Matick Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2019 Povej mu da se to ne dela..... Fora je da ni mulc, ampak odrasli k grejo notr z blatnimi cevlji, pol pa ne paz pa zapne sedeze pa popaca ...Pol pa dopovej odraslim da more pazt da ne paca, ker pol je pa kuj odgovor tipa "sj u mojmu je tud vse umazan" al pa "pocak da ti otrok pomaze, a bos njemu tud teziv". Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2019 Povej mu da se to ne dela.....Haha ja dobra 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Bini Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2019 Fora je da ni mulc, ampak odrasli k grejo notr z blatnimi cevlji, pol pa ne paz pa zapne sedeze pa popaca ...Pol pa dopovej odraslim da more pazt da ne paca, ker pol je pa kuj odgovor tipa "sj u mojmu je tud vse umazan" al pa "pocak da ti otrok pomaze, a bos njemu tud teziv". Jebiga,prevleke bo treba kupit ni druge. Prijatlom pa le povej zakaj jih ma?,mogo? bodo imeli kaj vesti. Lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Scr3am Napisano 15. februar, 2019 Prijavi Deli Napisano 15. februar, 2019 Na ebayu imas en kup robe za male pare. https://www.ebay.com/itm/Car-Seat-Back-Cover-Protect-from-Mud-Dirt-Protection-from-Children-Baby-Kicking/173388943715?hash=item285ec95163:g:REYAAOSw1m5bE5mh Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 17. februar, 2019 Prijavi Deli Napisano 17. februar, 2019 To mi kupujemo ?e kak?nih 10 let, ampak ?e nismo kupili... ?e ?e malo po?akam, niti ne bomo ve? potrebovali... Ja, nisem ravno neki brzinc, o?itno... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
323 BA Napisano 17. februar, 2019 Prijavi Deli Napisano 17. februar, 2019 Amazon, aliexpress 5-10 EUR. 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.