Symon Napisano 12. marec, 2009 Prijavi Napisano 12. marec, 2009 Bom vsake toliko ?asa kaj dodal. Maza MX-5 supercharged in zelo lep stil. Za moje pojme ravno prav mo?i in na pravi na?in (kompresor) za tak avto. Tole more biti u?itek voziti. Citiraj
mazdaman Napisano 13. marec, 2009 Prijavi Napisano 13. marec, 2009 SUPER ĆLANEK!! Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 14. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2009 ?lanek za danes bo pa Mazda 323 GTR. Naslednji? pa najbr? spet kak?na Miata. Citiraj
Symon Napisano 15. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Evo ?e en frizerski avto za navdih vsem, ki imate Miato. Tokrat v turbo razli?ici. Stay tuned! Citiraj
Z M A J Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 ?estitke za trud! Bi blo pa fajn dobit ?e kak?en predlog za ?portne pragove in zadn odbija?, ko mi gre stroj ta tedn v delo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 16. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2009 ?estitke za trud! Bi blo pa fajn dobit ?e kak?en predlog za ?portne pragove in zadn odbija?, ko mi gre stroj ta tedn v delo! Tnx. MX-5 mi je fajn avto pa pa? dajem gor svoje navdihe. Oziroma po doma?e, ?e bi imel MX-5ko, bi jo gotovo rihtal kot kdo iz teh ?lankov. Glede stylinga pa saj ve?, da sem mnenja, da manj je ve?. Kaj pa manjka original izgledu? No in naj se Projekt Roadster za?ne! Stage1:Mislim, da je bil vmes ?e en ?lanek ampak ne vem, ?e ga imam. ?e ga najdem ga bom dodal.Stage2: Nadaljevanje sledi. Citiraj
Symon Napisano 19. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2009 Tokrat se bomo posvetili podvozju na Miati. O?itno se najbolje obnesejo KONI amortizerji v kombinaciji z Whiteline vzmetmi. Whiteline je sicer zelo priznana firma za podvozje, vendar pri nas ve?inoma neznana. Pri nas je itak zakon Apex. Nasplo?no pa so Koni amortizerji kar vredni svojega denarja. Sploh, ?e kupite Koni yellow, ki imajo nastavljivo trdoto. Naslednji? pa sledi preobrat v tej zgodbi. Citiraj
Symon Napisano 21. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2009 Kot sem obljubil, sledi preobrat. In saga se nadaljuje... Citiraj
Symon Napisano 23. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2009 Malo bomo za??itili avto pred rjo, dodali nekaj malenkosti, izbolj?ali hlajenje... Citiraj
Symon Napisano 31. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 31. marec, 2009 Ta mesec pa sledi optika z izpiskom vred. ?e gre kdo v kratkem na optiko... Citiraj
enej_46 Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Napisano 31. marec, 2009 mmmm i like, zipaj vse kar ma? od miate in mi po?lji Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
zorro Napisano 12. april, 2009 Prijavi Napisano 12. april, 2009 kje so pa kj 323f sam zate men osebno je tale hudd sam zate men osebno je tale hudd na?alost sm pa pozabu s kerga ?lanka je... to tko da ...sam fotka na?alost ...se mi pa zdi da ?lank ni biu nvem kok dobr Citiraj
Symon Napisano 12. april, 2009 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2009 Odbija? je kul Scooby hood pa ne sede na ta avto. Upam vsaj, da ima pod haubo vsaj 200hp plus. Pa ta tema niti ni namenjena limanju takih fotk ampak ?lankov iz zgoraj omenjene revije. Citiraj
eye Napisano 13. april, 2009 Prijavi Napisano 13. april, 2009 ja za fotke mate ..\galerija\lepe mazde Citiraj
Symon Napisano 19. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2010 Danes sem delal inventuro Japanese performance. ?lankov je ?e dovolj, ?asa je premalo. Ampak obljubim nadaljevanje. Citiraj
mazdaman Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 ?akamo na update Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 19. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2010 No pa dajmo. Danes bom dodal cca 200hp supercharged MX-5 1,8. Pa ?e odlomek iz lestvice "Top 10 bargains for 2000gbp". Pri nas MX-5 stanejo sicer malo ve? ampak vseeno: Jutri pa, hmmmm. A dam "RX-8 profile & buyers guide" ali pa "Autozam AZ-1 profile"? Citiraj
Deeyan Napisano 19. januar, 2010 Prijavi Napisano 19. januar, 2010 nice sam pa res pogre?am ?lanke od ostalih modelov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Evo, ?e ?e ho?e?, samo zate: Pa to ?e ni vse! Naj dodam ?e en model, da ne bo? rekel, da nisem uploadal raznolike ?lanke. Citiraj
Deeyan Napisano 20. januar, 2010 Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Pa to ?e ni vse! Naj dodam ?e en model, da ne bo? rekel, da nisem uploadal raznolike ?lanke.lejga, taka sitnoba pa spet nism Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 20. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2010 Se hecam. V glavnem je pa tako, da notri ni kaj dosti drugih modelov. MX-5, RX-7, RX-8. Zdaj zadnje ?ase celo dajo kak?n novico o kak?ni MPS ampak to je vse. Kar niti ni ?udno. Zakaj bi v revijo med 250hp MX-5 in Civice, 400hp RX-7ke, 500hp Impreze, SXe in Evote, 1000hp Supre in Skyline tla?ili naprimer 200hp Mazde 323? Citiraj
Symon Napisano 21. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2010 Danes pa sledi Mazda MX-5 "buyers guide". Za ene dva entuzijasta je ?e prepozno, vseeno pa bo mogo?e komu prav pri?el. Stay tuned. Sledi ?lanek z naslovom "how to tune MX-5 mk1 1.6". Pa ?e vseeno mi ne bo zmanjkalo materiala, je ?e dosti robe... PS: ?e kdo misli naj si shrani vse tele scane, preden se shrani.si sesuje samo zaradi mene. Citiraj
mazdaman Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 En tvoj ?lanek v PDF, da bo la?je brati in da se ne zgubi Gathering_Moss.pdf Mazda_MX_5_buyers_guide.pdf Top_10_bargains.pdf no zdaj so ?e trije in upam Symon, da nisi jezen Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 27. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2010 En tvoj ?lanek v PDF, da bo la?je brati in da se ne zgubi no zdaj so ?e trije in upam Symon, da nisi jezen Ne jezen, hvale?en. ?e se kdaj sre?ava sem ti dol?en pija?o. Ker tole bi naredil sam pa se mi ne da, ker ?e tako skeniram in uploadam na shrani.si. Danes pa ?e en pomemben ?lanek za vse, ki imajo MX-5. Predlagam, da ga preberejo vsi, ki imajo MX-5. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.