mazdaman Napisano 8. marec, 2009 Prijavi Napisano 8. marec, 2009 Pozdravljen je pa tudi za ostale lastnike V6 mazdinih motorjev zanima me katero olje uporabljate, kako je z porabo olja imate, imate probleme z tefloni, so te?ave pri zamenjavi le teh 8ali je normalno kot pri ostalih motorjih) a so problemi z pregrevanjem samo zaradi tla?nega pokrova. pa ?e ?e ima kdo kaj za povedat .... Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Olje vsi vedo da Valvoline 5-50. Porabe ni bilo kljub 270 kkm. Nobenih teflonov zamenjanih. WTF "a so problemi z pregrevanjem samo zaradi tla?nega pokrova." ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
grasales Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Napisano 10. marec, 2009 Jaz sem v xedosko 2.5 to?il 5W30 od castrola pa je ?pilalo. Avta pa se ni ?paralo niti malo, kilometrina pa prek 300k km. lp, Ale?. Citiraj
jures Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Napisano 10. marec, 2009 Jaz sem dal 5W-40, bixxoil premium, vse ok. NAredil ze 3.000km benetke, dunaj in naokoli, niti mililitra pozrlo olja. Tudi prejsnji lastnik je rekel da samo redno servis na 10.000km ni druge potrebe, in mu verjamem. Sem na 213.000km.... P.S. V podpisu pa je poraba bencina, in se sam ne verjamem da je res.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 12. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Ja jaz moram na mojem tankat olje vsakih 4tkm po liter pa tudi malo skadi ko se bremzam z motorjem in potem dam gas. Zato spra?ujem kako olje tankate ker v stare japonce naj nebi dajali sintetike. Pa malo tipam kaj drugi vozite v X6. Druga?e je pa poraba pri lepi vo?nji 9 litrov. Od nakupa pa zamenjano: V?igalni kabli Kapa razdelilca v?iga z rotorjem, obnovljne sprednje roke. stajne km ?tevca 217000 km. To je pribli?no ker stanje po ra?unih zadnji dve leti ni zavedeno. Sedaj me ?aka velik servis na katerem bom zamenjal tudi teflone in mislim, da bi moral te?ave z oljem odpravit. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Ja jaz moram na mojem tankat olje vsakih 4tkm po liter pa tudi malo skadi ko se bremzam z motorjem in potem dam gas. Zato spra?ujem kako olje tankate ker v stare japonce naj nebi dajali sintetike. Pa malo tipam kaj drugi vozite v X6.Druga?e je pa poraba pri lepi vo?nji 9 litrov.Od nakupa pa zamenjano:V?igalni kabliKapa razdelilca v?iga z rotorjem,obnovljne sprednje roke. stajne km ?tevca 217000 km. To je pribli?no ker stanje po ra?unih zadnji dve leti ni zavedeno. Sedaj me ?aka velik servis na katerem bom zamenjal tudi teflone in mislim, da bi moral te?ave z oljem odpravit. Tole je pa mal prevec, glede na to da je 4L olja v masini ti po ?rnem humorju sploh ni treba menjati olja....A si preprican da ti kje ne odteka iz karterja????Pa tudi bel dim iz motorja mi govori da se ti nekaj mesa v masini..pazi! 1L na 4.000km = 4L na 12.000km, in menja se na 10.000!!! Meni ne popije niti mililitra..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
grasales Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Pozdravljen! Svetujem ti veliki servis, ker tile motorji zelooo radi zaribajo ?e nimajo dovolj olja. Imal sem ?e opravka z kr nekaj ford probe in xedosi 2.5 v6, ki so zaribali zarad premale koli?ine olja. lp, Ale?. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Tisto s sintetiko je narobe, ker je tovarni?ki predpis da v mazdine V6 motorje obvezno sinetiko niti polsintetika ni ok. Vsak motor zariba ?e je brez olja in mazda ni izjema, tako da ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.