KAALman Napisano 8. marec, 2009 Prijavi Napisano 8. marec, 2009 ker je bil danes dan ?ena, sem svoji ljubici peljal na izlet na za?etku poti: na cilju poti: vmes je bil postanek v Europarku MB pa v Rudniku v LJ, nazaj grede pa v Seno?e?ah "kosilo" pa sladica v MB v McDju... dan je bil neverjetno lep, sedaj razumem, zakaj se motoristi po stari cesti vozijo proti morju punci sta bli zadovoljni Citiraj LP KAALman
poky Napisano 8. marec, 2009 Prijavi Napisano 8. marec, 2009 Vidim,da je blo tudi v KP lepo vreme. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 8. marec, 2009 Prijavi Napisano 8. marec, 2009 lepo, ful pogresam morje....ce bo lepo vreme jaz bom tud neki podobnega naredu naslednji vikend (sam da koncno pridem nazaj v slo) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Lep izletek, lahko bi poklical pa bi se dobili v logatcu. Zakaj se motoristi radi vozimo po stari cesti ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
icewoman12 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Zakaj se motoristi radi vozimo po stari cesti ?? Zarad ovinkov Citiraj Icewoman is here!
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Zarad ovinkov Napaka, vinjete ne rabim-o , ovinki so samo bonus. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 lep izlet ni kaj!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 9. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Lep izletek, lahko bi poklical pa bi se dobili v logatcu. Zakaj se motoristi radi vozimo po stari cesti ?? bi poklical, pa je blo zelo spontano poleg tega je bil izlet namenjen puncam saj ve? 8. marec Citiraj LP KAALman
vid007 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 Lep izlet ni kej, blo res pravo spomladno vreme, sam kaj ko smo eni mogli delat. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2009 Prijavi Napisano 9. marec, 2009 bi poklical, pa je blo zelo spontano poleg tega je bil izlet namenjen puncam saj ve? 8. marec Saj sem vsaj delno pitchka, mam "malo" dalj?e lase in naju s kupaj z mojo ve?kat vpra?ajo "kaj bosta pa vidve spili" ali pa " a bosta videve kar tukaj parkirali" Samo na ro?e pa ne padam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 9. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2009 @Yavar: ROFL Citiraj LP KAALman
jures Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Napisano 10. marec, 2009 Napaka, vinjete ne rabim-o , ovinki so samo bonus. Zarad Viki burgerja.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Napisano 10. marec, 2009 Zarad Viki burgerja.... He,he-bilo nekad. Ali je ?e kaj tam prometa? Citiraj
jures Napisano 10. marec, 2009 Prijavi Napisano 10. marec, 2009 He,he-bilo nekad. Ali je ?e kaj tam prometa? Motor nimas kje parkirat vcasih...jos uvijek ima... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Napisano 11. marec, 2009 Zarad Viki burgerja.... Verjemi mi tudi 1X samkrat se nisem ?e tam ustavil, ker bi mi ritem ovinkov pol zjebal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Napisano 11. marec, 2009 Verjemi mi tudi 1X samkrat se nisem ?e tam ustavil, ker bi mi ritem ovinkov pol zjebal. ti si cuden...meni pa bi zjebal ritem, ce se ne bi ustavil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 11. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2009 ti si cuden...meni pa bi zjebal ritem, ce se ne bi ustavil :D Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Napisano 11. marec, 2009 ti si cuden... Vem, sem ?e danes ve?krat to sli?al. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 11. marec, 2009 Prijavi Napisano 11. marec, 2009 ti si cuden...meni pa bi zjebal ritem, ce se ne bi ustavil Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.