne vidim Western union ali kaj podobnega, meni znanega in preisku?enega... Citiraj
vuk Napisano 24. februar, 2005 Prijavi Napisano 24. februar, 2005 Ja naredi? ?isto isto kot jaz,saj sem tudi od tu kupoval...kupi? ?migavce preko Sofort kaufen, pol ti pa itak po?lje mail z vsemi podatki kam nakazat denar in par dni kasneje,kak teden ali dva dobi? ?eljeno robo domov. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.