zorro Napisano 31. marec, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 hahaha ...zanimivo nadaljevanje teme :D .. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2009 si mislil vhod Lej, kukr za koga. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing Napisano 3. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. april, 2009 si mislil vhod Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 4. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 4. april, 2009 evo gume so gor pol ti ma? 4x100:D jaz bom najbr? dal na mojo mazdo feltne od O.Z. racing 15col!!!! in gume Toyo PX T1R 195/55 R15 85V!!!!!! si mislil vhod hehe=) same take pokvarjene stvari vam grejo po glavi=) zraven lepih avtomobilov( seveda mazdice) so tudi lepa dekleta:) Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 5. april, 2009 hehe=) same take pokvarjene stvari vam grejo po glavi=) zraven lepih avtomobilov( seveda mazdice) so tudi lepa dekleta:) Misli? DRAGA dekleta ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 6. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. april, 2009 Misli? DRAGA dekleta ? ma sej dobi? tud za male pare(?) dekleta=) va?nu d j mazda:) Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 8. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. april, 2009 ka pa vam dogaja pubeci Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 ka pa vam dogaja pubeci Ja a teb n? ne dogaja, glede na to da bo luna ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 mislim da tale vpliv lune ?e deluje! saj vidi? kaka pra?anja ma icewoman Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 9. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. april, 2009 mislim da tale vpliv lune ?e deluje! saj vidi? kaka pra?anja ma icewoman ja ta luna je kurac Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 ja ta luna je kurac In ti na njemu.Dost te imam-o, zadnje opozorilo, potem ti tud pomahal nebo noben. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2009 ...amm sry pew .. vid? to nism vedu ... se tut jest ?e u?im no ja drga? bom pa zdej v pondelk kon?no namontiru nove gume in feltne ...kon?na izbira je pa bla (?e koga sploh zanima ) ...bridgestone turanza er300 in dezent f feltne... ja ?ene pa lepe feltne!! jaz sem v?eraj namontiru nove feltne in nove gume!!! O.Z. 15"col ter gume Toyo Proxes T1R 195/50 R15 82V!!!! meni osebno lepo!!! ?ez ?as pa lahko kak?ne 17"col feltne:D Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 3. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 3. maj, 2009 uu meni je tudi vsec ful lepo pasejo na ta avto edin se pokrove moras dat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 uu meni je tudi vsecful lepo pasejo na ta avto edin se pokrove moras dat ja te feltne sem kupil z druge roke tko da nimam pokrov na katerih pi?e o.z. racing!!! na ?alost!!! full rad bi jih mel pa nevem kje naj jih dobim!!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 6. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 6. maj, 2009 te so oz hydra ce se ne motim...drugace pa pokrove dobis pri vseh, ki prodajajo OZ, najboljs span-brezovica http://www.span.si/ Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. maj, 2009 te so oz hydra ce se ne motim...drugace pa pokrove dobis pri vseh, ki prodajajo OZ, najboljs span-brezovica http://www.span.si/ hvala za inf.!! sam se bojim da ko jih bom kupil mi jih bojo ukradli!!! ker po vipavskem zadnje ?ase na veliko kradejo feltne z avtomobilov in na konci dobi? avto na ceglih ali pa na lesenih ?okih Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
PeW Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. maj, 2009 te so oz hydra ce se ne motim...drugace pa pokrove dobis pri vseh, ki prodajajo OZ, najboljs span-brezovica http://www.span.si/ hvala za inf!!! mi je frend zrihtal pokrov?ke!!! Citiraj ZOOM-ZOOM Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.