323f Napisano 14. marec, 2009 Prijavi Napisano 14. marec, 2009 mm mau bi zvok spremenu k?n zadn lonc bi dodou tko da kaj kj priporo?ate??? meu bi pa neki tazga Citiraj
PeW Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ja jst bi pa n moji mazdi 323f meni filtr!! bi dau koni?ni filtr samo kr j kurac kr ima dosti elektrike tm okli filtra!! sami senzorji!!! kej prdlag???? Citiraj ZOOM-ZOOM
uklopko Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Hmmm kaj pa vem glede tega zvoka!!! Meni nekak preve? plehnato in honda?ko deluje!! Dga? ma mislm da bi se kr najdu kak univerzaln ror za tvojga Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Filter na?raufati gor ni nobena umetnost. Vr?e? original airbox (?katlo) stran pa na MAF/luftmaser/merilec pretoka zraka na?raufa? filter ter u?iva? vsaki? ko se avto zadere. Za avspuh je pa malo te?je ker ima vsak avto svoj zvok in nekako ni univerzalnega recepta kak?en sistem mora biti za dolo?en zvok. Pa? kupi? si enega Remusa s homologacijo pa upa?, da bo dober zvok. Karkoli brez homologacije in, da je glasno ti zna povzro?ati probleme pri policajih. Zato je tudi bolje, ?e ho?e? zvok, da vr?e? gor filter. Dokler ga ne pohodi? in normalno vozi? je tudi avto ve? ali manj tih. Citiraj
323f Napisano 15. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2009 filter mam ?e pa mi ni dost je preve? cheap scena umm uklopko kje pa a je to kj tazga http://www.a3m-tuningshop.com/Article.asp?articleid=25159 Citiraj
uklopko Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ka pa vem samo nej bo dvojni ali pa eden in okrogu Morda pa bi se dalo kj zmenit v A3M da nabavi? enaga samo pa? da bi ga sprobal kak zvok bi dobil!! Bi pa vsekakor v vasakem primeru bil drga?en ker je bol odprt kot pa orginal!!! Pokli?i in pra?aj-al pa se kr ke zapel!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
PeW Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ka pa vemsamo nej bo dvojni ali pa eden in okrogu Morda pa bi se dalo kj zmenit v A3M da nabavi? enaga samo pa? da bi ga sprobal kak zvok bi dobil!!Bi pa vsekakor v vasakem primeru bil drga?en ker je bol odprt kot pa orginal!!! Pokli?i in pra?aj-al pa se kr ke zapel!! ja ma ma j tok kablu ukuli tizga filtra!!!! 2 kabla gresta direta u ?katlo od filtra!!!! in kej enj nrdim z njimi!!!!?? Citiraj ZOOM-ZOOM
323f Napisano 16. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2009 okrogu? hmm ja nevem poje ?e ho?m rezk zvok more bit ?im bl stisnen ka pa vem bom ?e mau pogledu okol sam kje se spla?a kupt a3m? al kje na netu? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Napisano 17. marec, 2009 ka pa vemsamo nej bo dvojni ali pa eden in okrogu Men osebno je tut bl u?e? ukrogu, glede zvoka pa nwm... Citiraj
jures Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Napisano 17. marec, 2009 mm mau bi zvok spremenu k?n zadn lonc bi dodou tko da kaj kj priporo?ate??? meu bi pa neki tazga Poka mu tok, da ga ne bo dolg mel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
PeW Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Napisano 14. julij, 2009 Poka mu tok, da ga ne bo dolg mel.... meni osebno je full spackan!!! vse sosede zbudi? Citiraj ZOOM-ZOOM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.