Ploki Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 cut short iz morja.. no, bo pa? druga runda... zadnjo plinsko rundo v puli sva s stajercem mela se nenapovedano srecanje. ) sem pa bil cist paf ko sem sel domov in sem sel tankat plin, odvil pokrovcek od bencina in ga POZABIL NA HAVBI (kar se mi ni prej ko sem tankal bencin niti 1x zgodilo) mi je pa plin malo hecno delal vmes, mi je avto crknil ko je presaltalo na plin :ne vem: in to 2x zapored, ko je bil se hladen.. sem ga pol fural par km na benz pa je blo ok. mislim da mam na 30 stopinj nastavljeno Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 cut short iz morja.. no, bo pa? druga runda... zadnjo plinsko rundo v puli sva s stajercem mela se nenapovedano srecanje. ) sem pa bil cist paf ko sem sel domov in sem sel tankat plin, odvil pokrovcek od bencina in ga POZABIL NA HAVBI (kar se mi ni prej ko sem tankal bencin niti 1x zgodilo) mi je pa plin malo hecno delal vmes, mi je avto crknil ko je presaltalo na plin :ne vem: in to 2x zapored, ko je bil se hladen.. sem ga pol fural par km na benz pa je blo ok. mislim da mam na 30 stopinj nastavljeno Mogo?e malo prenizko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Ne zastopm ?ist dobr, zakaj si ?el pokrov?ek za benz odvijat, ?e si tankal LPG? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Mrbit ma tolk blizu priklju?ek za plin, da je premal prostora, ?e je pokrov?ek gor :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Mrbit ma tolk blizu priklju?ek za plin, da je premal prostora, ?e je pokrov?ek gor :ne vem: To bi blo zlo ?udno, ker mamo doma isti avto, pa izvajala je vgradnjo ista firma, pa use ?tima! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Mogo?e se je pa zmotu al je pa stvar navade in je hotu v benz tank natankat plin Citiraj
Ploki Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 diarrhea of the mind.. tudi jaz nevem zakaj sem ga. stvar navade. najve?ja fora je pa da sem ga ?e pozabu na havbi (hvala ?tajerc) Citiraj
Sishi Napisano 16. julij, 2010 Prijavi Napisano 16. julij, 2010 Prvi LPG v BTCC tekmovanju? Team Aon announced LPG powered 2010 BTCC Ford Focus STs aja so ?e zmagal....Tom Chilton claims first LPG victory Chilton Reigns Supreme To Take First LPG Win Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 16. julij, 2010 Prijavi Napisano 16. julij, 2010 Prvi LPG v BTCC tekmovanju? Team Aon announced LPG powered 2010 BTCC Ford Focus STs aja so ?e zmagal....Tom Chilton claims first LPG victory Chilton Reigns Supreme To Take First LPG Win Vrjetn bojo hodil na Verov?kovo tankat, da jh bo gorivo cnej pr?lo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 nekaj vpr?anj za Lpg uporabnike kje ste kupili nadomestek za rezervno kolo? kje kupujete Flash Lube? je potrebno dati LPG sve?ke? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 1.) Na petrolu 2.) nisem se, ga bom tam ko sem predelal reku nej mi dajo cel liter 3.) kolikor sem bral ne, jaz mam NKG Iridium IX Citiraj
Z M A J Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 nekaj vpr?anj za Lpg uporabnike kje ste kupili nadomestek za rezervno kolo? nimam nadomestka, mam kolo - 16 colkje kupujete Flash Lube? - baje ga ne potrebujemje potrebno dati LPG sve?ke? nimam specialnih sve?ic Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 1.) Na petrolu2.) nisem se, ga bom tam ko sem predelal reku nej mi dajo cel liter3.) kolikor sem bral ne, jaz mam NKG Iridium IX kaka pa je cena na Petrolu? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gustav Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Kaj pa potovalni ra?unalnik? a ka?e potem ko na plin vozi? pravilno porabo? in kako ve?, da je plina zmanjkalo? Ima? poseben ?tevec? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
mazdaman Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Kaj pa potovalni ra?unalnik? a ka?e potem ko na plin vozi? pravilno porabo? in kako ve?, da je plina zmanjkalo? Ima? poseben ?tevec? Potovalni ra?unalnik mi ka?e normalno dalje porabo ( ?e je pravilna bom pa ?ele videl)Ko plina zmanjka preklopi na bencin avtomatsko pa zapiskaJe pa tudi ?tevec, ki ka?e koli?ino plina (je pa bol tko tko slab?e kot v jugecu) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 nekaj vpr?anj za Lpg uporabnike kje ste kupili nadomestek za rezervno kolo?kje kupujete Flash Lube?je potrebno dati LPG sve?ke? 1. Mam kr original rezervo v prtlja?niku.2. V gara?i ga imam ?e cca 5 litrov3. na?eloma ni treba, samo da niso preve? "zjebane" al pa jih da? 0,1 bolj skupaj in je to to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Verjetno bom kupil ta nadomestni kit za rezervno kolo Elastofit ima kdo interes za group buy Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
lesko Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Verjetno bom kupil ta nadomestni kit za rezervno kolo Elastofit ima kdo interes za group buy jeba je ?e preseka? gumo! Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Ploki Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 to je tk v vsakem primeru ce nimas rezervne gume Citiraj
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Sam neki je treba pazit pri teh kitih in sicer to da ?e ga 1x uporabi? v gumi je ponavadi guma nato dokon?no fu?, ker se zadeva napaca/zatrdi in jo ni mo?no odstraniti. Da bi pa novo gumo kupoval zarad enega cveka mi pa tud ni, raje MES pokli?em, ta kit je pa samo zarad policajev notri ali pa zaradi res ekstremne situacije, kjer ni druge re?itve. Citiraj
slidy Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Kar se ti?e pa flashluba sem pa iz zanesljivih virov izvedel da je natego. Jaz ga sicer imam namontiranega v avtu vendar ne bom vel zlival olja notri ko mi ga zmanjka. Informacija o tem je pri?la od japoncev, ko so delali teste in ugotovili da je larifari. LP, S Citiraj
Z M A J Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Jzt ga nisem mel ?e v nobenem avtu (flashluba), pa je blo vse okej (to je ?e 3.voz na LPG pre?timan)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Kar se ti?e pa flashluba sem pa iz zanesljivih virov izvedel da je natego. Jaz ga sicer imam namontiranega v avtu vendar ne bom vel zlival olja notri ko mi ga zmanjka.Informacija o tem je pri?la od japoncev, ko so delali teste in ugotovili da je larifari. LP, S Je kje kaj uradnega ali je to samo baba ?ula baba rekla? vsi bi se radi vozili brez FL ?e nebo ?kode. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Sishi Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Kar se ti?e pa flashluba sem pa iz zanesljivih virov izvedel da je natego. Jaz ga sicer imam namontiranega v avtu vendar ne bom vel zlival olja notri ko mi ga zmanjka.Informacija o tem je pri?la od japoncev, ko so delali teste in ugotovili da je larifari. LP, S Na katerih motorjih so delal teste? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.