Skoči na vsebino

Xedos 6 user manual

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nekje sem napisal, da ga imam, in privat sem dobil ze nekaj zahtev...no tukaj je:

Manual

Uporabljajte Save as (20MB)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ali pa, velik motor, majhen... 😉
    • Velik motor, malo pivo. 😆
    • Samo s tem mečejo slabo luč na Mazde. Mazde so veliko bolj kvalitetni avti, ki ne ostajajo brez štroma  na cestah in ne gorijo. 😉
    • Na semaforjih. Drugače sem pa čez Marijo reko za enim penzicem fural. Meni je pasalo, na porabi se pa tudi pozna ene 2-3 deci. Razlog je tudi toplejše vreme.
    • BTjc s prikolico ima pri stotki večji zračni upor kot pa npr. Mazda 6 karavan pri 130, pa čeprav ima šestka strešne sani...   Mazda 5 pa je ponavadi imela trop otrok zadaj in se je vedno povsod mudilo. Sicer nismo žgali na polno, smo pa lepo vozili po omejitvi. In na avtocesti je omejitev 130.      Je pa res, da sem pa enkrat vozil z našo petko poleg mene še 5 potnikov in smo šli po avtocesti stotko, mogoče 105, če smo prehitevali šleperja, v hrib pa niti stotko ne. To je bilo takrat, ko sem spremljal nekoga z e-golfom. Smo šli iz Solkana nekam v okolico Laškega, pa se je bal za domet. Takrat je imela petka porabo 4,5 litra na 100 km... Če bi s takim tempom vozil ves čas, bi z enim rezervoarjem najbrž naredil blizu 1.500 km... Samo tak tempo ni zame...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.