323f Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 evo k vidm da ?e noben ni slikc dou od u?er bom pa kr jst prvi ena skupinska ?e ena skupinska lots of watts dva najlep?a avta u?er tole sm res hudo sliku pa ?e moja limuzina blo je kr fanj sam mal ve? mazdic bi moral bit Citiraj
LabiGT Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 skoda, ker nisi dal vecjih slik, ker se ne vidijo oci tistih komarjev na sprednjih odbijacih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 eni nismo slikal, pa ?akamo da drugi dajo slikce 323f Citiraj
Martini Racing Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 dva najlep?a avta u?er A ti to resno? Citiraj
uklopko Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
323f Napisano 15. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ja pa? sta bla najlep?a kaj naj jst ?e pa mazda?ev ni blo Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ?e slike z moje strani: pred Lidlom Honda & Micka Na obali 323f power ter moj zimski plug z alu wing-om Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 ja pa? sta bla najlep?a kaj naj jst ?e pa mazda?ev ni blo Smo bili, samo v manj?ini Citiraj
uklopko Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Smo bili, samo v manj?ini hehe bol v man?ini kot pa do blokade joke!! ma ni kej va?no da ste se meli fino!!Mam pa pra?anje. Kaj ste pa jedli?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Smo bili, samo v manj?ini Ve?ina jih je pobegnla v Prekmurje Citiraj
Symon Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Kaj ste pa jedli?? Viki burger. Bilo je fajn predvsem zato ker sem bil v dru?bi parih znancev tako, da nimam pripomb. Aja ne imam jo. Zdaj mi je ?al, da nisem ?el s svojim. Zaradi tunelov, fotogeni?na itak nista... Tisti, ki ste bili ?e veste zakaj in kaj se je v tunelih dogajalo. Wruuum-n-n-n-n-n Citiraj
uklopko Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Jah nekaj nas je res ?lo v PM (prek murje) ampak itak nas je ilo malo iz Lj konca tako da nebi bistveno spremenili ?tevilke mazd No vidm da niste bili konkuren?ni v hrani Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Kaj ste pa jedli?? ?ips pa sladoled! Jea Symon, v tunelu do blokade da poookaaa!! S kerim avtom si pa ?u? Citiraj
Symon Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Jaz sem vozil eno Mazdo Mx-3, ki ni bila moja. Latnik je bil pa Marko_MX-3 in je raje snemal. Pomoje, da zdaj ve? kdo sem bil. Saj jaz sem tudi ?ele na forumu dojel, kdo sta bila vidva. Aja pa Mazde so bile 2 po ?tevilu. 3 komade 323F, ena Mazda 6 karavan, pa ?e ena Mazda MX-3. Naprimer Nissan je bil samo en, je pa res, da je bil tisti malo bolj?i. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Jaz sem vozil eno Mazdo Mx-3, ki ni bila moja. Latnik je bil pa Marko_MX-3 in je raje snemal. Pomoje, da zdaj ve? kdo sem bil. Saj jaz sem tudi ?ele na forumu dojel, kdo sta bila vidva. Aja pa Mazde so bile 2 po ?tevilu. 3 komade 323F, ena Mazda 6 karavan, pa ?e ena Mazda MX-3. Naprimer Nissan je bil samo en, je pa res, da je bil tisti malo bolj?i. Ja, vidl smo ene par 'preletov' po avtocesti sam kdo je bil kdo pa ?ezmer nevem, no vsaj ti zdej ve? kuko midva zgledava! hehe K sm vidu unga Nissana sm si pa reku: uuu to je pa zihr Symon... Citiraj
Symon Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Ne moj je ?rn in (?e vedno) ni na cesti. Aja bili pa smo trije lastniki 200SX na kupu, un z modrim, jaz in ?e en, ki je bil s punco in njeno CRXo. Jaz sem bil oble?en v ?rn pulover s tak?nim napisom: Pomoje si bil ti eden tistih, ki so takoj prileteli, ko smo odprli haubo in sm z laptopom nad motorjem nekaj ?aral. Tisto mi je bilo res hecno, ko so vsi mislilil, da se bo kaj rihtalo sem pa le preko VIN ?tevilke preveril v Nissan programu kdaj je bil avto narejen. Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Aha, zdaj se mi ?a malo bolj sanja... Ja treba tud prevert kaj ma folk pod havbo ane Citiraj
uklopko Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 In kaj pa je blo pod havbo? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 In kaj pa je blo pod havbo? Tole: Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 15. marec, 2009 Prijavi Napisano 15. marec, 2009 Evo nekaj uradnih fotk http://japmeet.si/si/galerija/snemanje-pro...-v-kopru-2.html Citiraj
323f Napisano 16. marec, 2009 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2009 uuuu lej mene je parkrat kr dobr ujeu kdaj bojo pa posnetki? Citiraj
Z M A J Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 Na 2. sliki mi je od vseh Hond ?e najlep?i Passat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 uuuu lej mene je parkrat kr dobr ujeu kdaj bojo pa posnetki? Nekaj naj bi bilo do konc tedna, nekaj pa kasneje. Citiraj
uklopko Napisano 16. marec, 2009 Prijavi Napisano 16. marec, 2009 no vidim da vas je blo kar nekaj Kdaj pa se vo?nja in snemanje preusmeri proti MB?? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.