Skoči na vsebino

AVTOPLIN

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako se obnese plin na Tojotah baje imajo neke mehke zlitine :ne vem: ali imajo vsi Japonci iste materiale, ali se plin v vseh isto obna?a, kaj potrebno vse vgraditi, da zmanj?a? vplive plina?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• Odgovori 505
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Dodatno mazanje ventilov(eni napi?ejo hlajenje ventilov), s tem je motor bolje podmazan kot na benz.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Dodatno mazanje ventilov(eni napi?ejo hlajenje ventilov), s tem je motor bolje podmazan kot na benz.

Kako pa se ma?ejo teli ventili... a ma? posebej olje , al kako? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Flash lube, al pa kake cenej?e variante

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

Jap posebej kanta, z 4dl olja za 10 kkm.

Napisano

in klko to ko?ta poleg sistema?

"navaden" mislim da je cca 50?

elektri?ni pa mislim da cca 120?

Cenie so 20?-+.

Napisano

Ampak sej tega kokr vem ne rabjo vsi avti - npr. pr men niti Laguna (2002) niti 323F (1997) naj ne bi nucali tega. Prav tako mi je Toma? reku, da tega ne nucajo ?vabi, ker majo nek sistem bolj dodelan kokr Japon?ki! :danzoman::harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ampak sej tega kokr vem ne rabjo vsi avti - npr. pr men niti Laguna (2002) niti 323F (1997) naj ne bi nucali tega. Prav tako mi je Toma? reku, da tega ne nucajo ?vabi, ker majo nek sistem bolj dodelan kokr Japon?ki! :danzoman::harhar:

Pri mojem na?eloma tud ni treba tega je pa priporo?ljivo.

?vabi (bmw) zaribajo ventili ?e ni tega.

Sistem tle nima veze, materijali pa jo imajo.

Napisano

Kakorkoli ?e, a ni ?koda reskirat ma?ine, ki je vredna bistveno ve? kot 50? kot pa dat tole mazanje notr za 50? :ne vem:

33112_1.png

Napisano

To?n to sm jz reku, ampak ko majstra 2x pra?a? in re?e da ne rabi?, pol pa? ne rabi?! :P

Napisano

To?n to sm jz reku, ampak ko majstra 2x pra?a? in re?e da ne rabi?, pol pa? ne rabi?! :P

Majster o?itno ve, da Laguna kej ve? kot 200.000km pa? ne bo naredla zato je vseeno a da to mazanje not al ne. ** :hudicek:

**?ala, da ne bo preve? resno mi?ljeno :harhar:

33112_1.png

Napisano

Hehe, zdele jih ma ?e kr neki prek 200Kkm! :danzoman::P

@David - stavim pa da alfa krepne ?e prej kokr Laguna? :harhar::P

Napisano

Se prav bo zdaj zdaj crknila :ne vem: :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Hehe, pr Renoju, se neb glih upal kontra tebe stavit (vsaj ne dolgoro?no)! :blush:

Napisano

Ker sama dost skoz ma?e...olje je skoz v ma?ini.... :mi pijemoo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Totally not true.... :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Totally not true.... :aaaaa:

ker crkne prej :notworth:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jure.... prodaja? CXko?? :D

wake up navor je prihodnost..... :vskalo:

Napisano

za vse se splaca, edin za cliota 1.2 se ti obrne sele pri okol 50.000km, ce mas porabo vec kot 7 ca 35000, ce mas porabo vec kot 9-10 se ti pa zlo hitr.

ma res ce nardis 5.000km letno se ti ne splaca, ce nardis vec kot 10-15.000 letno se pa pomoje ze, na dolgi rok 100%

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
    • najprej so bili karavani, potem so bili enoprostorci, sedaj so suvi, prej ali slej se bo cikelj obrnil in karavana bo šla dalje !!!
    • To je bila pa dolga vojna 😜
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.