jures Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Napisano 25. junij, 2009 prebral sem tale testzelo zanimivo v reviji so bli tudi podatki za pospeske (tukaj jih ni) in so bli na strani 1.4...(pa se 7 stopenjski avtomatik je) In drazji ker uporabljajo eco foro....sva?ta... So v tretjem zavihkuHerstellerangabe 0-100 km/h 9,9 Sek. 10,2 Sek. Eco ga pele scat in dizla pele scat tudi na porabi - ta desen je dizelVerbrauch Benzinart Super Benzin Diesel Minimal (Normrunde) 4,6 L/100 km 4,5 L/100 km Maximal 7,6 L/100 km 8,4 L/100 km Testverbrauch 5,5 L/100 km 6,9 L/100 km ECE-Verbrauch (Stadt) 5,8 L/100 km 7,0 L/100 km ECE-Verbrauch (?ber Land) 3,7 L/100 km 4,6 L/100 km ECE-Verbrauch (gesamt) 4,5 L/100 km 5,5 L/100 km Najbolj zanimivo pa je najvecji strosek: zavarovanjeGrundpreis 31.125 Euro 30.375 Euro Festkosten Steuer 94,50 Euro 308,80 Euro Teilkasko 436,10 Euro 576,95 Euro Vollkasko 1.755,08 Euro 2.296,76 Euro Zaradi kilovatov je ECO 50% cenejsi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 25. junij, 2009 Prijavi Napisano 25. junij, 2009 In drazji ker uporabljajo eco foro....sva?ta... So v tretjem zavihkuHerstellerangabe 0-100 km/h 9,9 Sek. 10,2 Sek. sej sem vse pogledal. mislil sem pa na pospeske, ki so jih namerili oni, ne sluzbene podatke od 0-100 sej v vseh pogledih je bencin+plin boljsi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
majev Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Pozdravljeni, Tudi sam se malo zanimam o predelavah na plin, pa me zanima koliko vas je dejansko predelalo avto ter ga tako uporablja ?e kar nekaj ?asa. Bi bil kdo pripravljen svoje izku?nje deliti na mojem blogu kjer malo pi?em o tem? Lp Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Pozdravljeni, Tudi sam se malo zanimam o predelavah na plin, pa me zanima koliko vas je dejansko predelalo avto ter ga tako uporablja ?e kar nekaj ?asa. Bi bil kdo pripravljen svoje izku?nje deliti na mojem blogu kjer malo pi?em o tem?Lp Alo stric, kdor je napisal da ima izku?nje tisti ga verjetno uporablja. Js ga imam cca 3 masece in dela bp, poraba je , edino gume in voferja ?e nisem zmontiral v ohi?je, pa? me melo cajt je... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dekss Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Pozdravljeni, Tudi sam se malo zanimam o predelavah na plin, pa me zanima koliko vas je dejansko predelalo avto ter ga tako uporablja ?e kar nekaj ?asa. Bi bil kdo pripravljen svoje izku?nje deliti na mojem blogu kjer malo pi?em o tem?Lp nima? o tem kaj preve? filozofirati. ima? par tem tukaj na katerim se o tem razpravlja. prebere?, razmisli? in se odlo?i?: ja ali ne. kje se nahaja ta blog? prav me zanima kaj bi se o tem dalo povedati Citiraj
jures Napisano 30. september, 2009 Prijavi Napisano 30. september, 2009 Alo stric, kdor je napisal da ima izku?nje tisti ga verjetno uporablja. Js ga imam cca 3 masece in dela bp, poraba je , edino gume in voferja ?e nisem zmontiral v ohi?je, pa? me melo cajt je... A ti ga ne bi mogu stla?t kam spredi (vufer)? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
majev Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Nisem strokovnjak s tega podro?ja, me pa stvar defenitivno zanima... http://www.vozilanaplin.com/ Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Nisem strokovnjak s tega podro?ja, me pa stvar defenitivno zanima... http://www.vozilanaplin.com/ Napi?i kaj potrebije? pa se bomo zmenl kako ti bomo pomagal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
majev Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Napi?i kaj potrebije? pa se bomo zmenl kako ti bomo pomagal. ?e ima kdo ?e kaj spisano, kako je potekala predelava, koliko ?asa, kje... Pa? cel postopek ter potem kak?ne so bile izku?nje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 ?e ima kdo ?e kaj spisano, kako je potekala predelava, koliko ?asa, kje... Pa? cel postopek ter potem kak?ne so bile izku?nje. 1. Hitro2. 1 dan3. Jesenice na dolenjskem - Sigas G14. Nadomestni avto5. Odli?ne Na kratko. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
cRaZY Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 1. Hitro2. 1 dan3. Jesenice na dolenjskem - Sigas G14. Nadomestni avto5. Odli?ne Na kratko. Hja, kaj pa to ko nekje beres da ti morajo 10x nastavljati. To pomeni da se 10x peljes na drug konec slovenije, torej rabis 10 dni dopusta? Citiraj
jures Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Hja, kaj pa to ko nekje beres da ti morajo 10x nastavljati. To pomeni da se 10x peljes na drug konec slovenije, torej rabis 10 dni dopusta? Vsaki? je pri?ev v LJ!!! In to iz Hrva?ke meje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Napisano 1. oktober, 2009 Hja, kaj pa to ko nekje beres da ti morajo 10x nastavljati. To pomeni da se 10x peljes na drug konec slovenije, torej rabis 10 dni dopusta? Ne rabi? dopusta(pelje? popoldne in gre? iskat drugo popoldne oziroma kadar se zmeni?), ker je ?e v ?tartu ok narejeno,, druga?e pa ima? pol servis na domu, samo kaj ko ni ni? treba. Meni ostajajo samo valji in nastavitev na fino, baje mi je zgubil cca 5 konjev, samo jih bova ?e ujela. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Rok2 Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Pozdravljeni Prebral skoraj cel forum, sadaj pa prosim za informacijo oz. priporo?ilo, katero predelavo na plin (kateri izvajalec, podjetje ali sistema) je najbolj?e, na koga naj se obrnem. Cena vseeno ne bo glavno merilo, (eni hvalijo tega na Jesenicah na Dolenjskem, plinex je tudi kar znan... Predelava bo na xc 90. Pozdrav Rok Citiraj
Z M A J Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Te?ko re?t, tukaj na forumu smo v glavnem na Jesenicah montiral, pa smo zaenkat zadovoljni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 PozdravljeniPrebral skoraj cel forum, sadaj pa prosim za informacijo oz. priporo?ilo, katero predelavo na plin (kateri izvajalec, podjetje ali sistema) je najbolj?e, na koga naj se obrnem. Cena vseeno ne bo glavno merilo, (eni hvalijo tega na Jesenicah na Dolenjskem, plinex je tudi kar znan... Predelava bo na xc 90. Pozdrav Rok Model na jesenicah na dolenjskem, je ta avto ?e obdelal, ?e se ne motim, za XC70 sem pa siguren, ker sem ga na laste o?i videl. Vozi pa se v kranju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. november, 2009 Prijavi Napisano 3. november, 2009 PozdravljeniPrebral skoraj cel forum, sadaj pa prosim za informacijo oz. priporo?ilo, katero predelavo na plin (kateri izvajalec, podjetje ali sistema) je najbolj?e, na koga naj se obrnem. Cena vseeno ne bo glavno merilo, (eni hvalijo tega na Jesenicah na Dolenjskem, plinex je tudi kar znan... Predelava bo na xc 90. Pozdrav Rok Ne da bi reklamo delal enemu ampak SIGAS imam ze 1,5 leta (1. CX-7 v SLO) in se vedno dela... medtem ko mi je Plinex dejal - po 60.000km bo vas avto crknil na plin! In nisem edini, ki mu je to rekel - razlog - ne znajo tega avta predelat....oz. si ga ne upajo. Verjamem da obvladajo kake 1.0 1.4 in podobne masine - ampak ali ima smisel tam? + drazji so Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
slidy Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Jaz sem zadnji? spra?eval na G-1 glede volva motor 2,5T pa so mi rekli, da do sedaj ni bilo nobenih ta?av z volvom. Torej predlagam da pokli?e? in povpra?a?. Lp, S Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Ne da bi reklamo delal enemu ampak SIGAS imam ze 1,5 leta (1. CX-7 v SLO) in se vedno dela... medtem ko mi je Plinex dejal - po 60.000km bo vas avto crknil na plin! In nisem edini, ki mu je to rekel - razlog - ne znajo tega avta predelat....oz. si ga ne upajo. Verjamem da obvladajo kake 1.0 1.4 in podobne masine - ampak ali ima smisel tam? + drazji so Primo? danes dela spet eno CX-7. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 4. november, 2009 Prijavi Napisano 4. november, 2009 Primo? danes dela spet eno CX-7. je bila pri meni na referencnem ogledu..........primoza je zdej mazda zaj*** k so dizla dal ven Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 No tako... tudi jaz od v?eraj dalje zaplinjen... Montirana naprava za vbrizg teko?ega plina, Icom jtg Prvi ob?utki... zgleda ,da motor potegne kot prej. Krepko pa se pozna dodatna te?a 67 litrske plinske kangle za zadnjo osjo. To slednje dejstvo mi ni preve? v?e?, pakaj?mo.. Ko bomo navozili ve? km , bom pa znal tud ve? povedat ..itak... Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
LabiGT Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 Prvi ob?utki... zgleda ,da motor potegne kot prej. Krepko pa se pozna dodatna te?a 67 litrske plinske kangle za zadnjo osjo. nekako druga izjava iznici tisto prvo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 nekako druga izjava iznici tisto prvo razen ce mu ple?e.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 razen ce mu ple?e.... Ple?e.. ? !? Ne, trebu?na plesalka pa ni bila vgrajena... ?al.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
YavarYe X6V6 Napisano 5. november, 2009 Prijavi Napisano 5. november, 2009 No tako... tudi jaz od v?eraj dalje zaplinjen... Montirana naprava za vbrizg teko?ega plina, Icom jtg Prvi ob?utki... zgleda ,da motor potegne kot prej. Krepko pa se pozna dodatna te?a 67 litrske plinske kangle za zadnjo osjo.To slednje dejstvo mi ni preve? v?e?, pakaj?mo.. Ko bomo navozili ve? km , bom pa znal tud ve? povedat ..itak... Kolk cajta si bil brez avta ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.