lesko Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 to je tk v vsakem primeru ce nimas rezervne gume sej zato jo jst pa vozim v prtlja?niku "bolj z gumo kakor brez pa da ga pol najebe?" Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Kar se ti?e pa flashluba sem pa iz zanesljivih virov izvedel da je natego. Jaz ga sicer imam namontiranega v avtu vendar ne bom vel zlival olja notri ko mi ga zmanjka.Informacija o tem je pri?la od japoncev, ko so delali teste in ugotovili da je larifari. LP, S Dejstva - dokazi ??? Druga?e pa za mojo biv?o pi?e da ni obvezen je pa priporo?ljiv, pa za tistih par ? me tud nau konc. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Druga?e pa za mojo biv?o pi?e da ni obvezen je pa priporo?ljiv, Kje to pi?e? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Kje to pi?e? Tartarini installation catalogue, al neki tacga. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Ni neumno prebratihttp://www.gasilci.org/modules/article/view.article.php?22 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lesko Napisano 15. november, 2010 Prijavi Napisano 15. november, 2010 Stari strici so rekli: kdor ne ma?e ta ne vozi! :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.